Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios pašalpos UK, problemos, sprendimai

QUOTE(conve®se @ 2011 04 27, 13:46)
1. atvykom su seima tik pries menesi, gyvenom pas draugus ta menesi
2.jos parasytas laiskas, patvirtinantis, kad gyvenam 3 men netinka

QUOTE(conve®se @ 2011 04 27, 16:01)
Siaip jau, mano vyras dirba, as auginu vaika, nereikia cia pulti, nezinant situacijos  doh.gif

ramiai ,mergaite .1 su 2 kertasi,ne? vyras per pora savaiciu ,kaip isivaizduoju ,pradzioje nedaug valandu gaudamas,jau uzdirbo valstybes paramai?

beje,sioj stebuklu zemej,motinos su dvieju metu vaikais sekmingai dirba.man juokinga , vaika auginanti motina iki 3-5 metu,nes jis maziukas.come on,moterie ,tai tinginyste .nesuvokiu kaip galima sau leisti nedirbti,jei nera pinigu butiniems poreikiams patenkinti.

Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2011 04 27, 19:25)
beje,sioj stebuklu zemej,motinos su dvieju metu vaikais sekmingai dirba.man juokinga , vaika auginanti motina iki 3-5 metu,nes jis maziukas.come on,moterie ,tai tinginyste .nesuvokiu kaip galima sau leisti nedirbti,jei nera pinigu butiniems poreikiams patenkinti.

aha,o kai visa atlyginima ir dar siek tiek vyro pridejus sumokes uz darzeli,tai jau visi seimos poreikiai bus patenkinti...nu jau kai nusisnekesi tu kartais is savo to mandrumo...o ko pati neini dirbt? ai teisingai, pamirsau,gi tavo statusas kitoks,tu gi britus augini,ne lietuvius lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(conve®se @ 2011 04 27, 15:46)
Laba,
turiu rytojui apointmenta del taxu, bet liepe atsinesti bila koki nors arba laiska, kaip irodyma, kad cia gyvenu 3 men. o situacija tokia, kad atvykom su seima tik pries menesi, gyvenom pas draugus ta menesi, o dabar issinuomojom savo buta.
Tai dabar neisivaizduoju, jokiu bilu kol kas neturim, drauge, pas kuria gyvenom sako, kad jos parasytas laiskas, patvirtinantis, kad gyvenam 3 men netinka, ka daryt????????????? ar cia tikrai gerai suparatu? gal jiems reikia ne senesnio bilo nei 3 men?

reikia maziausiai triju menesiu bilu, taip pat reiks NIN ir paso.
Atsakyti
QUOTE(romuciukas @ 2011 04 27, 16:33)
aha,o kai visa atlyginima ir dar siek tiek vyro pridejus sumokes uz darzeli,tai jau visi seimos poreikiai bus patenkinti...nu jau kai nusisnekesi tu kartais is savo to mandrumo...o ko pati neini dirbt?  ai teisingai, pamirsau,gi tavo statusas kitoks,tu gi britus augini,ne lietuvius lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

persidirbote?kaip kvailai parasete.pasitaskete ,visai be reikalo.

1.dirbant visada bus daugiau pinigu.viena mergina rase,kad netekus darbo taxai pridejo tik 2£.
2.uz darzeli kompensuoja,jei tevai mazai uzdirba. darzelis nera butinybe,galima suderinti tevu darbus.
3.su dukrele isejau dirbti ,kai jai buvo 6men.mano vaikai turi nuostabu teti-apsiejom be darzelio.dabar kudikiams 6 men,trys vaikai -ne vienas,bet zadu greit grizti i darba .pati to noriu.
4.mano vyras uzdirba,turime busta isigyje,santaupu.negauname council tax benefit,working tax credit,gauname smulkme - child tax credit ,uztenka piestukams ir trintukams.taip kad,negyvenu is valstybes ,nors ir britus auginu.

Atsakyti
liomi,man neidomu kiek,kas gauna,uzdirba,dirba,nedirba,tu visu pasiaiskinimu,man dzen,kas kaip gyvena,as pati nesipleciu ir kitu pletku neklausau.Tik sioj temoj tu jau taip draskais,vagini visas is eiles reik nereik.Manau turi teise zmones ateit ir ramiai paklaust,be jau paskutiniu metu tai tikrai 100%-ines tikimybes,kad tu uzsipulsi.As asmeniskai manau,kad zmones tokia teise turi,todel vis ir raginu atsidaryti kokia patriotine tema,kurioj viesint vagiles (pateikus svarius irodymus),skleisti visokias patriotines idejas,gincytis,darytis galus uz savo vaiku tevyne ir t.t.,ir panasiai.

apie nuostabius tecius,vysnytes,gelytes ir kitus bla bla nesiplesiu,visu situacijos itin skirtingos,siulau tik visiems dziaugtis tokiais dalykais,kol gali,nes ne viskas amzina.

.

Atsakyti
kokias visas bigsmile.gif klause - atsakiau.3 men reikalingi.ar turejau rasyt-tegu drauge paraso,kad 6 men gyveni?

kai raso saziningi zmones - gauna padorius atsakymus.bet, kai raso be jokiu skrupulu,gauna atsakymus tokius pacius.

del temos atidarymu - nesijaudinkite.sioje irgi labai puikiai skleidziamas D (doras) zodis biggrin.gif

aha,dziaukimes ka turim ,o jei neturim -eikim dirbti .

Atsakyti
QUOTE(pelytea. @ 2011 04 27, 16:47)
reikia maziausiai triju menesiu bilu, taip pat reiks NIN ir paso.

Speju mobilaus billai netinka? ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
norejau paklausti klausimuko.
tvarkomes CB nuo praejusiu metu rugpjucio.vis dar laukiam, bet jokio atsako.prie pora ar trejeta menesiu gavom uzklausima is ju apie vyro darboviete, nes vyras savo vardu pilde prasyma.uzklausime buvo prasoma patvirtinti kad vyras tebedirba tame paciame darbe ir dar keletas klausimu, kuriuos jau buvom atsake anksciau.dabar vyras pries pora savaiciu pakeite darba.ar reikia pranesti CB?kam arsyti ar skambinti jei taip?
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2011 04 27, 20:36)
kokias visas  bigsmile.gif  klause - atsakiau.3 men reikalingi.ar turejau rasyt-tegu drauge paraso,kad 6 men gyveni?

kai raso saziningi zmones  - gauna padorius atsakymus.bet, kai raso be jokiu skrupulu,gauna atsakymus tokius pacius.

del temos atidarymu - nesijaudinkite.sioje irgi labai puikiai skleidziamas D (doras) zodis  biggrin.gif

aha,dziaukimes ka turim ,o jei neturim -eikim dirbti .

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimucka @ 2011 04 27, 19:29)

drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita-d @ 2011 04 27, 21:22)
Sveikos,
norejau paklausti klausimuko.
tvarkomes CB nuo praejusiu metu rugpjucio.vis dar laukiam, bet jokio atsako.

Mes CB laukem 8 men., mano drauge - 3 men., tad tikriausiai nuo kiekvieno situacijos priklauso. Karta paskambinau pasiteirauti, ar viskas gerai, gal kokiu dokumentu truksta, tai pasake, kad nevisada viskas greitai sutvarkoma, bet po skambucio praejus 2 savaitem, gavom.
Atsakyti
Labas rytas.Ar pries isvykstant is LT ,nuejus rasyt prasyma del vaiku ismoku is soc.paramos centro nutraukimo (turiu omeny 50lt.,kurie ne is sodros),ar jie duoda pazyma del siu ismoku nutraukimo,ar visgi pradejus tvarkytis CB UK bus issiustas uzkklausimas?Noretusi,kad viskas vyktu sparciau,tai jei jau issiuntus patvirtinima,kad LT nebegaunam ismoku,jiems nebereiketu siust uzklausa ir laukt atsakymo.Gal kuri zinos? smile.gif
Atsakyti