Įkraunama...
Įkraunama...

Svečių/ palinkėjimų knyga

QUOTE(Joa @ 2007 04 18, 13:52)
Musu sveciai rasys linkejimus, o mes paskui ju nuotraukas iklijuosim, prasysim fotografo, kad kiekviena pora atskirai nufotografuotu

va cia dar saunesne mintis,kad fotografas nufotkintu drinks_cheers.gif reiks taip ir daryti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(flakita @ 2007 04 18, 11:52)
Nu zinai, manau ne visi atsines tas nuotraukas ir uzsiimines klijavimais  g.gif  cia mano nuomone.. buna sunku priprasyti siaip, kad parasytu koki palinkejima... o dar su nuotrauka..siaip pati ideja tai  thumbup.gif  O kur bazej buvai radus? g.gif  ***** as vakar ir Akropolyje bvau, ir Megoj, nu nieko neradau.. schmoll.gif

as cia kazkada uzklydau i baze ir ten yra gal koks 8sandelys,cia is tu senuju kur drabuziai,ir paciam gale,ten sukneles tvarko ir seip yra visokios vestuvines atributikos,tai buvo gal kokie 3 pavyzdiai,na bet tos knygutes labai jau paprastos.nzn reiks kada vel uzsukti ten gal ka naujo tures atsiveze smile.gif
bet manau bazej pavaiksciojus galima tikrai geru daiktu ten rasti ax.gif
Atsakyti
As ko gero irgi "Elsteroj" uzsakinesiu. Ten pirkau pakvietimus ir stalo korteles, ir man sake, kad gali tokio pat popieriaus sveciu knyga padaryt. Aisku biski brangiau ten, uztat labai grazu ir deres. Nu gi tikiuosi kad cia visam gyvenimui tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Vardenė @ 2007 04 18, 15:17)
As ko gero irgi "Elsteroj" uzsakinesiu. Ten pirkau pakvietimus ir stalo korteles, ir man sake, kad gali tokio pat popieriaus sveciu knyga padaryt. Aisku biski brangiau ten, uztat labai grazu ir deres. Nu gi tikiuosi kad cia visam gyvenimui  tongue.gif

O as pirkau Fotolitoj tiksliau FUJI salone ten tokiam, ant langu uzrasyta foto.lt
gerosios vilties gatvej, man ji super - balta ir su sidabriniais ziedeliai ir lapai irgi pasidabruoti smile.gif
Atsakyti
O klausykit, svočios biggrin.gif kokius žodžius jus rasysit i ta knyga? g.gif Gal turit kokiu zodziu.. nes cia SM nieko gero neradau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(flakita @ 2007 04 19, 11:41)
O klausykit, svočios  biggrin.gif  kokius žodžius jus rasysit i ta knyga? g.gif  Gal turit kokiu zodziu.. nes cia SM nieko gero neradau  4u.gif

As tai nenoreciau, kad man i ta knyga varytu eiles blink.gif Geriau pora zodziu, bet is sirdies. Pvz. mes buvom arbatos gerimo ceremonijoje (taip pazindinom savo tevus) ir vedantysis isdalino lapelius ant kurie paprase, parasyt kas ko linki busimiems jaunavedziams arba savos laimes recepta ax.gif Tai buvo taip nuostabu yu.gif Iki siol as tu lapeliu neismetu mirksiukas.gif
Atsakyti
Aga is sirdeles parasyti zodziai patys isimintiniausi buna thumbup.gif

Tik dazniausiai palinkejimu knyga duoda antra diena rasyti... doh.gif
O kaip zinia antra diena, ne visi "formoj" buna lotuliukas.gif tai zodziai ne visada liejasi (nors gal kam nors kaip tik liezuvis atsirisa tongue.gif )

O kur vilnietes perka palikejimu knygas?
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2007 04 19, 22:46)
Aga is sirdeles parasyti zodziai patys isimintiniausi buna  thumbup.gif

Tik dazniausiai palinkejimu knyga duoda antra  diena rasyti...  doh.gif
O kaip zinia antra diena, ne visi "formoj" buna  lotuliukas.gif  tai zodziai ne visada liejasi (nors gal kam nors kaip tik liezuvis atsirisa  tongue.gif )

Musu planas toks, kad kol sveciai restorane lauks jaunuju, tai gales zodziai lietis laisvai thumbup.gif Padesiu ja ant atskiro nediduko staliuko, tarp kitko, knyga pavadinau ne sveciu knyga, o perdariau i palinkejimu knyga. Pabijojau, kad sveciai nepagalvotu, kad ten to restorano sveciu knyga ir pradedu varyt padekojimus retoranui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2007 04 19, 21:46)
Aga is sirdeles parasyti zodziai patys isimintiniausi buna  thumbup.gif

Tik dazniausiai palinkejimu knyga duoda antra  diena rasyti...  doh.gif
O kaip zinia antra diena, ne visi "formoj" buna  lotuliukas.gif  tai zodziai ne visada liejasi (nors gal kam nors kaip tik liezuvis atsirisa  tongue.gif )

Aš savo svečių knygą pirkau Akropolio Fuji salone, ji tokia balta su žiedukais ir pasidabruotais lapais..man labai patiko,o ir kaina nesikandžioja-mokėjau 36 Lt.
Iš pradžių norėjau pirkti Elsteroj, ten galima net individualiai užsisakyti, bet mudu su MB nusprendėm, kad taupom biudžetą ir biški gaila mokėti virš 100Lt už paprastą knygelę..kažkaip kuo tuoliau, tuo stengiuos paprasčiau žiūrėti į visus tuos brangius dalykus..netaupom tik rūbams,fotografui ir maistui rolleyes.gif
Atsakyti
Musu vestuves bus lauke, tai padarysiu palinkejimu medi. Yra sode labai grazus medelis, ant kurio sakeliu pakabinsiu popieriaus lapus (is kuriu bus kvietimai), prisegsiu juos padekoruotais segtukais (skalbiniams) ir vualia mirksiukas.gif
Kai surasys kas nores, tuos lapus sudesim i albuma prie foto 4u.gif
Atsakyti
na va ka domina,tai kaune bazej radau palinkejimu knyguciu,pati dar kol kas nepirkau,bet visai ten nieko tokios,buvo ivairiu,viena man kuri uzkliuvo tai tokia balta is idomaus popieriaus ir kamputi ziedu inicialai smile.gif ir kaina visai nesikandzioja tik 25lt. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikelee @ 2007 04 21, 21:58)
bigsmile.gif  bigsmile.gif kuriam cia sandely? blush2.gif  4u.gif

zinok tiksliai dab nepasakysiu,bet ot as kokia vista galejau paziureti tiksliai wacko.gif
ten kazkur apie 7,8,9 sandelys,na kazkuris is ju ir cia is tu senuju dar kur drabuziai.ten paciam gale,yra nemazai atributikos vestuvem blush2.gif
Atsakyti
Nupirkau ir as palinkejimu albuma , labai grazus:P mokejau 28lt. Fuji, Kaune laisves al. ten siaip galima ir nuotraukas klijuoti, bet galima ir rasyti, tai as liepiau visiems draugams pas mane atvaziuoti su savo nuotraukom ir palinkejimais.. iskart parasyti ir priklijuoti foto, per vestuves padovanosim jauniesiems beveik uzpildyta, o kas nores vestuviu metu gales toliau rasyti kazka.. 4u.gif
Atsakyti