Kadangi viena mūsų lituanistė, vis randa tikrai gerų spektaklių labai pigius bilietus, net po 9-10lt.
Laba diena, gal kas nors žinote, kur galima stebėti mažesnias bilietų kainas ?
Kadangi viena mūsų lituanistė, vis randa tikrai gerų spektaklių labai pigius bilietus, net po 9-10lt.
QUOTE(Bobauža @ 2011 11 16, 02:38)
pirmadienį eisiu, galėsiu parašyti atsiliepimus
QUOTE(Radvilė @ 2011 11 19, 20:34)
Ir as lauksiu
Buvome šiandien su vaikais Katinėlis @Gaidelis - Raganiukės teatre, vaikams labai patiko, tinka ypač 7-14mt., bet ir visiems tėvams buvo
QUOTE(Radvilė @ 2011 11 19, 20:34)
pries pora savaiciu buvom zirklese-man labai patiko, neprailgo, buvo itraukti ir ziurovai i veiksma
QUOTE(_dalyvė_ @ 2011 11 19, 15:30)
Laba diena, gal kas nors žinote, kur galima stebėti mažesnias bilietų kainas ?
Būna įvairių akcijų grupinio pirkimo svetainėse (dažniausiai bilietai 10-20 lt kainuoja), kartais fb kokių nors akcijų išmeta (pvz. neseniai ėjau į OKT "Dugne" už 20 lt.). Dar galima pirkti stovimus bilietus (tikrai žinau, kad Operos teatre ir Jaunimo teatre tokių būna.
Jaunimo teatras kiekvieną mėnesį daro nuolaidas studentams ir moksleivimas (po 50 proc. tam tikriems spektakliams).
O kad vienoj vietoj būtų kainos, tai nežinau. Reikia nuolat sekti viską
QUOTE(vija @ 2011 11 18, 19:02)
Mačiau, bet neprisimenu dainos... Jei užvesum ant kelio, gal prisiminčiau... Ten lietuviška ar angliška? Gal atsimeni kelis žodžius?
Kažko atsimenu, kad daina buvo man žinoma...
Kažko atsimenu, kad daina buvo man žinoma...
daina nelietuviška, angliška
Prieš porą savaičių teko pabūti žirklėse. Lengvas, juokingas spektaklis. Puiki idėja įtraukti žiūrovus į visą veiksmą. Sužavėjo ir aktorių vaidyba. Žodžiu, kad norite linksmai praleisti laiką eikite į ŽIRKLES
Vakar ziurejau O.Korsunovo "Miranda", na, nelabai pavyko isikirsti ir suvirskinti, tikrai haliucinogeninis
Bet kas pagirtina, tai aktoriu vaidyba - 10 balu P. Budriui ir A.Gintautaitei
Puikiai isikunijo i skirtingus personazus, nuotaikas, tipazus, o ir efektai kaip visuomet spektaklyje stebino ir poroj vietu net priverte pasokti nuo kedes (taip netiketai, kaip siaubiakas
), bet apskritai man sunkiai pavyko perprasti spektaklio gijas
Ir aš atėjau pasisakyti apie spektaklį 'Žirklės'. Nerašiau iš karto grįžus, nes norėjau kad atslūgtų emocijos.
Tikrai rekomenduoju nueiti. Nes jis kitoks. Kitoks nei įprasti spektakliai. Nereikia laukti kol spektaklis prasidės, nes scenoj jau veiksmas vyksta
Kirpykla-salonas. Galva plaunama, tvarkomasi, skaitoma. Pats spektaklis trunka trečdalį laiko, toliau - dalyvauja žiūrovai
Taigi atidžiai stebėkit veiksmą, kas per kur atėjo, kaip atėjo, ką pasakė, kokiu tonu pasakė.
Per pertrauką scena nepaslepiama, veiksmas vyksta. Po pertraukos toliau su žiūrovais
Kas matėt, norėjau paklaust ką publika nuteisė ? Šiauliuose tai nubalsavom, kad kirpėja Daiva kalta.
O kaip kažin kitur buvo
Tikrai rekomenduoju nueiti. Nes jis kitoks. Kitoks nei įprasti spektakliai. Nereikia laukti kol spektaklis prasidės, nes scenoj jau veiksmas vyksta
Kas matėt, norėjau paklaust ką publika nuteisė ? Šiauliuose tai nubalsavom, kad kirpėja Daiva kalta.
QUOTE(Radvilė @ 2011 11 23, 20:51)
Kai aš žiūrėjau Vilniuje Daiva taip pat liko kalta.
Gal jau kas matė Vilniaus mažojo teatro "Vasa Železnova"?