Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės sauskelnės. 5 tema

Kantavimo guma - fold over elastic arba FOE
Atsakyti
QUOTE(xena @ 2011 05 11, 23:01)
o aš va kur buvau draugei ružavų prisiuvus - bernas gimė  doh.gif  wub.gif  vat ir tikėk echoskopais

kokia linksma žinia biggrin.gif Na kaip tai mamai ar tau su tom sauskelnėm, ale aš tai labai smagiai nusijuokiau smile.gif Nepiktybiškai 4u.gif

Ar dalyvausit kas vystyklų dienoj? Gal susitinkam prie termosiuko su arbata ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomy @ 2011 05 13, 09:40)
kokia linksma žinia biggrin.gif Na kaip tai mamai ar tau su tom sauskelnėm, ale aš tai labai smagiai nusijuokiau smile.gif Nepiktybiškai  4u.gif

Ar dalyvausit kas vystyklų dienoj? Gal susitinkam prie termosiuko su arbata ax.gif  blush2.gif

Tomy, butinai mirksiukas.gif
Atsakyti
Kur kada, papaskokit plačiau bigsmile.gif
Atsakyti
labai noreciau, tik negaliu garantuot, kad dalyvausiu ax.gif
Atsakyti
bet turbut tik vln buna tos vystyklu dienos...
Atsakyti
Gegužės 28 d. TYMO TURGUJ wink.gif

Tai jamu tada termosiuką wink.gif

mastau, kad reikia kokį aksesuarą pasikabint smile.gif Parašysiu kai sugalvosiu - kas norėsit pasiarbatint wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tomy: 14 gegužės 2011 - 18:57
QUOTE(Tomy @ 2011 05 13, 09:40)
Ar dalyvausit kas vystyklų dienoj? Gal susitinkam prie termosiuko su arbata ax.gif  blush2.gif

nu mes manau tikrai pasiarbatinsim tongue.gif mirksiukas.gif ane? smile.gif

CIA ka domina uzsiregistruoti wink.gif
Atsakyti
akey lauksiu Tomy ka sugalvosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NAJA @ 2011 04 11, 11:38)
O, ir vėl aš pramiegojau naują temą ir net 11 psl  lotuliukas.gif

o as pramiegojau 18 temu biggrin.gif kaip cia sitaip, neisivaizduoju.
tad tik dabar perskaiciau ir noriu pasveikint meduolia wink.gif dziaugiuosi uz jus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(crazy woman @ 2011 05 12, 19:26)
nu jo, as LT, bet bandysiu is kokio ebay uzsisakyt.. Bent jau kokios kantavimo gumos ar spaudziu.. O su tuo lipduku, tai dabar susibalamutijau  doh.gif

sveikos mamytes, kantavimo gumos ir spraudziu pigiausiai radau gariunuose , o lipuko minksto prisiuvamo galima ieskoti ir gariunuose ir JYSK pard.uzuolaidu skyriuje . pries pora men. as pirkau- buvo akcija, tai metras pukelio ir metras kabliuku kainavo 0.29 cnt., bet ir be akcijos nebrangu ten .
Atsakyti
QUOTE(Kristina498 @ 2011 05 18, 23:17)
sveikos mamytes, kantavimo gumos ir spraudziu pigiausiai radau gariunuose , o lipuko minksto prisiuvamo galima ieskoti ir gariunuose ir JYSK pard.uzuolaidu skyriuje . pries pora men. as pirkau- buvo akcija, tai metras pukelio ir metras kabliuku kainavo 0.29 cnt., bet ir be akcijos nebrangu ten .

del kantavimo gumos tai LT placios ir tvirtesnes kazin ar kur galima rasti (neskaitant bambukinioirkanapinio.lt), kiek esu pirkus ji siaura ir kai kuriu gamintoju labai skysta.
Spaudziu Jus plastikiniu radote gariunuose? Kokia kainyte? ir klausimas ar KAM. nes vieno kinijos gamintojo net nera ka lyginti su KAM ziauriai nesmagiai segasi, bet kadangi gavau kaip dovana prie repliu tai kaip sakoma dovanotam arkliui i dantis neziurima lotuliukas.gif ir be to ju dali kepurele sunaudoju vidinese sauskelniu puseje uzsegimo tvirtinimui.
o del lipduko dekui uz info smile.gif dabar lauksiu nesulauksiu kol kas nos nupirkt gales... doh.gif
Atsakyti