Įkraunama...
Įkraunama...

Spektakliai

QUOTE(vija @ 2011 10 18, 14:42)
Man - ne, neįtikino... Žiūrėjau fluxus'e.

Tada nenorėsiu smile.gif
Atsakyti
Gal kuri esat mačiusi nacionaliniam dramos teatre "planetą"? Šeštadienį galvoju nueiti, bet norėtųsi atsiliepimų.. smile.gif
Atsakyti
Gal jau yra mačiusių "Apsivalymą" Kauno dramos teatre?
Atsakyti
as tik tik is Cholinos "Ana Karenina". dar karsti ispudziai- nuostabu. Pradedant kostiumais ir baigiant sokejais. Niekada negalvojau, kad vien sokiu, be zodziu galima isreiksti tiek emociju ir pasakoti istorija wub.gif sokeju judesiai, israiskos, mimikos tikrai geros, kostiumai- matosi, jog tai Statkeviciaus kuryba, choreografija- leidzianti suprasti siuzeta ir nenuobodi. Tikrai rekomenduoju apsilankyti, man patiko smile.gif
Atsakyti
Pasikeistus planams, tenka pasiulyti 2 bilietus i puiku spektakli MISTRAS spalio 28 dienai, Vilniaus mazajame teatre.

Kaina - po 40lt. (Originali bilietu kaina 60 lt.) Geros vietos:)

Atsakyti
QUOTE(Three.am.coffee @ 2011 10 26, 13:59)
Pasikeistus planams, tenka pasiulyti 2 bilietus i puiku spektakli MISTRAS spalio 28 dienai, Vilniaus mazajame teatre.

Kaina - po 40lt. (Originali bilietu kaina 60 lt.) Geros vietos:)

na nezinau kaip kitiems maciusiems si spektakli, bet man jis nelabai, idomiausia tai zymiu aktoriu vaidyba ir rubai bei dekoracijos smile.gif
Atsakyti
Kas galėtų parekomenduoti spektaklį su Rolandu Kazlu, kur jis tikrai atsiskleidžia kaip aktorius? Gal kas mate spektakli Patriotas ir gali trumpai reziumuoti?
Atsakyti
QUOTE(Audronė24 @ 2011 10 26, 20:17)
Kas galėtų parekomenduoti spektaklį su Rolandu Kazlu, kur jis tikrai atsiskleidžia kaip aktorius? Gal kas mate spektakli Patriotas ir gali trumpai reziumuoti?

Jeigu tik dėl Kazlo, tai tada "Geležis ir sidabras", Lėlės teatre rodo. Monospektaklis pagal Šimkaus poeziją.

Man asmeniškai Patriotai nelabai patiko, nes man tema visiškai neįdomi ir neaktuali. (nors daugumai patinka, čia visai mano asmeninis požiūris). Vaidyba, sprendimai geri.
Atsakyti
QUOTE(Žaliai lyja @ 2011 10 26, 21:13)
Jeigu tik dėl Kazlo, tai tada "Geležis ir sidabras", Lėlės teatre rodo. Monospektaklis pagal Šimkaus poeziją.

Man asmeniškai Patriotai nelabai patiko, nes man tema visiškai neįdomi ir neaktuali. (nors daugumai patinka, čia visai mano asmeninis požiūris). Vaidyba, sprendimai geri.

Pritariu 100%!!!
Atsakyti
QUOTE(Žaliai lyja @ 2011 10 03, 22:14)
Buvau vakar Jaunimo teatro premjeroj "Skrydis virš gegutės lizdo" ir man patiko.

Man pats kūrinys įdomus, ir buvo įdomu, kaip bus pastatyta. Aktoriai nuostabūs (ir labai keista žiūrėt į tiek daug "psichinių" scenoj, turėtų labai sunku jiems patiems būt), scenografija, muzika, detalės... Man viskas labai gražiai susidėliojo. (ir būtinai eisiu dar, kai įsivažiuot po kurio laiko).

na ir aš jau buvau bigsmile.gif ir man taipogi labai patiko. puiki scenografija. Bialobžeskis iš viso superinis. dar labai maloniai nustebino Simonas Storpirštis bigsmile.gif truputį trukdė, kad neseniai vėl pažiūrėjau filmą, tai nejučia imdavau viską lyginti. bet čia jau ne spektaklio kaltė, aišku smile.gif
užvis labiausiai įtikinantis buvo 'Jėzus' (I. Ciplijauskas ?). net šiurpas nukrėsdavo, kai prasieidavo su tuo savo „dėjau ant visų“....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 29 spalio 2011 - 23:13
Labas rytas 4u.gif
Gal vilnietėms mylinčioms teatrą įdomu ax.gif Nes bilietams puikios nuolaidos bigsmile.gif

J.MILTINIO DRAMOS TEATRAS PRISTATO
GASTROLES „DOMINO“ TEATRE
Lapkričio 10 d. 19 val.
"ŠVYTINČIŲ BURBULŲ PARTIJA".
Režisierius – Kostas Smoriginas

2-jų dalių komedija

NET 40 proc nuolaida turintiesiems korteles "Laisvalaikis", "Omni ID" bei studentams, moksleiviams, senjorams.
Bilietus galima įsigyti:
Internetu

Ramaus ilgojo savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Netta @ 2011 10 30, 11:07)

Baikit teršti temas wink.gif
Atsakyti