Įkraunama...
Įkraunama...

Svečių/ palinkėjimų knyga

QUOTE(Augė @ 2006 03 24, 20:37)
pirkau parduotuvėvėlėje kur buvo daug smulkmenu vestuvėms o ir taip visokios atributikos
tai pardavėja paaiškino kad svečių knygos perkamos per gimtadienius ir firmų pobuvius ,o šeimos metraštis pwer vestuves
užrašoma kada susikurė šeima , juk tai pats pirmas didelis jau susikurusios šeimos įvylis
,kiekvienas savaip tai gali daryti i
paskui sveikinimai piršlių tėvų ir svečių o paskui pradedama šeimos istorija įrašomos visos svarbios datos įvykiai ir panašiai

patiko man tai visai  thumbup.gif
Žinau kad jaunieji svečių knygos neturės g.gif

na sveciu kynga galima naudoti visur ir per vestuves ir per gimtadienius ir per vestuves..
na o ta merasti ir as girdejus kad kaip vaikutis gimsta daro..bet siaip gan grazi ideja!

as siaip vis tik pasiliksiu prie sveciu knygos, kurioje vestuviu sveciai tures parasyti palinkejimus/patarimus musu bendranm gyvenimui..ir tikrai nenoriu kad tai butu eiliuoti palinkejimai is kazkur nurasyti..tiesiog noris kad kiekvienas kazka naturalaus, silto ar linksmo is sirdies parasytu..
QUOTE(airv @ 2006 03 27, 12:38)
Besiskaitinejant cia jusu kilo viena mintele del sveciu knygos.
Galvoju, gal butu galima pasiimti stora foto albuma, su tokiais plona plevele padengtais lapais, kad nuotraukos laikytusi (tikiuosi aiskiai cia as parasiau  blush2.gif ), pirmuose psl gali rasyti palinkejimus Jauniesiems (pvz seimai po lapa skirti is to albumo), o jo likusiuose lapuose sudeti visas vestuvines nuotraukas. taip viskas vienoje vietoja butu  biggrin.gif

gal ir nieko..bet siaip nenoreciau as kartu ir palinkejimu ir nuotrauku..
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2006 03 27, 12:23)
Man reikia rekomendacijų, kur Vilniuje galėtų gražiai užrašyti tekstą į pirmąjį svečių knygos puslapį g.gif

O aš dar VLN neradau kur galima svečių knygų nuspirkti..Buvau Eurpoje ten mažos ir brangios o Mažoji Indija nelabai man patiko ir tik ružavos buvo doh.gif
Gal kas galite patarti kur paieškoti ir beje dėl užrašymo įdomu būtųsužinoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2006 03 25, 23:12)
aišku kad mes ją irgi užpildysim kuo daugiau namuos ,tik tie kurių nepažystu galės rašyt ar per vestuves ar po jų
paskui po visu sveikinimų prasidės tikrasis cmetraštis

beje gal žinot kur gražiai Kaune užrašo atvirutes ir šiaip :)viską
seniau buvo tokia parduotuvė šalia Merkurijaus ,dabar ten jos neradau

Pačiame Merkurijuje, pirmame aukšte tik įėjus po kaire puse toks mažas skyrelis smile.gif
Atsakyti
Cia pasiskaicius paie tas sveciu knygas nuvariau i pnv maximos foto pardtuotuves ir paprasiau parodyti foto albumus :0 ir zinot ka kur yra foto albumai, kur galima klijuoti nuotraukas su kampuciais, na tie kampuciai atskirai perkasi irgerai nes man ju nereikia, ir zinot tu albumas didelsi pasrinkima ir labai graziais virseliais smile.gif vienas man patiko toks galima nuotrauka ideti, baltu minktu virseliu ir melynais lapais, tai pagalvojau butu galima rasyti sidarbriniu ar auksiniu tusinuku smile.gif na kaina nera maza apie 60 lt, bet lapu ar 40 ar 60, bet puslapiu tai daugiau smile.gif na man cia tokia mintis osve ir manau nesuksiu as sau galvos daug nueisiu ir nusipikrksiu smile.gif tik reikia pagalvoti kas graziai uzrasys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shrekiuke @ 2006 03 28, 23:40)
tik reikia pagalvoti kas graziai uzrasys smile.gif

vakar žiūrinėjau kas gražiai užrašys ,buvau merkurijuj ir girstupy ,kaina vienoda 20 centu už žodį jei neskubu
reiktu užrašyt pora lapų ,kainuotu apie 25 lt ,biški brangu, paskaičiavus kad knyga jau nemažai kainavo
o viską sudėjus gausis daug verysad.gif
tek pas mėgėjus prašyt ,žinau padarys pigiau ir dar gražiau smile.gif
Atsakyti
Auge, pasižiurėk stoties turgui, kur ir juostas užrašinėja. manau ten tikrai pigiau butų
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2006 03 29, 07:36)
vakar žiūrinėjau kas gražiai užrašys ,buvau merkurijuj ir girstupy ,kaina vienoda 20 centu už žodį jei neskubu
reiktu užrašyt pora lapų ,kainuotu apie 25 lt ,biški brangu, paskaičiavus kad knyga jau nemažai kainavo
o viską sudėjus gausis daug  verysad.gif
tek pas mėgėjus prašyt ,žinau padarys pigiau ir dar gražiau smile.gif

na tai pati paimk graziai ir uzrasyk..juk ne esme kaip parasyta, o kas ir nuo ko!
Atsakyti

Gal merginos zinot kur vestuviniu/sveciu knygu galima Klaipedoje gauti? Net neisivaizduoju kur ju galetu but... g.gif
Atsakyti
Prieš porą savaičių iš sesers gavau savąją palinkėjimų knygą thumbup.gif Elsteroj man gražiai užrašys (berods tai vadinasi kaligrafija) pirmame knygos lape eilėraštį-kreipinį svečiams ax.gif Sakė kainuos 20 lt., o kadangi knyga buvo nemokamai, tai tikrai nepagailėsiu pinigėlių gražiam užrašymui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2006 04 03, 07:18)
Prieš porą savaičių iš sesers gavau savąją palinkėjimų knygą thumbup.gif Elsteroj man gražiai užrašys (berods tai vadinasi kaligrafija) pirmame knygos lape eilėraštį-kreipinį svečiams ax.gif Sakė kainuos 20 lt., o kadangi knyga buvo nemokamai, tai tikrai nepagailėsiu pinigėlių gražiam užrašymui ax.gif

kiek suprantu tu pati savo vestuvėms darai smile.gif
na tada butinai užrašinėti taip kaip norisi smile.gif

mes piršliais eisim ,ir dar visai neaišku ar mūsų jaunieji ,norės to metraščio
priekinį puslapį irgi nešim kad padarytu ,bet sveikinimus tai jau ne ,rasim kas gražei užrašo iš pažystamų

visdėlto gerai pasiruošt svočiai ,labai daug kainuos g.gif
Atsakyti
help.gif help.gif help.gif
Padekit, as labai noriu baltos, odos, gali buti dirbtinos, su ziedeliais virsuje palinkejimu knygos, bet kiek ziurejau visokiose parduotuvese tokios net panasios neradau. Gal kuri matet kurnors ar turit telefona kokios menininkes kuri galetu man ja padaryti.
Atsakyti
QUOTE(driuska @ 2006 04 17, 18:54)
help.gif  help.gif  help.gif
Padekit, as labai noriu baltos, odos, gali buti dirbtinos, su ziedeliais virsuje palinkejimu knygos, bet kiek ziurejau visokiose parduotuvese tokios net panasios neradau. Gal kuri matet kurnors ar turit telefona kokios menininkes kuri galetu man ja padaryti.

deja nieko nzn g.gif as pati ieskau baltos knygos su kietais virseliais ir niekaip nesiseka verysad.gif
Atsakyti