Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės sauskelnės. 5 tema

QUOTE(juraciuxzx @ 2011 07 12, 22:28)
Mergaites o po kiek marle perkat uz metra? radau nete, kad nespalvota balta paprasta ~1lt uz metra gariunuose?

Tai pigu labai, nes aš šiandieną pirkau marlę (be piešinukų) tojke Kalvarijų gatvės audinių parduotuvėje po 3 lt už metrą... ir kaip aš pamiršau Gariūnus? doh.gif Juk šią savaitę ruošiamės užsukt...
Atsakyti
QUOTE(juraciuxzx @ 2011 07 10, 13:50)

Paskaičiau ir pagalvojau, kad lyg ir nekariaujam "kuri geriau daro"? mirksiukas.gif
Aš juk ne kartą minėjau, siuvau pagal 3 iškarpas, visos mano pačios sugalvotos, apsistojau ties viena, kuri mums patogiausia ir vsio, net nebesinori nei kitų bandyt, kad ir tų wee weka ar kantavimo gumom. Diletantė aš sauskelnių siuvime tongue.gif tik gal dažniau reiktų liežuvį prikąst.
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2011 07 13, 00:35)
QUOTE(juraciuxzx @ 2011 07 10, 13:50)

Paskaičiau ir pagalvojau, kad lyg ir nekariaujam "kuri geriau daro"? mirksiukas.gif
Aš juk ne kartą minėjau, siuvau pagal 3 iškarpas, visos mano pačios sugalvotos, apsistojau ties viena, kuri mums patogiausia ir vsio, net nebesinori nei kitų bandyt, kad ir tų wee weka ar kantavimo gumom. Diletantė aš sauskelnių siuvime tongue.gif tik gal dažniau reiktų liežuvį prikąst.

nekariaujam visai irnesakyk.gif nera reikalo, tik internetas lieka internetu, susikalbeti sunkiau, juolab kad galima juokaut ir sypsantis rasyt o perskaityti su labai nekokia nuotaika.
O mums cia kalbant ne joks karas gaunas, tik keikviena savo pastebejimus rasom, o kai jie priesingi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tipo karas
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

ne karas, karas daugkartines VS viekartines lotuliukas.gif
o mes tai toj pacioj barikadu pusej mirksiukas.gif

ka manai del internetines svetaines kurimo? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Rytiete @ 2011 07 13, 00:13)
Tai pigu labai, nes aš šiandieną pirkau marlę (be piešinukų) tojke Kalvarijų gatvės audinių parduotuvėje po 3 lt už metrą... ir kaip aš pamiršau Gariūnus?  doh.gif Juk šią savaitę ruošiamės užsukt...

as nezinau, radau tokia kaina, adresa gariunai 3 sandelis berods...neparasyta, kad didmenine...tiesiog kaina 95 ct berods. Va ir norejau suzinot uz kiek perkat. Man kiek kitiems reikalams reikia jos blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraciuxzx: 13 liepos 2011 - 00:24
QUOTE(juraciuxzx @ 2011 07 12, 23:25)
ka manai del internetines svetaines kurimo? blush2.gif

tai aš apie tą "karą" nerimtai rašiau, bet kad tokia diskusija kvaila gaunas - kam kas patogiau. Nu man pvz basai patogiau, kita be aukštakulnių nepaeiga. Taigi labai gerai, reik kad ir pardavimui skirtingas sauskelnes siūtų, kad pasirinkimo būtų bigsmile.gif

dėl svetainės... aš galiu kažką padėt, bet šiaip kaime dabar sėdžiu (tik lietuviai tokie technologizuoti dabar, net vienkiemiuose netas nemokamai, o sakiau pailsėsiu wacko.gif). O kai grįšim, tai į mokslus kibsiu, tai kažkokio entuziazmo nelabai bus iš manęs unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2011 07 13, 01:35)
tai aš apie tą "karą" nerimtai rašiau, bet kad tokia diskusija kvaila gaunas - kam kas patogiau. Nu man pvz basai patogiau, kita be aukštakulnių nepaeiga. Taigi labai gerai, reik kad ir pardavimui skirtingas sauskelnes siūtų, kad pasirinkimo būtų  bigsmile.gif

dėl svetainės... aš galiu kažką padėt, bet šiaip kaime dabar sėdžiu (tik lietuviai tokie technologizuoti dabar, net vienkiemiuose netas nemokamai, o sakiau pailsėsiu wacko.gif). O kai grįšim, tai į mokslus kibsiu, tai kažkokio entuziazmo nelabai bus iš manęs  unsure.gif

supratau supratau del to karo, kad juokais hihihi.gif
nu ziuresim kaip cia eisis...as tik siulau cia kaip nori smile.gif

magistrinio darbo as neparasius reikes parasyt kita met, tai irgi biskeli su mokslias reikalu bus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraciuxzx: 13 liepos 2011 - 07:16
QUOTE(juraciuxzx @ 2011 07 13, 00:25)

as nezinau, radau tokia kaina, adresa gariunai 3 sandelis berods...neparasyta, kad didmenine...tiesiog kaina 95 ct berods. Va ir norejau suzinot uz kiek perkat. Man kiek kitiems reikalams reikia jos  blush2.gif

Jei važiuosiu ketvirtadienį ar penktadienį į Gariūnus, reikės pažiūrėt... 4u.gif ir dar įdomu, kiek falnelė kainuoja ten, nes Kalvarijų parduotuvėje: 7-9 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Rytiete @ 2011 07 13, 08:38)
Jei važiuosiu ketvirtadienį ar penktadienį į Gariūnus, reikės pažiūrėt...  4u.gif ir dar įdomu, kiek falnelė kainuoja ten, nes Kalvarijų parduotuvėje: 7-9 Lt.

va tas kainorastis, as todel ir klausiu, gal cia kazkokios nerealios kainos...gal reikia pirkti labai daug g.gif

Kainos
Atsakyti
QUOTE(juraciuxzx @ 2011 07 13, 07:45)
va tas kainorastis, as todel ir klausiu, gal cia kazkokios nerealios kainos...gal reikia pirkti labai daug  g.gif

Kainos

Bet tu surask Gariūnuose tą Taivitą doh.gif man ten visi sandėliai vienodi smile.gif
Plius nemėgstu tokių vietų, greitai apsiperku ir išvarau. Nors dabar pagalvojau, gi pas juos ir limpančios juostelės, ir apkantavimo gumos, viska sturėtų būti pigiau...
Atsakyti
QUOTE(juraciuxzx @ 2011 07 13, 07:45)
va tas kainorastis, as todel ir klausiu, gal cia kazkokios nerealios kainos...gal reikia pirkti labai daug  g.gif

Kainos

sunku suprasti kokia ten marle. vystyklams naudojama tankesne. o ar nebus cia tokia kaip kad vaistinese parduodama? g.gif
be to jos ir plotis tik 90 cm.
Atsakyti
QUOTE(Felisė @ 2011 07 13, 08:44)
sunku suprasti kokia ten marle. vystyklams naudojama tankesne. o ar nebus cia tokia kaip kad vaistinese parduodama? g.gif
be to jos ir plotis tik 90 cm.

Greičiausiai taip ir bus... nes Kalvarijų gatvėje šita skylėta marlė kainavo 3 ar 2 Lt, nepamenu jau.

Va norėjau, merginos, paklausti, ar naudojate sauskelnių popierių arba dar kai kur radau celiuliozinį popierių? Bet radau postą Juraciuxcx smile.gif

5. As naudoju vystyklu popieriu - storesni engel nature arba popolini, jie ne tik kakucius palengvina ismest bet ir sausiau su jais vaikuciui buna. Kazkuri mamyte rase, kad su sausuoju sluoksniu ir su vystyklu popierium labai liuks variantas - visai neslapia vaikui buna. As bent noriu nakciai tokius, bet va parduotuveleje laikinai sausojo sluoksnio ner

Čia apie šitą kalbėjai?

Vystyklų popierius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytiete: 13 liepos 2011 - 10:54
Radau vieną nedidelį blogą apie daugkartines sauskelnes:

Blogas
Atsakyti
QUOTE(Rytiete @ 2011 07 13, 10:44)
Greičiausiai taip ir bus... nes Kalvarijų gatvėje šita skylėta marlė kainavo 3 ar 2 Lt, nepamenu jau.

Va norėjau, merginos, paklausti, ar naudojate sauskelnių popierių arba dar kai kur radau celiuliozinį popierių? Bet radau postą Juraciuxcx smile.gif

5. As naudoju vystyklu popieriu - storesni engel nature arba popolini, jie ne tik kakucius palengvina ismest bet ir sausiau su jais vaikuciui buna. Kazkuri mamyte rase, kad su sausuoju sluoksniu ir su vystyklu popierium labai liuks variantas - visai neslapia vaikui buna. As bent noriu nakciai tokius, bet va parduotuveleje laikinai sausojo sluoksnio ner

Čia apie šitą kalbėjai?

Vystyklų popierius

sitas popierius taip pat storesnis, kaip popolini ir engel nature.
Atsakyti