Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės sauskelnės. 5 tema

QUOTE(juraciuxzx @ 2011 07 03, 18:29)
gal sivakar dar vienas tokias siusiu sikart desiu tiesaus mezgimo bambuko multina (toks baltesnis is kanapinioirbambukinio) 2 sluoksniais ir ziuresiu, kas iseis is to...

dviguba lona bambuko multina i vidu, o i isore prikabinama storesnio multino iklota? tiktu taip? tada cia vilnonio iklotuko ir nereik, ar nepamaisytu jis cia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(juraciuxzx @ 2011 07 01, 20:07)
jo as is assorti ir nukopijavau nuoroda, tiesiog klausiau ar kazkur mate kas nors metrais pardavinejamos tokios ar panasios...turiu visokiu ideju:)

nezinau kaip Jusu mieste , bet pas mus miestelio audiniu parduotuvese -tai marles su paveiksliukais, matuojamos metrais, yra ivairios smile.gif Savo mazylei esu pasiuvusi keturiu rusiu marliukus smile.gif Manau , kad didmiesciuose turetu buti net didesnis pasirinkimas.
Atsakyti
QUOTE(pupauoga @ 2011 07 04, 00:39)
nezinau kaip Jusu mieste , bet pas mus miestelio audiniu parduotuvese -tai marles su paveiksliukais, matuojamos metrais, yra ivairios smile.gif Savo mazylei esu pasiuvusi keturiu rusiu marliukus smile.gif Manau , kad didmiesciuose turetu buti net didesnis pasirinkimas.

tikiu, tik man tokie su zasiukais ar drambliukais netinka...noriu idomesniu, va fainus maciau TAVO SAPNAS
user posted image

o jeigu jau konkreciai - esu tokiu paveiksleliu ir rastu verge
user posted image

o tokie ne mano skonio
user posted image

tik norisi metrais matuojamos marles o ne gatavo gaminio kuris automatiskai brangesnis

julieta as isorej PUL darau auganciam dydziui viskas viename...bet tai galima kaip nori daryt ir be pul...o persiusios vistiek nepamaisys tas vilnonis iklotas. Turim storas storas 11 sluoksniu flaneles ir bambuko kombinacija - vistiek laikui begant perslampa - 2-3 siusiukai ir jau buna kiaurai slapia, o kai dabar dar ant pilvo megsta pagulet, susipaudzia ir slapia greit buna, bet kaip namie bunant keiciam kiek norim kada norim ir nekreipiam demesio i mazas dregnas demeles lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jobukas @ 2011 07 04, 00:43)
Man geriausios megztos kelnytes is turkisku 100% vilnos siulu "ALIZE Cashmira fine". 100g kainuoja apie 12 lt, is tiek iseina mazdaug 2 kelnytes, aisku, ziurint kokio dydzio ir kokiu rastu megztos. Reikia megzti siek tiek didesnes, po to pirma karta isskalbti paprastu rezimu 40C temperaturoje, tada jos kiek pasitraukia ir susivelia, o tada jau mirkyti lanonline. Net ir plonos, megztos paprastu rastu (taip vadinamu lygiuoju skersiniu, kai viena puse gerom, kita isvirksciom mezgama) kuo puikiausiai atlaiko dregme.

Labai aciu, o kaip kitoms, kas is kokiu dar mezgate ir buna thumbup.gif pasidalinkite, nezinau kokius pirkti..
ir dar klausimukas, o koks modleis geresnis megztas 2 virbalais ar 5, ar cia jokio skirtumo?
aciu visoms pasidalinusioms ir pasidalinsiancioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jobukas @ 2011 07 03, 22:43)
Man geriausios megztos kelnytes is turkisku 100% vilnos siulu "ALIZE Cashmira fine". 100g kainuoja apie 12 lt, is tiek iseina mazdaug 2 kelnytes, aisku, ziurint kokio dydzio ir kokiu rastu megztos. Reikia megzti siek tiek didesnes, po to pirma karta isskalbti paprastu rezimu 40C temperaturoje, tada jos kiek pasitraukia ir susivelia, o tada jau mirkyti lanonline. Net ir plonos, megztos paprastu rastu (taip vadinamu lygiuoju skersiniu, kai viena puse gerom, kita isvirksciom mezgama) kuo puikiausiai atlaiko dregme.

o su tom vilnonem kelnytem ir as atradmia sau padariau wink.gif
noriu pasidalinti.
Pirkau vilnones medziageles is kanapinis bambukinis, labai plonyte ir pasiuvau dvigubos medziagos paprastas uzmaunamas kelnytes ( triusikelius), Ir plonos ir lengvos ir pasitempia jei reikia o dregme ramai atlaiko visa diena.
Ir po paprastu smelinuku uzsideda ir kitas grzias kelnes paipuosimui galima uzsideti.

Is puses metro medziagos man gavosi 3 kelnytes.
Papildyta:
QUOTE(juraciuxzx @ 2011 07 01, 20:07)
user posted image
yra va toks laikiklis jis prisisuka ir jau prie jo galima det visas vadinamas lengvai keiciamas pedeles tame tarpe ir kantavimo. Kainuoja 3 litus
jo as is assorti ir nukopijavau nuoroda, tiesiog klausiau ar kazkur mate kas nors metrais pardavinejamos tokios ar panasios...turiu visokiu ideju:)

man ta spalvota marle kazkaip labai greitai susiskalbe ir paveiksleliai nubluko ir kur balta nugelto, tokie nebeestetiski daikleliai pasidare.
Papildyta:

QUOTE(juraciuxzx @ 2011 07 03, 15:39)
blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif sparciai dirbama prie sio projekto...tik su trim vaikiukais ta sparta vezlio greitumo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ideju daug, gal kas ir pavtks.

jo bandau...guli iskirpti laukia geresniu laiku

o tau kaip su lininem sauskelnem sekesi pardavimas  blush2.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Mamytes, domina ranku darbo sauskelnytes naujagimiui, siuo klausimu gal meduolia labiausiai galetu pakonsultuoti,kiek cia priskaiciau tai ji "ant tokiu" dabar labiausiai pasinesusi, kokios geriausios? noriu,kad butu mazutes neispustu uzpakaliuko, normaliai sugertu ir dziutu... kokias rekomenduotumete?
Meduolia, gal pasirodytum kokias ruosi savo mazylio(-es) kraiteliui?
Labai laukiu ir aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
garbanota, įvairias aš ruošiuos, bet man kažkaip patinka wee wecka ar kažkuri ten buvo iškarpa labai, aš storų nedarau, nes keičiu dažnai dažniausiai dvisluoksnes arba trisluoksnes iš bėdos jei plonesnis audinys. o šiaip mėgstu trikotažines, jos švelnios arba bambuko veliūro tos labai minkštos
nakčiai kad daugiau sugertų man pasiteisina į tokias sauskelnes įdėti prefoldinį vystyklą jis storas daug sugeria, susilankstau ir į kišenuką, o taip tai užtenkta man trisluoksnio įklotėlio iš daug sugeriančio audinio bambuko ar kanapės, čia dienai
dar bamdysiu būsimą leliuką vyniot į prefoldus su snapiu, su pirmu kažkaip iškart į sauskelnes šokom, daba galvoju gal pradžioj prefoldukų prisisiūsiu poto sueis jie kaip naktiniai įklotai

o šiaip naudojam viską ką ir mūsų klientai biggrin.gif tiek dičkis dar naudoja tiek mažasis naudos
megzt kelnyčių nemėgstu, nemoku ir man nelabai gražu blush2.gif tai man trikotažo vilnos pačios mylimiausios kaip triusikėliai arba kelias pirktines turiu ruskovilos ilgaklešnes daugiau kaip ir nieko

aj dar mano pastebėjimas tas kad man patinka sauskelnės tokio stiliaus kaip popolini apkantuotos tos kur organic būna, tai aš daba irgi kantuoju, tada iškarpa ir pati sauskelnė tokia faina, platesnė gaunasi, mažiems leliams pakakojus ne taip skysti šūdeliukai bėga per kojas biggrin.gif ir mažiau vilnos kelnytes tepa
tai va daba daug kantavau su spaudžių prisipirkta guma ir gražu ir praktiška man kažkaip patinka

aj o dar pastebėjimas, nu kaip nebemėgstu frotinio audinio jezus marija nors imt ir atiduot visą sukauptą turtą frotų visokių
tiek bambuko frotas man ni očėn tiek tas medvininis išvis baisus ax.gif dar bambukinis pradžioj minkštas būna bet laikui bėgant irgi sukietėja tas pats šlamštas gaunasi, geriau jau multinines arba veliūrines

o pasirodyt, hmmm, gal kada turėsiu laiko blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meduolia: 04 liepos 2011 - 15:13
QUOTE(meduolia @ 2011 07 04, 16:12)
1. o taip tai užtenkta man trisluoksnio įklotėlio iš daug sugeriančio audinio bambuko ar kanapės

2. tiek bambuko frotas man ni očėn tiek tas medvininis išvis baisus  ax.gif dar bambukinis pradžioj minkštas būna bet laikui bėgant irgi sukietėja tas pats šlamštas gaunasi, geriau jau multinines arba veliūrines

1. tai tiesiog dedi tik triguba multina ir daugiau nieko nededi dienai, jokio kitokio iklotuko, ane? man neitiketina, nes jis toks plonytis atrodo, negi taip gerai sugeria biggrin.gif
2. o kodel tau nepatinka bambuko frotas? man jis nerealus pasirode g.gif labai minkstas, negi is kart kieteja labai g.gif ar tu apie frotines sauskelnes sneki, ne iklotus? g.gif

garbanota avyte, o tu irgi kraiteli ruosi? g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(meduolia @ 2011 07 04, 16:12)
1. daba galvoju gal pradžioj prefoldukų prisisiūsiu poto sueis jie kaip naktiniai įklotai

2. megzt kelnyčių nemėgstu, nemoku ir man nelabai gražu  blush2.gif

3. tai man trikotažo vilnos pačios mylimiausios kaip triusikėliai arba kelias pirktines turiu ruskovilos ilgaklešnes daugiau kaip ir nieko

4. aj dar mano pastebėjimas tas kad man patinka sauskelnės tokio stiliaus kaip popolini apkantuotos tos kur organic būna, tai aš daba irgi kantuoju, tada iškarpa ir pati sauskelnė tokia faina, platesnė gaunasi, mažiems leliams pakakojus ne taip skysti šūdeliukai bėga per kojas  biggrin.gif ir mažiau vilnos kelnytes tepa
tai va daba daug kantavau su spaudžių prisipirkta guma ir gražu ir praktiška man kažkaip patinka

5. aj o dar pastebėjimas, nu kaip nebemėgstu frotinio audinio jezus marija nors imt ir atiduot visą sukauptą turtą frotų visokių
tiek bambuko frotas man ni očėn tiek tas medvininis išvis baisus  ax.gif dar bambukinis pradžioj minkštas būna bet laikui bėgant irgi sukietėja tas pats šlamštas gaunasi, geriau jau multinines arba veliūrines

1. viskas butu ciki del perfoldu na bet man asmeniskai medvilniniai visai nepatiko ir nepasiteisino. Va trikotaziniai manau butu idealus variantas, bet reikia overloko verysad.gif as neturiu...KOL KAS tongue.gif
2. man megztos asmeniskai grazu, bet reikia dar sugebet grazias padaryt...va kur visa beda
3. jo vis varvinu seile i ta medziaga bet dar nepirkau...vilnoniu pledu kol kas turiu...
o dabar maciau eko vilnos dvigubo mezgimo audinukas yra...kas gyvai matet? man svieciasi, kad jis panasus i ruskovilos ilgaklesnes turetu but, ar ne? turiu galvoje kazkiek storesnis, ne visai trikotazo tipo... g.gif

4. O man su ta kantavimo guma nelipo ir viskas...ypac sauskelnes uzsegimo ausytes labai storos buna su ta guma...kieta stangru...mano nuomone nelabai man pasiteisines dalykas, as kisenine flaneline apkantavau ir tai nelabai nelabai...arba as dar neatradau tinkamo varianto, turiu dar ideju, kaip pabandyt.
MAN KANTAVIMO PEDELE nereali, tik nepatinka vienintelis dalykas 4 dydzio dygsnis vistiek tampa vos ne 1 kai guma siuvimo metu reik istempt...
kas susiduret, gal ka pakomentuosit? g.gif
beja, yra 2 rusiu "gleznos" kantavimo gumos. Ir viena is tu rusiu tikrai gera - niekas su ja nesidaro, naudojam skalbiam, aisku kol kas, bus matyti tik kai jonas paaugs ar atlaike guma ar ne, o kita rusis tai jo po 2 skalbimu jau amen isipase ir visas vaizdas dingo.

5. na as turiu bambuko froto serveteles (pirkau kai jonelis visai mazas buvo gavom dovanu pinigeliu, o kai overloko neturiu, ka ten terliotis siut - emiau ir nusipirkau, juolab siut nebuvo kada tik maziui gimus kokius 2 men stilis), tai iki dabar man jos minkstutes, na bet tik 3 men naudotos, gal del to...naudojam kasdien sikniuko valymui ir skalbiu tom paciom salygom kaip sauskelnes.
as manau daug reiskia kaip skalbiamos sauskelnes - kokio kietumo vanduo, ar naudojamas VANDENS minkstiklis ar ne (ne apie audiniu minkstikli kalbu), kiek kalketas vanduo ir kokiu kitu mineralu yra jame, nes juk visur skiriasi, kuo skalbiama, kaip dziovinama, ar ne perdziuna nuolat...
na as tai taip mastau. Juolabiau, kad sakoma, jog reikia patrinti tarp ranku audini ir jis suminksteja. O kanape labai ilgai naudojant irgi kieteja, interente sklando atsiliepimai, kad bambuko multinas taip pat...o suzinot galima tik metus panaudojus ir palyginus, bet velgi del skirtingu skalbikliu ir vandens kietumo kaip minejau galima visiskai kito rezultato sulaukt.

TAI tiek doh.gif doh.gif doh.gif
O frota juk galima det del sugeriamumo i bambukines sauskelnes vidu (arba prisiut arba i kisenine) arba iklota daryt 2 sluoksniai bambuko multino - apatinis frotinis ir sueis laisvai. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraciuxzx: 04 liepos 2011 - 17:05
QUOTE(juraciuxzx @ 2011 07 04, 18:00)
Va trikotaziniai manau butu idealus variantas, bet reikia overloko  verysad.gif

o sakai, kad be overloko negalima apseit? ax.gif gal averloku galima ta trikotaza apeit, mastau g.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2011 07 04, 18:20)
o sakai, kad be overloko negalima apseit?  ax.gif gal averloku galima ta trikotaza apeit, mastau  g.gif

jeigu siuvimo masina turi grandinini dygsni - galima laisvai apsieiti, jeigu nea (taip kaip mano) tada nieko gero. Patempus tokia siule ji labai greit supliš...O su zigzagu metyti trikotaza apskritai yra totalus kosmaras. Ir seip daugiau siuvant overlokas nepakeiciamas dalykas, jis taupo laika, netampo audiniu, nereik papildomu siuliu apmetymui krasto po susiuvimo...
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2011 07 04, 17:22)
1. tai tiesiog dedi tik triguba multina ir daugiau nieko nededi dienai, jokio kitokio iklotuko, ane? man neitiketina, nes jis toks plonytis atrodo, negi taip gerai sugeria biggrin.gif
2. o kodel tau nepatinka bambuko frotas? man jis nerealus pasirode  g.gif labai minkstas, negi is kart kieteja labai g.gif ar tu apie frotines sauskelnes sneki, ne iklotus?  g.gif

garbanota avyte, o tu irgi kraiteli ruosi?  g.gif  mirksiukas.gif

aga, ruosiu, 4 sav begy jau turetume kazko sulaukt... tai va ir domiuos intensyviai, kokius cia issirinkti, kai zalia tuo klausimu esu, tai ir sunku... pirmaji auginau dar su vienkartinem.... siuti dar nesiryztu, o ir nespeciau jau, tad ieskau tarp mamyciu auksarankiu, kokias rekomenduotumet ir gal kuri ir pasiut noretu-galetu... blush2.gif
Atsakyti