QUOTE(juraciuxzx @ 2011 01 13, 08:33)
O del tu paklotu neperslampamu - pirkau bazese PUL paklode pasiuta jau su guma - virsutinis sluoksnis tencel (o gal celiulioze, nes dar ir pagalvei pirkau uzvalkala, nepamenu kuris koks pavirsius), kainavo 36 lt. Be gumos tik kaip paklode 140x70 ...o kokia kaina galvoju 28 berods...ir dar buvo mazesnis tik patiesaliukas dar pigiau. Tai va aisku vienspalvis, bet gal ir prilaikanciom kas susigundys karpyt nes pigiau.
gal gali nors dar kaip nors apibūdint kur pirkai? gal rampą pameni ar sandėlį? ir ten medžiagų skyrius buvo ar ko????
QUOTE(gitulia @ 2011 01 13, 11:17)
O jus nenaudojat vilnos paklotu i lovytes?
Mano abu vaikai miega ant vilnos paklotu. Jie gana gerai apsaugo lovas nuo slapiu naktu (o pas mus taip kartais nutinka net didziajam) ir siaip sveika bei malonu miegot. Didziajam pirkau jau siuta produkta, o maziukui sukarpiau saviski nenaudojama paklota nuo dvigules lovos, tai isejo jam paklotas, pagalvyte, vokelis i rogutes ir dar liko vilnos
Mano abu vaikai miega ant vilnos paklotu. Jie gana gerai apsaugo lovas nuo slapiu naktu (o pas mus taip kartais nutinka net didziajam) ir siaip sveika bei malonu miegot. Didziajam pirkau jau siuta produkta, o maziukui sukarpiau saviski nenaudojama paklota nuo dvigules lovos, tai isejo jam paklotas, pagalvyte, vokelis i rogutes ir dar liko vilnos

ar vilnos pledai (brokas) iš lietuvos tinka? aš mažyliams į lovytes tiesiau, nes šilčiau taip buvo...mąstau ar apie tą patį galvoju

meduolia-ar tą skinijos parduotuvė šeštadieniais dirba? buvau prieš mėnesį, nieko jau neturėjo...o telefono nedavė