Įkraunama...
Įkraunama...

Svečių/ palinkėjimų knyga

QUOTE(irmulia @ 2008 09 17, 10:43)
Tai nieko tokio ,  mirksiukas.gif  ne visi tokias knygas turi, ne visi be išimties jas dovanoja/nusiperka - yra kelios grupės: vieni jas vertina ir sako, kad tai šaunus dalykas prisiminti bei karts nuo karto paskaitinėti, kiti to nevertina ir mano, kad tai bus retai vartoma ir skaitoma- tik dulkės lentynoje  ax.gif 

Man pačiai tai labai fainas dalykas - ir neatsiejama vestuvių atributika.  thumbup.gif

Gyvenimo knyga? Kaip įdomu, gal gali daugiau pakomentuoti ? bigsmile.gif  Kokia tai knyga? kur surašytos visos jaunųjų susipažinimo, susibendravimo akimirkos ir svarbios jiems datos? ar kažkas kito bigsmile.gif

Na ne. As dizaino studijoi paprasiau ,kad man parasytu graziai zodzius, kurios pati daviau, iklijavo i pirmaji lapa. Jos as ir perskaiciau dovanojant jauniesiems ir paprasiau ju ,kad pirmam lape butu mano ir pirslio nuotrauka. O toliau liepiau jems patiems rasuti savo gyvenimo knyga, tai gal bus pirmas vaikas, ar kazkokia proga na cia jaunuju fantazija. po metu paziuresim ka bus prirase.
Atsakyti
Na aš galvojau, galvojau ir nusprendžiau pati padaryt tą svečių knygą ax.gif Aš būsiu piršlienė, jaunoji neperka sau knygos, o man irgi brangoka ir taip jau išeis pinigėlių, tai dariau pati. Dirbau tris dieneles ir pavyko thumbup.gif Dailinau kiekvieną lapuką, viršelį apnėriau, tai tokios kitos tikrai nebus, net vyras sakė, kad labai gražu flirt.gif Įkelčiau parodyt, bet dar neturiu 100 žinučių blush2.gif
Atsakyti
Štai tokia bus mūsų svečių knyga wub.gif Paprasta, bet neprasta ax.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Linele179 @ 2008 10 22, 17:12)
Na aš galvojau, galvojau ir nusprendžiau pati padaryt tą svečių knygą ax.gif Aš būsiu piršlienė, jaunoji neperka sau knygos, o man irgi brangoka ir taip jau išeis pinigėlių, tai dariau pati. Dirbau tris dieneles ir pavyko thumbup.gif Dailinau kiekvieną lapuką, viršelį apnėriau, tai tokios kitos tikrai nebus, net vyras sakė, kad labai gražu flirt.gif Įkelčiau parodyt, bet dar neturiu 100 žinučių blush2.gif

Oho, kokia tu šaunuoliukė bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linele179 @ 2008 10 22, 17:12)

Nereikia surinkti 100 žinučių tam , kad įkelti nuotraukas į šį SM forumą mirksiukas.gif (šis 100 žinučių reikalavimas galioja tik SM skelbimų forumui)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 01 lapkričio 2008 - 16:51
QUOTE(irmulia @ 2008 11 01, 17:50)
Nereikia surinkti 100 žinučių tam , kad įkelti nuotraukas į šį SM forumą mirksiukas.gif  (šis 100 žinučių reikalavimas galioja tik SM skelbimų forumui)

Tikrai bigsmile.gif ryt fotkinu knygą ir įkelsiu, nes šiandien jau žiauriai tingiu doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Niu bandau įkelt nuotraukėles, tik bijau, kad galiu sudarkyt puslaoį, nes nemoku sumažinti jų blush2.gif
Papildyta:
Nesuprantu, kodėl man neįkelia g.gif Ką darau ne taip? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Linele179 @ 2008 11 03, 15:54)
Niu bandau įkelt nuotraukėles, tik bijau, kad galiu sudarkyt puslaoį, nes nemoku sumažinti jų blush2.gif
Papildyta:
Nesuprantu, kodėl man neįkelia g.gif  Ką darau ne taip? verysad.gif

Įkeliu nuorodą į albumą blush2.gif http://public.fotki.com/linele12/
Atsakyti
QUOTE(Linele179 @ 2008 11 03, 17:56)

thumbup.gif kokia tu saunuole, taip grazu. O cia tu pati nerei vaseliu, ir vidiniai lapai ir siuvyneti. Na thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2008 11 03, 21:50)
thumbup.gif kokia tu saunuole, taip grazu. O cia tu pati nerei vaseliu, ir vidiniai lapai ir siuvyneti. Na  thumbup.gif

Pati nėriau ir apnėriau tik viršelį ir galinį lapą mirksiukas.gif O kiekvieną lapą su nagų laku dailinau, nesiuvinėta ax.gif Na aš mėgstu ant nagų paišyt, tai čia panašiu stilium ir padirbėjau blush2.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linele179: 03 lapkričio 2008 - 21:25
as sveciu knyga pirkau per ebay, ten labai graziu yra ir nebrangiu, bet vistiek is jos naudos mazai buvo, nes dauguma sveciu atnese vokelius su atvirutem ir nors buvo skatinami vedanciuju pasirasyti i sveciu knyga, bet pasirase i ja tik keli doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Linele179 @ 2008 11 03, 16:56)

Tikrai orginali svečių knyga - ir svarbiausia - vienintelė tokia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Linele179 @ 2008 11 03, 17:56)

Labai miela svieciu linkejimu knyga smile.gif
Atsakyti