QUOTE(agotel @ 2011 04 14, 15:04)
Sveikos merginos,ziuriu pas visas dbr daug klausimu,del atnaujinimo,to renew.Man irgi iskilo toks klausimas,nerandu atsakymo nei inlandrevenue psl.niekur.Sakykit ,gal ks zinot,ar pasikeite suma,ta kuri turedavo but seimai 16190,kad gaut tax creditus ar nepasikeite,taip ir liko tie ptys 16 190?dekui
Seis metais si suma sumazejo iki 15,860
Papildyta:
radau lentele:
http://www.hm-treasu...olds_tables.pdf
Papildyta:
QUOTE(mirrra @ 2011 04 14, 15:49)
sakykit , susipainiojau visai...works tax creditai ir child tax creditas yra tas pats ar skirtingi mokejimai...praeita savaite uzklaiminau child creditus o jie man siandien atsiute laiska , kad jokie mokejimai nepriklauso, bet raso "important information about your tax credit" tai dabar nezinau apie kuriuos cia

io man cia tamsus miskas

( mes wors tx credit senai negauname )ir dar ar child tx creditai irgi priklauso nuo tevu pajamu

aciu

,
Child tax creditai yra work tax creditu dalis,kuri gaunama,kai turi vaika,jei pajamos nevirsija 40000£(tada gaunama minimali 545 svaru per metus suma),kai uzdirbama maziau nei 15 860 Child tax creditai zymiai padideja(kiekvienam individualiai pagal pajamas).Mokama wtc ir ctc paprastai vienam is tevu vienu kartu,viena ir ta pacia savaites diena.BET:
Papildyta:
kai pildot tax creditu formas ten yra klausimas,kam moketi WTC,kam ir kas kiek laiko CTC.Kaip pazymesit taip ir mokes.jei pazymejot,kad moketu tik vienam,mokes vienam,jei pazimejot,kad vienus moketu vienam,kitus kitam,tai mokes atskirai.