Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *55 Namučiai...

QUOTE(Masako @ 2011 03 23, 11:20)
* mirksiukas.gif  drinks_cheers.gif Yra nemazai jos foto inete, bet nebenorejau daugiau fludinti biggrin.gif

** lotuliukas.gif  Geras, as irgi ne karta taip buvau parasius - ne Kingas, o Stingas lotuliukas.gif

o jetus lotuliukas.gif lotuliukas.gif stingas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 03 23, 08:42)

Papildyta:
drinks_cheers.gif su ir aš ten kažkada užklydus ir temoj rašiau, bet tada kažkaip neatsirado besilankančių  ax.gif

nu kurgi ne, ten ,,Akluma" mergaitems urmu pirkau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Indra666 @ 2011 03 23, 08:23)
Dabar gal imsiuosi Tetulė Chulija ir rašeiva jei skaitysis ji man smile.gif

Nuostabi knyga wub.gif Man ji patiko nuo pirmųjų puslapių.

Na o kad Sarah Water nuobodi, tai nežinau g.gif Gal Creed nepatinka jos rašymo stilius. Bet man jos knygas skaityti tikras malonumas.
Atsakyti
gal kuri turit paskolint trečią Millenium dalį? ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Siberica @ 2011 03 23, 08:07)
gal jus kokiu knygu zinot apie Indija?

Apie Indiją:
Salman Rushdie "Paskutinis mauro atodūsis"
Arundhati Roy "Mažmožių dievas"
Aravind Adiga "Baltasis tigras"
Vikas Swarup "Gyvenimo lošimas" (arba "Lūšnynų milijonierius")

QUOTE(Masako @ 2011 03 23, 08:35)
Tiesa, gi neparasiau apie D. du Maurier Jamaikos smukle. Na, as vel priesingai negu Ingenas, Luiziana bei kitos (kiek atsimenu, tik Leeja ja ivardijo kaip "siaip sau"), nesu suzaveta sia knyga biggrin.gif  Man net ner ko lygint su Mano pussesere Reicel. rolleyes.gif

Na mūsų knyginiai skoniai, kiek pastebėjau, labai skiriasi, taigi nieko keisto biggrin.gif
Pagal patikimą sudėliočiau taip: "Jamaikos smuklė", "Rebeka", "Mano pusseserė Reičel". "Reičel" į paskutinę vietą nukėliau todėl, kad man joje per daug gumos tampymo pasirodė unsure.gif Labai ramių knygų aš nemėgstu, ieškau jose arba emocijų, arba veiksmo, įtampos. Na gal "Rebekos" labai ramia ir negalėčiau pavadinti, bet visgi ji man pasirodė mažumėlę ištęsta g.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2011 03 23, 08:42)
drinks_cheers.gif su ir aš ten kažkada užklydus ir temoj rašiau, bet tada kažkaip neatsirado besilankančių  ax.gif

Kartą į pusę metų į tą pusę užsuku. Bet nepasakyčiau, kad kažką labai įdomaus rasdavau, kai ten užklysdavau.

Pabaigiau Grange "Purpurines upes". Įspūdžiai gal dar nesusigulėjo iki galo, neapsisprendžiu, kaip ją vertinti g.gif Pradžioje ilgokai nekabino, tik kažkur 100 psl. perskaičius teįsitraukiau. Na paskui jau patiko, suintrigavo. Patiko ir pabaiga. Apie žudiką (-us) iškart teisinga linkme pradėjau galvoti, daug ką nuspėjau. Taip, kad galbūt ir geriau galėjo būti susukta, užmaskuota g.gif Aišku, "Miserere" knygai "Purpurinės upės" mano nuomone nė iš tolo neprilygsta, pastaroji tikrai silpnesnė ir labiau standartinis detektyvas (kaip aš juos įsivaizduoju). Matyt statyčiau kažkur per viduriuką tarp "Chirurgo" ir "Pameistrio". Jeigu nebūčiau skaičiusi "Miserere", matyt vertinčiau aukštesniu balu. O dabar mano vertinimo kartelė gerokai iškylo. Nors mėgstančioms detektyvus "Purpuerines upes" turbūt galėčiau rekomenduoti.
Neatmetu galimybės, kad kada nors tolimoje ateityje užsimanysiu perskaityti ir Grange "Akmenų sinodą".
Papildyta:
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 03 23, 10:27)
Nuostabi knyga  wub.gif Man ji patiko nuo pirmųjų puslapių.

Man irgi "Tetulė Chulija" labai patiko drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 23 kovo 2011 - 10:58
QUOTE(Ingėnas @ 2011 03 23, 12:59)
Labas rytas 4u.gif
Apie Indiją:
Salman Rushdie "Paskutinis mauro atodūsis"
Arundhati Roy "Mažmožių dievas"
Aravind Adiga "Baltasis tigras"
Vikas Swarup "Gyvenimo lošimas" (arba "Lūšnynų milijonierius")

Anita Nair MOTERŲ KUPĖ - šitą artimiausiu metu žadu skaityti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 03 23, 11:59)
Na mūsų knyginiai skoniai, kiek pastebėjau, labai skiriasi, taigi nieko keisto biggrin.gif
Pagal patikimą sudėliočiau taip: "Jamaikos smuklė", "Rebeka", "Mano pusseserė Reičel". "Reičel" į paskutinę vietą nukėliau todėl, kad man joje per daug gumos tampymo pasirodė unsure.gif Labai ramių knygų aš nemėgstu, ieškau jose arba emocijų, arba veiksmo, įtampos. Na gal "Rebekos" labai ramia ir negalėčiau pavadinti, bet visgi ji man pasirodė mažumėlę ištęsta g.gif

Taip, knyginiai skoniai skiriasi, matyt, todel ir skirtingi dalykai mums kelia itampa. biggrin.gif Nes, pvz., Reicel man ne minutes nebuvo nuobodi - tokia itraukianti, tokia siurpulinga, su meistriskai sukurta baugia atmosfera. Na tiesiog subtilus mistinis siaubiakas, kokius as ir megstu. wub.gif Skaitydama sia knyga, jauciausi taip, lyg ji butu sukurta special man biggrin.gif Turbut ji ir tinkamu laiku bei esant tinkamai nuotaikai papuole i rankas. Rebeka kazkada skaiciau pries simta metu - prisimenu tik tiek, kad patiko, turini lyg pro migla...apie kazkokia mergina kazkokiam paslaptingam dvare... g.gif (jei visai nenusisneku lotuliukas.gif ) Reikes vel paskaityt rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 23 kovo 2011 - 11:08
QUOTE(kiršė @ 2011 03 23, 11:04)
Anita Nair MOTERŲ KUPĖ - šitą artimiausiu metu žadu skaityti  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif Galvoju, kad kažką iš skaitytų tikrai būsiu pamiršusi.
Atsakyti
QUOTE(kiršė @ 2011 03 23, 12:04)
Anita Nair MOTERŲ KUPĖ - šitą artimiausiu metu žadu skaityti  bigsmile.gif

dar Dzosio "Paukstis be guztos" smile.gif
Atsakyti
daug Indijos Rushdie Kloune Salimare
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2011 03 23, 11:54)
gal kuri turit paskolint trečią Millenium dalį?  ax.gif

As turiu rolleyes.gif
Atsakyti
Creed, jei i meeta atnestai Alvtegen Geda, pirkciau mirksiukas.gif 4u.gif