Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės sauskelnės. 5 tema

QUOTE(juraciuxzx @ 2011 01 13, 08:33)
O del tu paklotu neperslampamu - pirkau bazese PUL paklode pasiuta jau su guma - virsutinis sluoksnis tencel (o gal celiulioze, nes dar ir pagalvei pirkau uzvalkala, nepamenu kuris koks pavirsius), kainavo 36 lt. Be gumos tik kaip paklode 140x70 ...o kokia kaina galvoju 28 berods...ir dar buvo mazesnis tik patiesaliukas dar pigiau. Tai va aisku vienspalvis, bet gal ir prilaikanciom kas susigundys karpyt nes pigiau.

gal gali nors dar kaip nors apibūdint kur pirkai? gal rampą pameni ar sandėlį? ir ten medžiagų skyrius buvo ar ko????

QUOTE(gitulia @ 2011 01 13, 11:17)
O jus nenaudojat vilnos paklotu i lovytes?
Mano abu vaikai miega ant vilnos paklotu. Jie gana gerai apsaugo lovas nuo slapiu naktu (o pas mus taip kartais nutinka net didziajam) ir siaip sveika bei malonu miegot. Didziajam pirkau jau siuta produkta, o maziukui sukarpiau saviski nenaudojama paklota nuo dvigules lovos, tai isejo jam paklotas, pagalvyte, vokelis i rogutes ir dar liko vilnos  biggrin.gif

ar vilnos pledai (brokas) iš lietuvos tinka? aš mažyliams į lovytes tiesiau, nes šilčiau taip buvo...mąstau ar apie tą patį galvoju g.gif tai jie ten nebrangūs. prieš naujus pirkau normalų pledą, brokas šonuose nežymus, tai 20 ar 25 lt kainavo viengulis...

meduolia-ar tą skinijos parduotuvė šeštadieniais dirba? buvau prieš mėnesį, nieko jau neturėjo...o telefono nedavė doh.gif nors ir prašiau- "telefonu informacijos neteikiam"...kad ir aiškinau, kad 50 km važiuoti, nesileido į jokias kalbas doh.gif o gal kada pati vėl ten pirksi? sory už of topic'ą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamalora: 25 kovo 2011 - 14:04
QUOTE(mamalora @ 2011 03 25, 14:56)
gal gali nors dar kaip nors apibūdint kur pirkai? gal rampą pameni ar sandėlį? ir ten medžiagų skyrius buvo ar ko????

lengvai, 5 sandelis...ne zaliam pasaze...nezinau kuriame, ten kur traukinukai sustatyti. Salia yra audiniu parduotuve, ir tame sandelyje dar maista pardavineja, sausainius...
ir netoli yra rubeliu-vezimeliu-loveliu parduotuve.
Atsakyti
mamalora, man irgi apie 30km trenktis nuo savo kaimuko iki ten, gal net dar daugiau smile.gif važiuosiu, bet aš pirma paklausiu savo pažįstamos, kuri dažnai ten važinėja ir pasako ar yra ten ko gero, dabar sakė nėr, laukiu kol pasakys, kad yra visko tai važiuosiu smile.gif bet užsakymo neberenku, nebent pažįstamoms ax.gif
Atsakyti
ačiū, juraciuz. taip supratau, kad audinių parduotuvytėj?....

QUOTE(meduolia @ 2011 03 25, 16:27)
mamalora, man irgi apie 30km trenktis nuo savo kaimuko iki ten, gal net dar daugiau  smile.gif važiuosiu, bet aš pirma paklausiu savo pažįstamos, kuri dažnai ten važinėja ir pasako ar yra ten ko gero, dabar sakė nėr, laukiu kol pasakys, kad yra visko tai važiuosiu  smile.gif bet užsakymo neberenku, nebent pažįstamoms  ax.gif

o gal ir man prigriebtum? taip retai gaunas į kauną ištrūkt doh.gif ar labai apsunkinčiau?o kurioj pusė gyveni? aš nuo kauno už lapių gyvenu...arba bent jau kai ko bus, parašyk man, a?baigia vaikai pėdkelnes sunešiot blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamalora: 25 kovo 2011 - 16:47
ne, negriebsiu blush2.gif smile.gif skambučiai, susirašinėjimas, užima laiko, o man šiuo metu jo ir kiti dalykai suryja rolleyes.gif aš link Vilniaus važiuojant gyvenu
Atsakyti
QUOTE(juraciuxzx @ 2011 03 25, 17:09)
lengvai, 5 sandelis...ne zaliam pasaze...nezinau kuriame, ten kur traukinukai sustatyti. Salia yra audiniu parduotuve, ir tame sandelyje dar maista pardavineja, sausainius...
ir netoli yra rubeliu-vezimeliu-loveliu parduotuve.

QUOTE(mamalora @ 2011 03 25, 17:36)
ačiū, juraciuz. taip supratau, kad audinių parduotuvytėj?....

matyt neaiskiai nupasakojau, salia audiniu parduotuves yra vaikiskos patalynes parduotuve tai joje pirkau.
Atsakyti
QUOTE(meduolia @ 2011 03 25, 18:11)
ne, negriebsiu  blush2.gif  smile.gif skambučiai, susirašinėjimas, užima laiko, o man šiuo metu jo ir kiti dalykai suryja  rolleyes.gif aš link Vilniaus važiuojant gyvenu

supratau 4u.gif o gal bent parašysi į az kada jų bus? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(juraciuxzx @ 2011 03 25, 19:40)
matyt neaiskiai nupasakojau, salia audiniu parduotuves yra vaikiskos patalynes parduotuve tai joje pirkau.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif pasirodo ten dirba mano pusbrolio žmona...mokėjau už paklotą 26 lt. dydis 140*70...gaunas truputį pigiau nei vienspalvis pulas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamalora: 26 kovo 2011 - 16:44
QUOTE(mamalora @ 2011 03 26, 17:43)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif pasirodo ten dirba mano pusbrolio žmona...mokėjau už paklotą 26 lt. dydis 140*70...gaunas truputį pigiau nei vienspalvis pulas...

taip pigiau, bet dar pigiau kaip paklodems ta impregnuota medvilne, tik ar jos Kaune kur nors yra - abejoju...gal Meduolia zinotu geriau...
Atsakyti
mamalora, jei nepamiršiu mirksiukas.gif

juračiukai, nieko panašaus neradau Kaune schmoll.gif tik Vilniui
Atsakyti
meduolia, didziausi sveikinimai su nauja liniuote thumbup.gif
Atsakyti
ačiū ačiū biggrin.gif ne tik liniuotė tongue.gif smile.gif
dar kaip tik žadėjau prisisųt pakečiukų ant dienų doh.gif lotuliukas.gif tipo atsinaujint

daba man labai aktualu mažos sauskelnytės wub.gif
Atsakyti