Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *55 Namučiai...

QUOTE(Ingėnas @ 2011 03 27, 19:47)
<...>
Argija, dabar jau suintrigavai, kas šios knygos turinyje ne taip g.gif  Beje, pats autorius ją vertina kaip geriausią savo kada nors parašytą knygą.

Man ji kaip atskirų citatų knyga, tai yra atskiros mintys gražios ir gilios, tačiau tokią knygą vertinti, kaip visumą, gerai tiesiog negaliu.
Bandau paaiškinti neatskleisdama turinio, tik nežinau ar susikalbame biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Argija: 27 kovo 2011 - 18:54
QUOTE(laTulipe @ 2011 03 27, 15:52)
sveikos  4u.gif

Pabaigiau Virpėjimą.
Taigi, skaitykit, kam patinka vilkolakiai, vampyrai ir pan.. Ir tie, kurie nori atsipalaiduoti ir nors trumpam užsimiršti…

Koks fainas atsiliepimas drinks_cheers.gif Aš taip pat panašiai galvoju apie "Virpėjimą" ir žinai antroji dalis "Laukimas" man taip pat patiko biggrin.gif Gal net labiau nei pirmoji g.gif
Atsakyti
O aš skaitau "Tylioji mergaitė". Pradžioje pasirodė labai paini, daug nutylėjimų, pagalvojau, knyga tai stora, kas bus, kaip aš ir atsirinksiu kas kaip unsure.gif Bet paskui po truputį pradėjo viskas dėliotis į savas vietas ir dabar labai įtraukė thumbup.gif Joje naudojami muzikiniai terminai tiesą sakant man nelabai įkertami blush2.gif - mėgstu šią temą, bet pati nesimokiau groti, taigi viskas kaip ir nepažįstama. Bet žavi knygoje sukuriama atmosfera, paslaptingumas, lėtumas, labai savotiškas, "kitoks" jau iš "Panelės Smilos" pažįstamas stilius, pats siužetas. Bent dabar, perskaičius apie 150 psl. atrodo, kad ši knyga man visgi gal net labiau patinka, artimesnė, nei Smila.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 27 kovo 2011 - 19:25
Vessta didelis tau AČIŪ už TOOOOKIA gimtadieninę dovaną bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif o as vis dar skaitau ta pacia Stieg Larsson knygo,liko jau 50 psl,bet jau tikrai pabaigsiu sendien blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 03 27, 23:00)
Vessta didelis tau AČIŪ už TOOOOKIA gimtadieninę dovaną  bigsmile.gif

Ką padovanojo? bigsmile.gif
Atsakyti
labas rytas, biški pradingus buvau ax.gif

QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 03 26, 22:19)
O šiaip ingėnas ir sphinx skaito daugiau ir greičiau už mane, tiesiog ne visas perskaitytas savo knygas čia mini  mirksiukas.gif tai labai gerai atsispingi puslapyje suknyga.lt

A tai ko čia nemini rolleyes.gif

Pavėluoti sveikinimai Nerinhai ir šiandieniniai - Tibei 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 28 kovo 2011 - 07:42
Labas rytas 4u.gif

Matet bigsmile.gif http://www.knyguklubas.lt/ ir "Stambulo pavainike" nukainota,kazkas lyg norejo g.gif
Atsakyti
Tibe, su gimtadieniu !

user posted image
Atsakyti
tibė su gimimo diena
user posted image
Atsakyti
Tibei

user posted image

Atsakyti
Įpusėjau "Kaimo mergaičių trilogiją",laabai patinka smile.gif
SS, jei tau patiko "Mokslo draugai",imk ir šitą,man jos turi panašumų smile.gif