Koxamte, smagu girdėti

šiaip receptas tiek paprastas, kad nesigauti tiesiog negali

o dėl kiekio tai taip, iš pirmo atrodo mažokai, bet jų užvalgius - per akis užtenak
Papildyta:
QUOTE(chantele83 @ 2011 04 14, 21:45)
Gal tikrai reiks bandyti, nes turiu laaaabai nemazai surio fermentinio, tik kad jis toks astraus skonio, kazkoks labiau pabrandintas.... gal tiks

ir dar, jei vietoj desreles ar kumpelio ideciau sonines rukytos nelabai riebios smulkiai papjaustytos, ar tiktu?
dar ir kaip tiks

natūralūs ( tik su sūrio be nieko) jie labai švelnaus skonio , o su aštresniais sūriais ar mėsyte - pats tas ypač vyriškiams

dėl rūkytos nežinau, nebandžiau ,nes pati labiau valgau ir mėgstu arba virtą kumpį arba vytintą

bet gerai pagalvojus, tai skonis būtų toks labiau rūkytos mėsytės
QUOTE(chantele83 @ 2011 04 14, 21:45)
Ir dar vienas klausimas, pas mus cia orkaite kazkokia idomi, kelios funkcijos tik, arba grilis, arba grilis su ventiliatorium tuo, arba orkaite bet irgi tik su ventiliatorium, tai nezinau ar tinka tokiem kepiniam sios funkcijos?
aš kepu įjungus ventiliatorių, ir 25 minučių kepimui per akis
Papildyta:
QUOTE(pienia @ 2011 04 14, 20:36)
Gal pabandykite naminius, nes aš iš naminių gaminu, tai NIEKAS nesijautė.

O parduotuviniai man smirdi
O Irmuliai dėkui, bus užkandėlė greita ir skani

apie tai net nesusimąsčiau, nes visada naudoju tik naminius kiaušinius ( labai retai kada pas mane pirktiniai pasitaiko), bet irgi manau, kad tai gali įtakoti skonį