Įkraunama...
Įkraunama...

Svečių/ palinkėjimų knyga

QUOTE(Malvinacka @ 2008 04 05, 19:24)
Dar Kaune viena mergaite nurode irgi gera parduotuve... As joje dar nebuvau, bet ketinu apsilankyti, paziureti ivairiu smulkmenu vestuvems...  Vat jums informacija:

Vestuvių organizavimo paslaugos- nuo idėjos iki jos įgyvendinimo.
Perkūno al. 4, Kaunas
Darbo laikas: I-V 9-18val.
Tel.: 8 37 201447
Mob. tel.: 8 659 97670
El. paštas: info@vijolina.lt
Žemėlapis
www.vijolina.lt

To dreamere:
Kaip sekasi tolesnis planavimas vestuviu?

Sveika Malvinacka;)
nu planuojam po truputi toliau,dabar transporto reikalus derinames, o pagrinde tai smulmenos labiau tokios liko tik;)
o kaip jusu planavimas? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(dreamere @ 2008 04 06, 16:43)
Sveika Malvinacka;)
nu planuojam po truputi toliau,dabar transporto reikalus derinames, o pagrinde tai smulmenos labiau tokios liko tik;)
o kaip jusu planavimas? cool.gif

Na kadangi musu vestuves tik rugseji, tai kazkaip to tempo nepagavau... siaip turim tik vieta ir ziedus... na dar ivairios smulkmenos suplanuotos jau yra... bet jau pradesim su busimuoju rimciau planuoti... eisiu sukneles ziureti, kostiumo na ir t.t. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(zhirnius @ 2008 04 06, 16:07)
gera idėja..  thumbup.gif tik rinkčiausi mažesnį formatą...  mirksiukas.gif

man irgi si ideja patinka, bet galvoju kas liks is to lapo, jei praeis pro stala su 50 sveciu... bijau ar jis dar baltas liks ax.gif
Atsakyti
gal kas zino kur siauliuose butu galima tokia knyga nusipirkt? wub.gif
Atsakyti
kur galima butu nusiprikt sveciuknyga Vilniuje,isskyrus Elsteroj? g.gif
Atsakyti
siauliuose maciau grazia linkejimo knyga IKI kur prie turgaus, ten yra balionu parduotuve, kainavo apie 50lt.
Atsakyti
http://www.ellaparkb...olor-Collection

http://www.ellaparkb...eart-Collection

http://www.ellaparkb...gram-Collection
Atsakyti
user posted image
va cia tai kazkas nepakartojamo, bent jau man wub.gif Manau tokia gali ir pats pasidekoruoti: nusiperki balta albuma ir ant virselio pvz. su karstais klijais pritvirtini kaspina. Nuostabu! As labai noriu palinkejimo albumo, paieskosiu albumo ax.gif
Atsakyti
aš kažkaip buvau nusprendus kad man tokio dalyko kaip palinkėjimų knyga nereikia blush2.gif bet paskui pagalvojau kad čia labai gera alternatyva priverstiniam svečių tostų sąkymui. Nes asmeniškai man labai nepatinka kai vos ne kiekvieną priverčia atsistoti ir linkėti kažko jauniesiems. Ta knygelė bus ant atskiro stalelio, tai bus pasakyta kas nori ką gražaus pasakyti ir palinkėti tai tegul viską surašo palinkėjimų knygoje biggrin.gif manau taip bus geriausia 4u.gif
Atsakyti
As tai irgi noreciau sveciu knygos, bet planuoju kazka panasaus i paveiksla.. ax.gif nes pusbrolio vestuvese kazkas panasaus buvo, daug kas prirase, o dabar jie pasikabine.. tikrai graziai atrodo.. tik galvoju kaip graziai apipavidalint.. rolleyes.gif
Atsakyti
as tai manau, kad knygos palinkejimu reikia, nes po kiek laiko bus smagu pasiskaityti palinkejimus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Plunksnele007 @ 2008 02 25, 15:19)
Merginos, o kur Vilniuje galima nusipirkti tokia knyga?

g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Savaja pirkausi parduotuveje "Mažoji Indija" thumbup.gif
Atsakyti