Mergaitės kepėjėlės, džiugu matyti jūsų tokį gausų būrį su šitokiom grožybėm grįžusias į sm. Negaliu neprisidėti prie nešamos taikos po TKK ženklu, todėl grįžtu ir aš

gyvenkime draugiškai

Čia mano keletas tortukų
Kirbės medutis, mmg, beze. Tortas vyro ir žmonos gimtadieniams

Juodas miškas ir medutis, mmg, gėlės cukrinės gėlių masės. Tortas skirtas šimtadiniui sūnaus klasei.

Juodas miškas, mmg. Tortukas giminaičio jubiliejui, kuris beproto mėgsta grybaut, o jubiliejus buvo kaip tik rudenį per patį baravykų dygimą

Kirbės medutis ir Rafaelo, mmg tortas metukų proga - norėta visko ant jo daug... drugelių gėlyčių rutuliukų karoliukų na gavosi toks tortukas

dėkoju kirbei už šio torto papuošimo idėją.

Juodas miškas, mmg, 40-mečio proga, skaičiukų nerašiau nes pageidavimas nuslėpt amžių buvo

Rafaelo mmg. Už šio torto papuošimo idėją begalo esu dėkinga Asseni

nešiau tortuką į dukros kalėdinį vaidinimą mokykloje, klasėje 10 vaikiukų tai visiem po zuikį

Kirbės medutis, mmg, panašus tortukas kaip ir aukščiau tik skirtas dukros draugės gimtadieniui buvo... labai patiko idėja su zuikiais tos mergytės mamytei per kalėdinio vaidinimo šventę tai teko beveik atkartot papuošimą

snikersas, mmg, saldainiai pirktiniai

tortą dariau savo gimtadieniui

Persikinis tortas, beze kailiukas, šiek tiek mmg. Tortas berniukui, kuris labai myli kiškučius