Įkraunama...
Įkraunama...

Tepaliukai, balinantys randus

Na man tai daug labiau padejo nei kokie tepaliukai laugh.gif
Atsakyti
Žiūriu nemažai mamų, kurios turi randus ant veidų. Aš turiu kaktoj (maža nuvažiavau nuo kalno žiemą ir "pabučiavau" geležinę tvorą). Daug turiu psichologinių problemų, nes kas pamato, tas ir klausia: kaip, kada, kur. Kartais dėlto kompleksuoju. Nors kaip sakoma: jei pati nematai, tai ir kiti nepastebi. Plaukų negaliu nešioti taip kaip noriu, visos proginės šukuosenos irgi pritaikytos prie rando. Vis galvoju, kaip panaikinti. Cosmo buvo rašyta, kad lazeriu oreracija dabar kainuoja 200 Lt. TAi tikrai nedaug. Manau, kad reiks pabandyti, jei tikrai padeda.
Atsakyti
LABA DIENA,
MANO DUKRAI 4 METAI. PRIEŠ DU METUS KARŠTU VANDENIU NUSIDEGINI KOJYTĘ. LIKO 7*3 CM RANDAS. IKI ŠIOL TĄ VIETĄ NIEŽTI. NEŽINAI AR NAUDOTI ĮVAIRIUS TEPALUS IR PLEISTRUS AR TUO PINIGUS KAUPTI OPERACIJAI. PRAŠAU PATARIMO? GAL KAS GALI PASIDALINTI PATIRTIMI.AČIŪ.
Atsakyti
Mano sūneliui penkti eina......kai buvo metukų auklė nesužiūrėjo......randas nuo peties iki alkūnės.......naudojom ir naudojam ir tepalus ir pleistra.....pries pusantru metu ir operacija rando šalinimo darėm....pradžiai buvo gal ir nieko , bet dabar vel išsipūtė.......ir vėl naudojam viska iš naujo......bet antrai operacijai kolkas tikrai nesiryšiu. schmoll.gif ........nebent paauglystėj......tada ir matysim..........
Atsakyti
Mano dukryte budama 1.5metu uzsipyle karsta kose ant krutines, taip pat turime randu. Contratubex mums buvo neefektyvus, pleistrai taip pat. Sausio gale eisiu pas lazeristus konsultacijai. Matysiu, ka pasakys. Siaip , kiek zinau, tai odos kvadratinio cm "apdirbimo" kaina 100-150Lt (nieko sau, ar ne?). Po to, jei ka, liks tik plastine operacija..

O del cezario rando, tai pas mane darytos jau dvi operacijos, bet randas horizontalus, siaurutis, pacioje pilvo apacioje, nelabai matosi. Dabar einu tokius spec masazus su vakuuminiu aparatu (LPG atrodo), juo masazuojant randai kaip ir apmazejo thumbup.gif Kaune juos daro Ortopediniam, firma Grozio imperija. kainuoja irgi nemazai mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Evera @ 2004 12 29, 16:21)
Mano sūneliui penkti eina......kai buvo metukų auklė nesužiūrėjo......randas nuo peties iki alkūnės.......naudojom ir naudojam ir tepalus ir pleistra.....pries pusantru metu ir operacija rando šalinimo darėm....pradžiai buvo gal ir nieko , bet dabar vel išsipūtė.......ir vėl naudojam viska iš naujo......bet antrai operacijai kolkas tikrai nesiryšiu. schmoll.gif ........nebent paauglystėj......tada ir matysim..........

vat ir as girdejau, kad randu salinimo operacijas reikia daryti tik vaikams jau paaugus, nes oda kazkaip tempiasi ir operacijos neefektyvios. mad.gif
Bet kazka reiks daryti, mano mergaitei jau 10, kol kas dar bedos nera, bet veliau kai paaugs, tai kompleksu tikrai bus mad.gif o irgi aukle nesuziurejo...
Atsakyti
vaikiukams ypatingai formuojasi keloidiniai randai, tad ir po operacijos patartina vartoti priemone kaip profilaktiikai.o ka- tai jau pasirinkimo klausimas.
Atsakyti
manlabai idomu kiek laiko jus tuos tepalus naudojot?Nes apie Controtubex girdejau, kad 2metai ir dideli randai pradeda mazet.
Bet as ne del to kada po operacijos galima pradet vartot tuos visus tepalus?
Atsakyti
Aš irgi pritariu-kad ko gero efektyviausias būdas lazeris,na dar "dermatix" tepaliukas-tik kad jo kaina 140 lt...vadinasi,pigiai randais neatsikratysim...
Atsakyti
QUOTE(vaistine @ 2006 05 25, 19:08)
Aš irgi pritariu-kad ko gero efektyviausias būdas lazeris,na dar "dermatix" tepaliukas-tik kad jo kaina 140 lt...vadinasi,pigiai randais neatsikratysim...

na mum tokiu turbut nelabai reiki, na sakyciau tokie reikalingi matomose vietose ir mergaitem , pvz ant krutines, o berniukus randai puosia, tai mes naudojam contatubex ir tikimes, kad ir isaugsim dar truputi...na ziuresim...
Atsakyti
Naudojam "Dermatix" ir jis labai gerai padeda. Kaina tikrai nemaža, bet jo tepti reikia labai nedaug, ir užtenka ilgam. Pas mus randas nemažas (maždaug 4x4 cm) naudojam jau mėnuo (15 ml), bet dar nesibaigia ax.gif
Atsakyti
O man gydytojai sake,kad jokie spec kremai nuo randu pinigu ismetimas....
Sake geriau riebiu kremu sviezia tepti ir geresnis efektas bus....
Atsakyti