Įkraunama...
Įkraunama...

Tepaliukai, balinantys randus

Sveikos, primirsau nu nors tu ka g.gif , kaip vadinasi tepaliukas, kuris randus (pooperacinius) pasviesina. Gal cia man po narkozes su atmintim blogai? laugh.gif
Atsakyti
Kartais ne CONTRATUBEX? g.gif
Atsakyti
as bandziau kelis, ir visi...sh...s Nieko man nepadejo, gal zinote tikrai kokiu VEIKSMINGU!!!! Tuiru baisu randa(vos ne 2-ju pirstu storio) ant pilvo po operacijos, siek tiek nubluko su laiku, bet brr.. vizdelis nekoks..O gal bandete kaz kaip su lazeriais randus naikinti? kaip ta procedura atliekama?
Atsakyti
Contratubex randus puikiai veikia, ypac, jei randai neseni. Nors man ir senesni paminkstino. Galu gale as ta randa "damusiau" su spec. pleistrais. Nepamenu, kaip tie pleistrai vadinasi, bet paklausk vaistineje pleistro keloidiniams randams- tikrai pasakys. Jis nepigus, bet padeda, ir naudoti patogus- uzklijuoji ant rando ir uzmirsti kelioms dienoms. Nereikia tiek vargti, kaip su kremais... Aisku, visai nepamnaikins, bet randa siomis priemonemis galima padaryti blysku, neiskilu.

Atsakyti
reikes pabandyti ta contratubexa... ir pleistrus... nors jauciu dar reikes ka nors veliau bandyti... bet nors kaz kiek,
blogiausia kad randas eina per bamba ir atrodo, kaip isdarkytas, cia jau ne kremo reikes..
Atsakyti
"Dermatix", "Contractubex" ir "mepiform" silikono pleistrai..tie tepaliukai apie 30 Lt kainuoja, o pleistras apie 70 Lt berods.(nepamenu..).Pleistrai užklijuojami ilgesniam laikui, nebijo maudynių, beveik nepastebimi ir pan.

Ofa, narkozė tikrai labai prastina atmintį.. wink.gif Aš jas apturėjau dvi ilgesnes ii rimtesnes, ir vieną tokią šiaip sau, jaučiu tikrai, kad su atmintim ne kas..Va po antros narkozės, po 3 dienų "pabėgusi" iš ligoninės važiavau farmakologijos egzo laikyt..Iki tol puikiai mokėjusi, niekaip negalėjau atsiminti nieko apie kamparą..Visai prastai buvo. Dabar lyg ir geriau, bet ne taip, kaip anksčiau. Sunkiau įsimenu naują.
Ir dar per narkozes bei perdozuotą morfijų neturiu geros pusiausvyros..nepastoviu ant vienos kojos ir visiškai nepataikau užsimerkus pirštu į nosies galą..Bijau policininkų laugh.gif Galėtų pagalvoti, jog girta važinėju smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasma: 11 birželio 2004 - 21:46
QUOTE (Rasma @ 2004 06 11, 21:44)
"Dermatix", "Contractubex" ir "mepiform" silikono pleistrai..tie tepaliukai apie 30 Lt kainuoja, o pleistras apie 70 Lt berods.(nepamenu..).Pleistrai užklijuojami ilgesniam laikui, nebijo maudynių, beveik nepastebimi ir pan.

Ofa, narkozė tikrai labai prastina atmintį.. wink.gif Aš jas apturėjau dvi ilgesnes ii rimtesnes, ir vieną tokią šiaip sau, jaučiu tikrai, kad su atmintim ne kas..Va po antros narkozės, po 3 dienų "pabėgusi" iš ligoninės važiavau farmakologijos egzo laikyt..Iki tol puikiai mokėjusi, niekaip negalėjau atsiminti nieko apie kamparą..Visai prastai buvo. Dabar lyg ir geriau, bet ne taip, kaip anksčiau. Sunkiau įsimenu naują.
Ir dar per narkozes bei perdozuotą morfijų neturiu geros pusiausvyros..nepastoviu ant vienos kojos ir visiškai nepataikau užsimerkus pirštu į nosies galą..Bijau policininkų laugh.gif Galėtų pagalvoti, jog girta važinėju smile.gif

o dekui, moteriskes, apsvietete sena skleroznica rolleyes.gif
jooo atmintis tai tikrai paslubavus, jei kartais net pamirstu, kad pvz "desra" taip ir vadinasi- desra biggrin.gif , o apie vardus, pavardes ir tel numerius tai tyliu.
nors, kai pagalvoju, kad gal ta galva niekada ir nebuvo stipriausia mano "vieta", tai labai jau stipriai ir nesiparinu wink.gif
Atsakyti
Nu nezinau,man tai "contraktubex"nepadejo...koks buvo randas,toks ir liko.O ir naudojau ta tepaliuka iskart po operacijos,kol randas buvo"sviezus".Turbut daug ka reiskia pjuvio gilumas.
Atsakyti
kazin,o tie tepalai padetų,jei mano sunus buvo prasiskeles kakta ir liko randas,kuris nu niekaip neisnyksta.Nors sakoma,vyra randai puosia,bet visgi noreciau kad jo kakta liktu be to rando...
Atsakyti
QUOTE (mamy @ 2004 06 11, 23:33)
kazin,o tie tepalai padetų,jei mano sunus buvo prasiskeles kakta ir liko randas,kuris nu niekaip neisnyksta.Nors sakoma,vyra randai puosia,bet visgi noreciau kad jo kakta liktu be to rando...

As vaikui tai tik ta pleistra naudociau. Nes vaikui jis nekliudys, nebus tu varginanciu itrinimu proceduru (ta contratubex tai masazuoji do masazuoji i randus pusdieni blink.gif ). O kaina, kiek pamenu, priklauso nuo pleistriuko dydzio. Yra ir po 14 lt., ir po 25 lt.... Ji reikia kirpti po gabaliuka rando dydzio. Ir nesioti ar tai 5 d., ar tai savaite. Tikrai labai graziai nubala randas, issivaiksto, nebuna iskiles. Bet laiko tai uzima, bent keleta menesiuku tai tikrai g.gif .
Atsakyti
Sveikos, na as turiu randa ant veido. Jis nuo vaikystes, bet kai buvau 16, man ji per nauja pjove ir siuvo, po to ta contratubex naudojau, nepasakyciau, kad efektas kazkoks ypatingas butu g.gif O kazkas klause del lazerio, man dare ir ta, visgi veidas, tai nieko labai skausmingo. Man dare grozio ir terapijos centre Vilniuj, kainu tikrai nepamenu, buvo pries 7 metus
Atsakyti
QUOTE (Smiling_girl @ 2004 06 12, 07:56)
O kazkas klause del lazerio, man dare ir ta, visgi veidas, tai nieko labai skausmingo. Man dare grozio ir terapijos centre Vilniuj, kainu tikrai nepamenu, buvo pries 7 metus

As del lazerio klausiau, nes... deja, turi daug randu, o kadangi esu ne Kutuzovas, tai jie manes visai nepuosia sad.gifo kaip rezultatai, ar efektyvus tas lazerio gydymas???
Atsakyti