Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės sauskelnės. 5 tema

QUOTE(juraciuxzx @ 2011 07 08, 18:49)
del patogumo tai patogios, o kodel turetu buti nepatogios? tongue.gif
jeigu rimtai tai bent kol kas patogios. Man aplink kojas raukinukai kuo toliau tuo labiau nepatinka: is multino ir flaneles po skalbimo baisiai raitosi ir spaudzia, tik is veliuro nezinau ar irgi tas pats ar patogiau. O su PUL apskritai raukinukai aplink kojas netinka - leidzia viska lauk. Su isiuvais geriau.
Toliau: sitos sauskelnes kisenines, taigi nereik papildomom spaudem segti ikloto, nes jis dedasi vidun, ir spaudziu maziau reikia ir ne tiek ju daug ties pilveliu sukalta.
Sitos sauskelnes mazinasi atlenkiant krasteli. spaudes nekaltos kiaurai. Ypatingos ilgesnem ausytem, kurias galima sukryziuoti viena ant kitos, todel net atlenkus krasteli jis neatvips ir gerai laikysis.
jeigu matot kokiu minusu ar klausimu man labai praves blush2.gif tiesiai sviesiai rezkit.

o i ta kisene ikisus iklotuka jis ten gerai laikosi, nesigaranksciuoja, nesusikuka ar dar kokiu nesaminiu nedaro? klausimas gal ir kvailas, bet as kai dar nenaudojusi daugkartiniu, man atrodo, kad jis galetu ten siek tiek makaluotis... blush2.gif bet gal as klystu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(garbanota avyte @ 2011 07 08, 18:36)
o i ta kisene ikisus iklotuka jis ten gerai laikosi, nesigaranksciuoja, nesusikuka ar dar kokiu nesaminiu nedaro? klausimas gal ir kvailas, bet as kai dar nenaudojusi daugkartiniu, man atrodo, kad jis galetu ten siek tiek makaluotis... blush2.gif  bet gal as klystu... ax.gif

Ne jei tik del ikloto tai tikrai su juo viskas ok:) Jis panasaus plocio kaip pati sauskelne. Didesne beda su jo idejimu bent man bet irgi mastau ta linkme:) jeigu pasiteisins parodysiu.
Atsakyti
QUOTE(juraciuxzx @ 2011 07 08, 19:39)
Ne jei tik del ikloto tai tikrai su juo viskas ok:) Jis panasaus plocio kaip pati sauskelne. Didesne beda su jo idejimu bent man bet irgi mastau ta linkme:) jeigu pasiteisins parodysiu.

o man dar vienas klausimukas yra del tu iklotu apskritai... kokie yra patogesni ar tokie tiesus uzapvalintais galais, ar tie, kurie buna susiaurinti per klynuka... tikiuos supratot klausima.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(juraciuxzx @ 2011 07 08, 17:39)

cia matosi, kad gumyte nugaroj dideles rauksles nesudaro ir neturetu spaust.

O daugiau pakomentuoti galimati isbandzius
gal parduodat ?
Del gero sauskelniu modelio pirkciau ir naudociau ir pasakyciau ka galvoju wink.gif

O jos is kokiu medziagu ?
Atsakyti
QUOTE(vėtrė 9 @ 2011 07 08, 18:58)
cia matosi, kad gumyte nugaroj dideles rauksles nesudaro ir neturetu spaust.

O daugiau pakomentuoti galimati isbandzius
gal parduodat ?
Del gero sauskelniu modelio pirkciau ir naudociau ir pasakyciau ka galvoju wink.gif

O jos is kokiu medziagu ?

kol kas nenaudojam butent tokiu. As turejau trumpesnem ausytem ir man kliuvo, kad jos per trumpos, todel pailginau. plius uzsegimas butent toks visai patiko ir nukopjavau nuo eko-V sauskelniu, butent kad taip nesmuktu nuo pilvo.
Pabandyt viena vnt visada galima. vetre tu is Kauno?
Jos kisenines flanelines ir iklotukas bambukinis lankstomas 2 sluoksniu mirksiukas.gif
dar mastau tokias pacias ir is bambuko daryt ir su sausuoju sluoksniu ir bandysiu dar medvilnines/bambukines (su tai fainuciais paveiksliukais).
Kai tik nusipirksiu sau flaneles isbandysim ir mes konkreciai tokias ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juraciuxzx @ 2011 07 08, 18:21)
kol kas nenaudojam butent tokiu. As turejau trumpesnem ausytem ir man kliuvo, kad jos per trumpos, todel pailginau. plius uzsegimas butent toks visai patiko ir nukopjavau nuo eko-V sauskelniu, butent kad taip nesmuktu nuo pilvo.
Pabandyt viena vnt visada galima. vetre tu is Kauno?
Jos kisenines flanelines ir iklotukas bambukinis lankstomas 2 sluoksniu  mirksiukas.gif
dar mastau tokias pacias ir is bambuko daryt ir su sausuoju sluoksniu ir bandysiu dar medvilnines/bambukines (su tai fainuciais paveiksliukais).
Kai tik nusipirksiu sau flaneles isbandysim ir mes konkreciai tokias  ax.gif

Is Kauno
Atsakyti
QUOTE(juraciuxzx @ 2011 07 08, 15:49)
tiesiai sviesiai rezkit.

Kad taip prašai tongue.gif
Man tai pirmiausia mintis kilo, kad labai medžiagą netaupanti iškarpa? O prisiūtos atskirai auselės pardavimui nelabai..
Šiaip tai tikrai patrauklus variantas priekyje taip užlenkt ir auselėm užkryžiuot, kažkada pradžioj irgi mąsčiau taip pabandyt, bet nuvažiavau į kitą pusę ir auseles kišu po priekine dalim. Žinai, man visai neatvėpsta viršus, jei teisingo storio įklotą įkloju mastau.gif

Bet jei atvirai, man nepatinka kišeninės. Na, spaudžių 4 komplektai susitaupo, daugiau jokio privalumo nematau lyginant su prispaudžiamais įklotais. Visokių niuansų galima išdiskutuoti, kodėl ir finansiškai labiau apsimoka, ir praktiškiau, ir sauskelnes siauresnes galima siūti. Bet aš dabar vaiką užmigdau ir einu baigt lagaminus krautis, važiuojam į LT atostogaut, kada ateity galėsim pakalbėt 4u.gif

QUOTE(garbanota avyte @ 2011 07 08, 16:53)
o man dar vienas klausimukas yra del tu iklotu apskritai... kokie yra patogesni ar tokie tiesus uzapvalintais galais, ar tie, kurie buna susiaurinti per klynuka... tikiuos supratot klausima.. rolleyes.gif

žinoma, kad tie, kurie ties klynu susiaurėja 4u.gif ir praktiškesni tie, kurie ties peliuku išplatėja mirksiukas.gif
Atsakyti
Nors nelabai as jums parasau ,bet seku sia tema senai.Naudojam sauskelnes nuo kokio penkto menesio (mums greit metai thumbup.gif ).Vis neprisiruosius pasisiut pati.Pirkaus ir is parduotuviu ir is pupkio nemazai ,kuriomis esu patenkinta.Dabar tikrai siusiu vis zadu zadu.Siusiu ir su kisene ir su iklotu,nes turiu pora tai visai pasiteisno.
Man patiko mintis ,kad spaudes kalt ne per visas medziagas,nes matau kartais zymes dukrelei ant pilvo.Patiko ideja ir neperslampama medziaga det tik i klyna.Man labai pasitvirtino balta flanele ,tai ir siusiu tik is jos.Na tai rasiau ,nes norejau jums padekot uz patarimus ir idejas.
Linkiu visoms prisiut nuostabiu sauskelniu!!!!!!!!! drinks_cheers.gif
O sau linkiu rast laiko doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magira: 08 liepos 2011 - 21:38
QUOTE(Coccinela @ 2011 07 08, 23:30)
Kad taip prašai  tongue.gif
Man tai pirmiausia mintis kilo, kad labai medžiagą netaupanti iškarpa? O prisiūtos atskirai auselės pardavimui nelabai..
Šiaip tai tikrai patrauklus variantas priekyje taip užlenkt ir auselėm užkryžiuot, kažkada pradžioj irgi mąsčiau taip pabandyt, bet nuvažiavau į kitą pusę ir auseles kišu po priekine dalim. Žinai, man visai neatvėpsta viršus, jei teisingo storio įklotą įkloju mastau.gif

Bet jei atvirai, man nepatinka kišeninės. Na, spaudžių 4 komplektai susitaupo, daugiau jokio privalumo nematau lyginant su prispaudžiamais įklotais. Visokių niuansų galima išdiskutuoti, kodėl ir finansiškai labiau apsimoka, ir praktiškiau, ir sauskelnes siauresnes galima siūti. Bet aš dabar vaiką užmigdau ir einu baigt lagaminus krautis, važiuojam į LT atostogaut, kada ateity galėsim pakalbėt  4u.gif
žinoma, kad tie, kurie ties klynu susiaurėja  4u.gif ir praktiškesni tie, kurie ties peliuku išplatėja  mirksiukas.gif

klynuke susiaureja, o ties peliuku isplateja labiau nei ties uzpakaliuku g.gif ar as ne taip supratau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(garbanota avyte @ 2011 07 08, 21:47)
klynuke susiaureja, o ties peliuku isplateja labiau nei ties uzpakaliuku g.gif  ar as ne taip supratau blush2.gif

tai jau kaip padarysi 4u.gif aš vienodai ir prieky ir užpakaly darau, paprasčiau. bet išgaubtą, ergonomišką laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2011 07 08, 12:26)
Matuoju lekalą, tai kažkur reiktų 0,5-0,8 cm nuo kraštų nuimt:
ilgis 47 cm, nugarėlės plotis 44cm (bet galėtų ir 2 cm trumpiau būt, bet jau bijau aš eksperimentuot ir taisyt), priekis 17,5 cm, siauriausia vieta 12,5 cm.

iskarpos mano ilgis toks pats, siauriausia vieta 16, bet 12,5cm man atrodo tikrai permazai, daug gamintoju iklotu plotis 13 cm (ir lankstomu ir jau gatavu), paskui neatitiks nes visi visko is visur perka ir kombinuoja. bent as taip mastau. Del priekio, mano 24 cm kol kas, bet su mazinimu atlenkiant krasteli reikes uzapvalint labiau krastus, o kai mazinama kitu budu tada sitas variantas geras, man patinka, kai labiau ant sonu priekis uzsilenkia. O nugarele mano zymiai skiriasi smile.gif 59 cm.

QUOTE(Coccinela @ 2011 07 08, 22:30)
Kad taip prašai  tongue.gif

kodel netaupanti? kaip tik taupanti tongue.gif brolio klausiau ar galima padaryt programa, kad ekonomiskai medziaga leistu naudot ir sudeliotu iskarpas ant audinio pati programa. Sako galima, tik kam vargt, jeigu yra galimybe iskarpa kuo labiau link staciakampio pritraukti, o situo atveju galima.
O kodel pardavimui nelabai? Maciau kad ir didieji gamintojai taip daro. O man ir graziau, juolab kad su spalvom galima labai graziai zaist ir kombinuoti. Del susidevejimo isbandytas variantas - pirmas sauskelnes Aisciui kada siuvau man audinio truko keliom sauskelnem ausytem nes ten platesne vieta, tai paemiau ir suduriau, kitas net per centra duriau - nei spaude nei del to zymiu liko, nei suplyso susiutose vietose nei isidevejo...1,5 m atlaike g.gif
Del atvepimo turejau galvoje butent kai susimazina atlenkiamao krastelio pagalba, tada atvepsta, ant meskino vienaip, o kai vaikui uzdedi visai kas kita.
O taviskes gi irgi beveik kisenines lotuliukas.gif 2 sluoksniai+neperslampamas viduje tik kad kisenes ner o 2 iklotai tiesiai prie uzpakaliuko g.gif (gal nesimato kitoje puseje prie vidinio sluoksnio yra isiutas pastorinimas? g.gif atsiprasau, jeigu klystu blush2.gif )
Bet taviskes nepasimazina? g.gif
Dar del tu iklotu prisegamu - kam juos reik prisegt viskas aisku, bet man tos spaudes tiesiai prie pilvo nepatinka visai, lieka zymes ir neaisku ar spaudzia ar ne. O i kisene idejus net segt nereik. Laikosi ir niekur nedingsta.

Ka mano kitos mamytes?
Julieta, kodel manai, kad nepraktiskas Coccinelos modeliukas g.gif
gamintojai tokius irgi daro, visai man patiko pabandysiu pasiut ir as tokias, gal pakeisiu nuomone del plocio ir t.t. Kol neisbandai - gali tik atrodyti, bet nebutinai tai bus teisingas spejimas...reik viska bandyt.

QUOTE(Magira @ 2011 07 08, 22:35)
Patiko ideja ir neperslampama medziaga det tik i klyna.
Man labai pasitvirtino balta flanele ,tai ir  siusiu tik is jos.

tavo mergina? utitititi kazin ar tau apskritai sis variantas tinkamas g.gif g.gif g.gif
merginu mamytes rasykit, kaip ten slampa sauskelnes, kai siusioja, ar visa iki uzpakalio patenka?

kodel tau butent ji pasitvirtino? g.gif
man tai multinas ir veliuras bambuko labiausiai patiko. O ir flanele is tos pacios parduotuves kitokia - pukelis viduje, ziuresim kaip naudosis, bet tikiuosi kad taip nesiburbuliuos, kaip pardupotuvese esanti flanele.
Del baltos flaneles kazin nepilkeja laikui begant? Man irgi labai aktualu... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraciuxzx: 09 liepos 2011 - 06:37

cia ideja del ausyciu is kito audinio, kodel blogai? kaip mastot, man tai patinka ir labai fainai atrodo.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraciuxzx: 09 liepos 2011 - 10:26