Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios pašalpos UK, problemos, sprendimai

QUOTE(Orhideja:) @ 2011 04 14, 14:32)
Sveikos mamkos 4u.gif  Dar iskilo man klausimas ,kaip vyro alga rasyti i WTC ir CTC ,tiek kaip gauna i rankas ta prasme atskaicius mokescius ar neatskaicius mokescius?

Metines pajamos rasomos neatskaicius mokesciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maybe24 @ 2011 04 14, 15:40)
Metines pajamos rasomos neatskaicius mokesciu  smile.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,ziuriu pas visas dbr daug klausimu,del atnaujinimo,to renew.Man irgi iskilo toks klausimas,nerandu atsakymo nei inlandrevenue psl.niekur.Sakykit ,gal ks zinot,ar pasikeite suma,ta kuri turedavo but seimai 16190,kad gaut tax creditus ar nepasikeite,taip ir liko tie ptys 16 190?dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kriste72811 @ 2011 04 14, 13:17)
sveikos mamytes 4u.gif
Pabandysiu paaiskinti, gal kuri nors padesit nes jau nebezinau nei ka begalvoti, zodziu, nuo geguzes iki spalio gyvenom ir mokejom counsil tax pastu, bet jie matomai mokejimu negavo tik nzn kodel...tada nuo spalio issikeleme i kita miesta, counsil tax nusiunciau laiska su prasymu uzdaryti acount, bet turbut jie to laisko negavo(man taip teisinosi) siandien sugalvojau paskambinau paklausti kaip ten viskas vyksta ir kodel negaunu jokio atsakymo, o jie man atsako taip "jusu skola yra beveik 2000sv blink.gif , mes jokiu laisku is jusu negavome apie adreso keitima ir pns, kuo greiciau atsiuskit kita laiska nurodidami visa info ir laiska kuris patvirtintu kad tame naujame adrese mokat uzcounsil taxus" tai va beda tame kad dbr nzn ka daryt ir kaip jiem vel paaiskinti tai kad buvo moketa pastu, kad buvo issiustas laiskas jiems, ir ka tokiu atveju man daryti jei jie lieptu sumoketi tokia suma????? doh.gif

pastu ar ne pastu vistiek turit turet cekius ar lapus su pasto antspaudais,kad moketa tada ir tada.Jei visa tai ismetet,tai jau beda.As dar nueiciau i pasta,is kurio moketa buvo,bandyciau situacija aiskint,gal jie kokius duomenis kaupia g.gif
Atsakyti
QUOTE(romuciukas @ 2011 04 14, 15:14)
pastu ar ne pastu vistiek turit turet cekius ar lapus su pasto antspaudais,kad moketa tada ir tada.Jei visa tai ismetet,tai jau beda.As dar nueiciau i pasta,is kurio moketa buvo,bandyciau situacija aiskint,gal jie kokius duomenis kaupia g.gif

tai tuos cekius turiu kai duodavo paste, tai ar to uztektu? o ka daryt tuo atveju jei lieptu sumoket visa suma,ar butu imanoma susitart kaip nors?gal yra kokios istaigos kurios padeda sutvarkyti tai? bandziau skambint ir paaiskint kas ir kaip tai jie dar beto reikalauja kokiu nors irodymu kad gyvenu visai kitame adrese(ta prasme bilu ir pns, o is kur man juos gauti jei namas ir bilai ne mano vardu) doh.gif isprotet galima...
Atsakyti
sakykit , susipainiojau visai...works tax creditai ir child tax creditas yra tas pats ar skirtingi mokejimai...praeita savaite uzklaiminau child creditus o jie man siandien atsiute laiska , kad jokie mokejimai nepriklauso, bet raso "important information about your tax credit" tai dabar nezinau apie kuriuos cia doh.gif io man cia tamsus miskas doh.gif( mes wors tx credit senai negauname )ir dar ar child tx creditai irgi priklauso nuo tevu pajamu smile.gif aciu 4u.gif ,
Atsakyti
QUOTE(mirrra @ 2011 04 14, 17:49)
sakykit , susipainiojau visai...works tax creditai ir child tax creditas yra tas pats ar skirtingi mokejimai...praeita savaite uzklaiminau child creditus o jie man siandien atsiute laiska , kad jokie mokejimai nepriklauso, bet raso "important information about your tax credit" tai dabar nezinau apie kuriuos cia doh.gif io man cia tamsus miskas doh.gif( mes wors tx credit senai negauname )ir dar ar child tx creditai irgi priklauso nuo tevu pajamu smile.gif aciu 4u.gif ,

jei abu dirbate ir uzdirbate daug, tai gal ir nepriklauso tie CTC 4u.gif
nes faktiskai kas gauna CTC, tas gauna ir WTC.
man rodos bendros seimos pajamos (iki mokesciu) turi buti ~44tukst. jei virsija - neduoda tu credit'u.
bet gal kas tiksliau parasys...
Atsakyti
QUOTE(agotel @ 2011 04 14, 15:04)
Sveikos merginos,ziuriu pas visas dbr daug klausimu,del atnaujinimo,to renew.Man irgi iskilo toks klausimas,nerandu atsakymo nei inlandrevenue psl.niekur.Sakykit ,gal ks zinot,ar pasikeite suma,ta kuri turedavo but seimai 16190,kad gaut tax creditus ar nepasikeite,taip ir liko tie ptys 16 190?dekui 4u.gif

Seis metais si suma sumazejo iki 15,860

Papildyta:
radau lentele:
http://www.hm-treasu...olds_tables.pdf
Papildyta:
QUOTE(mirrra @ 2011 04 14, 15:49)

Child tax creditai yra work tax creditu dalis,kuri gaunama,kai turi vaika,jei pajamos nevirsija 40000£(tada gaunama minimali 545 svaru per metus suma),kai uzdirbama maziau nei 15 860 Child tax creditai zymiai padideja(kiekvienam individualiai pagal pajamas).Mokama wtc ir ctc paprastai vienam is tevu vienu kartu,viena ir ta pacia savaites diena.BET:
Papildyta:
kai pildot tax creditu formas ten yra klausimas,kam moketi WTC,kam ir kas kiek laiko CTC.Kaip pazymesit taip ir mokes.jei pazymejot,kad moketu tik vienam,mokes vienam,jei pazimejot,kad vienus moketu vienam,kitus kitam,tai mokes atskirai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maybe24: 14 balandžio 2011 - 18:30
as va radau skaiciuokle HMRC, tai pagal ja mums tebepriklausys CTC, bet WTC bus 0 ko gero.
na nenumirsim manau be tu £38 irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2011 04 14, 17:28)
as va radau skaiciuokle HMRC, tai pagal ja mums tebepriklausys CTC, bet WTC bus 0 ko gero.
na nenumirsim manau be tu £38 irnesakyk.gif

Daznai tos skaiciuokles nera tikslios. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maybe24 @ 2011 04 14, 19:31)
Daznai tos skaiciuokles nera tikslios. ax.gif

na bus matyt kai gausim ir uzpildysim renewal pack.
Atsakyti
Man skaiciuokles tai labai gerai pagelbsti. Kiek pildes, tiek sutapdavo. Galu gale, bent jau 'krypti' parodo, kur link reik judet, o po to jau jungi google ir ziuriesi
Atsakyti