Kantavimo guma - fold over elastic arba FOE
QUOTE(xena @ 2011 05 11, 23:01)
o aš va kur buvau draugei ružavų prisiuvus - bernas gimė
vat ir tikėk echoskopais

kokia linksma žinia

Ar dalyvausit kas vystyklų dienoj? Gal susitinkam prie termosiuko su arbata

QUOTE(Tomy @ 2011 05 13, 09:40)
kokia linksma žinia
Na kaip tai mamai ar tau su tom sauskelnėm, ale aš tai labai smagiai nusijuokiau
Nepiktybiškai

Tomy, butinai

Kur kada, papaskokit plačiau

labai noreciau, tik negaliu garantuot, kad dalyvausiu

bet turbut tik vln buna tos vystyklu dienos...
Gegužės 28 d. TYMO TURGUJ 
Tai jamu tada termosiuką
mastau, kad reikia kokį aksesuarą pasikabint
Parašysiu kai sugalvosiu - kas norėsit pasiarbatint

Tai jamu tada termosiuką

mastau, kad reikia kokį aksesuarą pasikabint

QUOTE(Tomy @ 2011 05 13, 09:40)
nu mes manau tikrai pasiarbatinsim

CIA ka domina uzsiregistruoti

akey lauksiu Tomy ka sugalvosi

QUOTE(NAJA @ 2011 04 11, 11:38)
o as pramiegojau 18 temu

tad tik dabar perskaiciau ir noriu pasveikint meduolia

QUOTE(crazy woman @ 2011 05 12, 19:26)
nu jo, as LT, bet bandysiu is kokio ebay uzsisakyt.. Bent jau kokios kantavimo gumos ar spaudziu.. O su tuo lipduku, tai dabar susibalamutijau 

sveikos mamytes, kantavimo gumos ir spraudziu pigiausiai radau gariunuose , o lipuko minksto prisiuvamo galima ieskoti ir gariunuose ir JYSK pard.uzuolaidu skyriuje . pries pora men. as pirkau- buvo akcija, tai metras pukelio ir metras kabliuku kainavo 0.29 cnt., bet ir be akcijos nebrangu ten .
QUOTE(Kristina498 @ 2011 05 18, 23:17)
sveikos mamytes, kantavimo gumos ir spraudziu pigiausiai radau gariunuose , o lipuko minksto prisiuvamo galima ieskoti ir gariunuose ir JYSK pard.uzuolaidu skyriuje . pries pora men. as pirkau- buvo akcija, tai metras pukelio ir metras kabliuku kainavo 0.29 cnt., bet ir be akcijos nebrangu ten .
del kantavimo gumos tai LT placios ir tvirtesnes kazin ar kur galima rasti (neskaitant bambukinioirkanapinio.lt), kiek esu pirkus ji siaura ir kai kuriu gamintoju labai skysta.
Spaudziu Jus plastikiniu radote gariunuose? Kokia kainyte? ir klausimas ar KAM. nes vieno kinijos gamintojo net nera ka lyginti su KAM ziauriai nesmagiai segasi, bet kadangi gavau kaip dovana prie repliu tai kaip sakoma dovanotam arkliui i dantis neziurima

o del lipduko dekui uz info