Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios pašalpos UK, problemos, sprendimai

QUOTE(whitey @ 2011 04 05, 15:02)
5m 'veltui' pragyventi..... biggrin.gif  biggrin.gif  4u.gif

galima ir taip pasakyti, tuos 5 metus dirbau Lietuvelej biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(daizza @ 2011 04 05, 15:03)
Priklauso nuo vyro pajamu, ar turit vaiku ir pan.
Jei moki angliskai, cia gali pasitikrinti http://www.direct.go...fits/DG_4016805

Aciu 4u.gif
Atsakyti
gal galit , kas padeti CHB, kokios pasalpos cia trumpinys? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mirrra @ 2011 04 06, 08:46)
gal galit , kas padeti CHB, kokios pasalpos cia trumpinys? 4u.gif

Child benefit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pelytea.: 06 balandžio 2011 - 10:09
Sveikutes mergaites
Esu dar viena mama kuri bando isikurt sioi salelei.
Trumpai apie save esu cia jau menesi.Atvykau pas vyra su mazaja(lietuvoi liko dar du vaikais verysad.gif 11metu ir 15m...)Viska padaryciau kad jie cia butu,bet....Kalbos nemoku doh.gif ,o ir vyras tik pradeda bet....Vyras turi leidima dirbt....
Mergaites nuo ko man cia pradet?Esu Birminhgam mieste.Kaip gaut verteja?Ar man priklauso cia kokios pasalpos?LABAI NORIU ATSIVEZT VAIKUS.ZADU MAZIUKE VEST I DARZELI,BET VEL KALBOS STOKA.GAL TADA GALESIU KUR I NAKTINI DARBA ISITAISYT.SIRDIS PLYSTA JAU NEBEGALIU cray.gif PRASAU PADEKYK GAL KAS KOKIA INFO MAN SUTEIKTU BUCIAU DEKINGA
Isanksto ACIU
Atsakyti
QUOTE(pelytea. @ 2011 04 06, 09:08)
Child benefit.

ACIU.sita jau supratau doh.gif vakar man pervede jau child benefits, o kaip yra , sakykit del child tax credit, jie ismoka juos nekartu? smile.gif ir dar, ta forma kur pildziau tik gimus vaikiukui ir siunciau , ten ji buvo tik del child bebnefit ar ir del tax child credit.?ar del pastaruju reikejo gal kreiptis atskirai? doh.gif pasimeciau visai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mirrra @ 2011 04 06, 12:39)
ACIU.sita jau supratau doh.gif vakar man pervede jau child benefits, o kaip yra , sakykit del child tax credit, jie ismoka juos nekartu? smile.gif ir dar, ta forma kur pildziau tik gimus vaikiukui ir siunciau , ten ji buvo tik del child bebnefit ar ir del tax child credit.?ar del pastaruju reikejo gal kreiptis atskirai? doh.gif pasimeciau visai 4u.gif

Vadinasi esat uzpildzius tik del child benefit nes, norint gauti child tax credit forma, reikia jiems skambint ir tik tada jie atsiuncia forma.
Atsakyti
QUOTE(*alisa* @ 2011 04 06, 14:14)
Vadinasi esat uzpildzius tik del child benefit nes, norint gauti child tax credit forma, reikia jiems skambint ir tik tada jie atsiuncia forma.

aisku aciu, o vaikiukui jau 3 men , nepervelu prasyti?ot galva... doh.gif o per kiek laiko siuos sutvarko jie? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mirrra @ 2011 04 06, 17:42)
aisku aciu, o vaikiukui jau 3 men , nepervelu prasyti?ot galva... doh.gif o per kiek laiko siuos sutvarko jie? smile.gif

tikrai ne per velu 4u.gif O sutvarkymas trunka ivairiai, kaip kam pasiseka.
Atsakyti
QUOTE(Nneka @ 2011 04 06, 17:49)
tikrai ne per velu 4u.gif O sutvarkymas trunka ivairiai, kaip kam pasiseka.

na jau paskambinau, isklausinejo visko ir sake per 14 dienu tureciau is ju gauti zinia, o jei ne skambinti paciai smile.gif na ir issiziojus as doh.gif galvojau, kad ta formair taxams ir benefitams...skaitau skaitau ir nusisikaitau lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif
dabar dar koli vienas klausimas .mes turim skola revenue nuo musu tax creditu ir ja vis kas menesi mokam , atidavinejam.ar jie negali atsiimti nuo vaiko tax creditu ta musu skola? ar vaiko yra vaiko, o mes kiap mokejom , taip ir mokesim 4u.gif
Atsakyti
o kuo skiriasi tas vaiko benefitas ir vaiko creditas? ta prasme tas creditas, tai kaip paskola? ar tik taip pavadinta blush2.gif
Atsakyti
lyginant su lt, child benefits- vaiko pinigu analogas, child creditas- neapmokestinamu pajamu analogas,kuri gauni cashu ir kuri duoda tik dirbant vienam ish tevu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo whitey: 06 balandžio 2011 - 23:25
Skaitau ir basu daros. Ar tai sunku imti ir perskaityti pacias pirmasias temutes? Tie patys klausimai kiek1 puslapyje. Juk pirmame puslapyje, jau VISA pagrindine informacija sudejo. Ziurekit, verskites per verteja google, jei kalbos nemokate. BETO, kiek1 situacija inviduali! Turiu pazystamu, kur be HO dokumentu gauna ne 1 ir ne 2 pasalpas! Kai visur kur eisi, visu pirma papraso parodyti HO. Vieni atvaziave ir pradirbe 1metus tepradeda gauti pasalas, o kiti vos po keliu men darbo UK gauna pasalpas. Domekites moterys, skaitykit verskites is anglisku forumu. Nebukit kaip dauguma, kad visko ant lekstes nori, dar ir sukramtyti reikia, kad jiems TIK nuryti beliktu. Cia kalbu ne tik apie foruma, bet ir realu gyvenima. Gerai sako, kad lietuvis lietuviui ne draugas. Padejai 1 karta, padesi ir antra karta - ateis laikas Tau paprasyt pagalbos - Tau spyga parodys ir baigias 'draugyste'.
Atsakyti