o norejau pasidometi,kas turi rupintis siuo albumeliu-palinkejimu knyga?
nes,na ar svocia,o jei as pamerge tai jau negalima man?
QUOTE(mergyna su sijonu @ 2006 07 29, 16:48)
o norejau pasidometi,kas turi rupintis siuo albumeliu-palinkejimu knyga?
nes,na ar svocia,o jei as pamerge tai jau negalima man? 
As tai pavyzdziui per savo vestuves pati pirksiu savo palinkejimu knyga
Manau jei tu nori ja pirkti reiketu su jaunaja pasitarti, kad nebutu dvieju knygu
Siandien Akropolyje maciau grazia balta sveciu knyga kainavo 36Lt. Ja galima rasti fotopaslaugu parduotuveje, kuri yra priesais ledo arena. Labai grazute ir taip ir vadinasi "Guest book" su tokiais sidabriniais jaunuju ziedukais
QUOTE(pupute @ 2006 08 03, 08:47)
alioliolio, o kur Kaune gamala rasti palinkejimu knyga? negi reikes pirkti albuma ir plesyti?
ka plesyti?
Tiesiog nuperki foto albuma, kuriame nuotraukos nekisamos i plevele, o yra sudarytas is lygiu lapu, ant kurio gali klijuoti bet kokio dydzio nuotraukas ir panaudoji toki albuma kaip sveciu knyga
QUOTE(Menule @ 2006 08 02, 00:39)
Siandien Akropolyje maciau grazia balta sveciu knyga kainavo 36Lt. Ja galima rasti fotopaslaugu parduotuveje, kuri yra priesais ledo arena. Labai grazute ir taip ir vadinasi "Guest book" su tokiais sidabriniais jaunuju ziedukais 
As jau ten nusipirkau
QUOTE(Bad_girl_777 @ 2006 08 04, 07:49)
o man pasistojo klausimas..gal ir kvailokas, bet visgi..o kurioj vietoj tą svečių knygą padėt restorane, kad svečiai pastebėtų ją ir pasirašytų?
Beja, Bad_girl_777 mes ištekame tą pačią dieną su tavim
Papildyta:
merginos ir dar vienas klausimas, idomu, ar reik kažką pačioms įrašyt į svečių knygą, ir jei taip tai ką?
QUOTE(starbee @ 2006 08 08, 18:26)
o man pasistojo klausimas..gal ir kvailokas, bet visgi..o kurioj vietoj tą svečių knygą padėt restorane, kad svečiai pastebėtų ją ir pasirašytų?
ir taip pat Vilniuje 
Papildyta:
merginos ir dar vienas klausimas, idomu, ar reik kažką pačioms įrašyt į svečių knygą, ir jei taip tai ką?
Gal galite parašyt, kaip jūs darote? 
Papildyta:
pas mus tai buvo padėta svečių knyga šventimo salėj ant specialaus nedidelio staliuko gerai matomoj vietoj
o svečių knygą aš pasigaminau pati (nu ne pati, bet sugalvojau pati
QUOTE(starbee @ 2006 08 08, 10:26)
ir taip pat Vilniuje 
as manau, kad ta knyga bus dedama arba prie saldaus stalo, arba atskirai ir matyt dar reikes, kad muzikantai paragintu svecius. Beje, sveciai gales rasyti palinkejimus kol pulkas gris is fotografavimosi
QUOTE(Bad_girl_777 @ 2006 08 04, 07:49)
jooo, tikriausiai paskutinę paėmei, aš nespėjau
As tai irgi buvau uzsikepusi su ta sveciu knyga, bet pagalvojau, kad juk visi zmones visas savo mintis jau bus surase i atvirukus ir pan. O be to, zinant kai kuriuos zmones, tai jiems cia bus lyg "prievartavimas" dar kazka rasyti, galvoti ir t.t. Tiesiog jau turejau tokia patirti kai visiems viename baliuje pagal issitraukta numeriuka reikejo palinkejima sakyt, tai kazkoks kosmaras, visi sedi surugusiais veidais ir laukia savo eiles... Nezinau kaip pas kitus toks numeris prigytu, bet savo vestuvese tai jau nieko neversiu ka nors daryti, noriu, kad zmones tiesiog atsipalaiduotu...
QUOTE(solerna @ 2006 08 09, 23:55)
As tai irgi buvau uzsikepusi su ta sveciu knyga, bet pagalvojau, kad juk visi zmones visas savo mintis jau bus surase i atvirukus ir pan. O be to, zinant kai kuriuos zmones, tai jiems cia bus lyg "prievartavimas" dar kazka rasyti, galvoti ir t.t. Tiesiog jau turejau tokia patirti kai visiems viename baliuje pagal issitraukta numeriuka reikejo palinkejima sakyt, tai kazkoks kosmaras, visi sedi surugusiais veidais ir laukia savo eiles... Nezinau kaip pas kitus toks numeris prigytu, bet savo vestuvese tai jau nieko neversiu ka nors daryti, noriu, kad zmones tiesiog atsipalaiduotu...
mes su vedanciaisiais muzikantais jau taremes, kad sveciu prievartos jokios nebutu
o dar as galvoju, kad pvz. sveciu knyga duosiu kai kuriems sveciams (teveliams, broliams, liudininkams ir t.t.) dar pries vestuves