O va man vis neramu del ko neateina is WTC CTC pakeitimai,kazkaip kaip as jau nebedyrbu,tik vyras tai turetu,keistis suma....Ir ko labiausiai bijau kad cia taip jie ilgai perskaiciuodami man nepermoketu
nes kiek suprantu working tax jau negausim

QUOTE(Orhideja:) @ 2011 03 24, 10:39)
O va man vis neramu del ko neateina is WTC CTC pakeitimai,kazkaip kaip as jau nebedyrbu,tik vyras tai turetu,keistis suma....Ir ko labiausiai bijau kad cia taip jie ilgai perskaiciuodami man nepermoketu

kodel negausit

QUOTE(romuciukas @ 2011 03 24, 10:08)
Aha vyras dyrba

QUOTE(Orhideja:) @ 2011 03 24, 11:35)
tai jis ir gaus,jei dirba.
QUOTE(Orhideja:) @ 2011 03 24, 11:35)
laba mamytes,

QUOTE(widulka @ 2011 03 24, 12:23)
laba mamytes,
tikrai gausit,nes mes gaunam,as pati siuo metu nedirbu,
dirba tik tai vyrasir gaunam sias pasalpeles 

o ilgai laukiat paketimo,ta prasme laisko?
QUOTE(Orhideja:) @ 2011 03 24, 13:42)
istikruju tai neprisimenu

Papildyta:
QUOTE(Orhideja:) @ 2011 03 24, 13:42)
va kad ir maziukui jau trys men, mes dar laukiam benefitu,kada jei sugalvos moket niekas nezino juolab,kad balandis ant nosies tai jiems nauji metai perskaiciavimai vyksta

Papildyta:
QUOTE(numanreik @ 2011 03 23, 23:41)

labuka,mes pralaukem puse metu

QUOTE(widulka @ 2011 03 24, 13:57)
istikruju tai neprisimenu
bet jie megsta uzlaikyti,bet vistiek kiek laiko pralauksit vistiek viska ismokes kiek jum priklauso nuo prasymo dienos 
Papildyta:
va kad ir maziukui jau trys men, mes dar laukiam benefitu,kada jei sugalvos moket niekas nezino juolab,kad balandis ant nosies tai jiems nauji metai perskaiciavimai vyksta
todel ir niekur neskuba,kajau cia megsta tai popierizma, 
Papildyta:

Papildyta:

Papildyta:

mes ir jau laikiame puse metu.Vyras skambino tai sake,kad LAUKITE!!!!
QUOTE(DarkMind @ 2011 03 23, 17:49)
Norėjau paklausti, kada jau galima pateikti Job Centrui Maternity Allowance application?
Nes vienur skaičiau kad esant 26 nėštumo savaitėms, kitur kad jau 14os galima tai nelabai suprantu
Nes vienur skaičiau kad esant 26 nėštumo savaitėms, kitur kad jau 14os galima tai nelabai suprantu

as issiunciau MA formas, kai man buvo 26 savaites, t.y. kovo 1d, po savaites jau gavau laiska, kiek ir kada mokes.
QUOTE(Orhideja:) @ 2011 03 24, 09:39)

tai dabar pakeitimai speju gali ateiti po balandzio 5

jei vyras dirbs, tai gausit WTC

mano dabar irgi tik vyras dirba, tai jie net neklause, ar norim, kad jam pervedinetu. iki siol i mano saskaita eina. tik va suma vos vos pasikeite - nepilnu svaru

dar del tu CB ir tax credit'u. mes pildem jau seniai. tai tada CB gavom po kazkur 6men, o tax creditus greiciau sutvarke - gal per 4.
aisku dabar viska vilkina kiek suprantu.
O sakykit mums dabar reik nomuotis dvieju bedroom flat....Kaina mazdau 450-500 svaru ir dar plius mokesciai,vyras uzdyrba 15 i metus as nedyrbanti kazi mums galima butu pretenduoti kad kazkiek buto nuomos apmoketu valstybe?

...galima
....einat pas save į konsulą