Įkraunama...
Įkraunama...

IVF rūpesčiai ir džiaugsmai

FRIGE
man isodinimas buvo,kada naturaliai jau turejo memes pareit

Nu fantastik blink.gif blink.gif blink.gif reiks kaz kaip i galva ispausti ta minti...

egk
Nealkogolinis machtio! Niama! drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 03 31, 03:01)
Aisku, tai nesamones ir smulkmenos, bet neimanoma gi visai nepergyventi smile.gif Tai as pergyvenu del visokiu nesamoniu smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif Tu visa i mane!!! lotuliukas.gif 4u.gif

QUOTE(egk @ 2011 03 31, 03:09)
Primink kada pas Treijsą važiuosi?

Pirmadieni lekiu... Bus 7cd 4u.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 03 31, 13:49)
Citas
As is tu, kurie nelabai linke tiketi prietaram (pvz. del plauku dazymo ir pan), bet del ranku tai jo... rimtas bajeris ir logiskas. Ir man cia problema, as turiu kiekiviena diena 10-15 minuciu su fenu plaukus dzovinti... Teks mastyti ka nors.

As irgi nuo pirmos dienos busiu lovoje, bet daugiausiai del to, kad baisiai noriu nors pora dienu nieko neveikti, nekur nebegti, apie visus negalvoti. O cia toks geras variantams vissus pasiusti ir su ramia sazine guleti!

As ir plaukus dziovinuosi kasdien, tai tikrai nuspresta, niekur neisiu bent pora pirmu dienu ir galvos nedziovinsiu lotuliukas.gif

QUOTE(FRIGE @ 2011 03 31, 13:52)
netryzniok,Citai manes paklausyk,gi ten pat esam,mane stimuliuot pradejo vasario 28d,pirmas skanas kaip ir tau astunta po pirmos dozes...sekantis skanas 12 stimuliacijos diena...ir paskutini skana turejau 15 d,tada ir liepe vakare suleist paskutine gonalio doze,dar pasake,kad paskambins,kada ovitrelle leist,tai paskambino gerokai popiet,liepe susilest ta pati vakara 10 val.....17 cd dare punkcijaq...nu o toliau jau zinai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
as tai isvis antr adatos sedejau  ziauriai ilgai doh.gif slopinancius pradejau sausio 26 d..ir va taipiki kovo 14d doh.gif  doh.gif mat man rado cista,kuria pries pat stimuliacija ispunktavo,nes rupuze nenyko net nuo slopinanciu... doh.gif

Aha netryzniot? O kas neseniai tukstanti pozymiu jaute lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tai ***** reiskia man isodinimas bus tiktai apie viduri balandzio doh.gif smile.gif

Aciu FRIGE 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 03 31, 14:34)
As ir plaukus dziovinuosi kasdien, tai tikrai nuspresta, niekur neisiu bent pora pirmu dienu ir galvos nedziovinsiu  lotuliukas.gif
Aha netryzniot? O kas neseniai tukstanti pozymiu jaute  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Tai ***** reiskia man isodinimas bus tiktai apie viduri balandzio  doh.gif  smile.gif

Aciu FRIGE  4u.gif

aha,jo pozymiai lotuliukas.gif lotuliukas.gif sianakt sapnavau,kad vienas is pozymiu,kai jau pieno turi ir zinok,paspaudziu papa sapne ir man pienas bega lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
jei nereiketu tryzniot,tai butu isvis pasakiskas laikas,vakar guliu lovoj parejus is darbo,o MB kazko i virtuve isejo,ateinu,ziuriu bulviu su rankom susitarkaves bulviniams blynams..tai man tik iskept reikejo... ax.gif ax.gif thumbup.gif taip tai sako kartais juokaudamas..nu pabandyk tu man nebuti nescia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
DĖMESIO!
http://www.vaisingum...nuo-pacientu/91
http://www.delfi.lt/...o.d?id=43808057

Merginos, mobilizuojamės aktyviai!
Idėja šiame etape atkreipti Seimo narių dėmesį į mus, mūsų problemas.
Reikia nedaug, parašyti savo ir savo šeimos išgyvenimus, praeitus sunkumus ir vizijas, bei išsiųsti kiekvienam Seimo nariui.
Atsiųskite man į AŽ savo e-mail'o adresą, permesiu viename lape visus jų adresus.
Niekas už mus nepadarys, jei mes pačios nepadarysime.
Galų gale mes turime būti išgirstos ir išklaustos. Praėjo tas laikas, kai sedėjom ir tylėjom.
Jeigu tylėsim yra du variantai: išmetam pinigus į dar didesnę balą arba išvykstame kitur gydytis. Tos kas negalės to sau leisti - kapanosis pačios.
Atsakyti
O! nu fsio, gavom paselio rezultatus - viskas oki-doki thumbup.gif
Vaistukai-svikstukai, kur jus?!
Atsakyti
QUOTE(FRIGE @ 2011 03 31, 14:46)
aha,jo pozymiai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif sianakt sapnavau,kad vienas is pozymiu,kai jau pieno turi ir zinok,paspaudziu papa sapne ir man pienas bega lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
jei nereiketu tryzniot,tai butu isvis pasakiskas laikas,vakar guliu lovoj parejus is darbo,o MB kazko i virtuve isejo,ateinu,ziuriu bulviu su rankom susitarkaves bulviniams blynams..tai man tik iskept reikejo... ax.gif  ax.gif  thumbup.gif taip tai sako kartais juokaudamas..nu pabandyk tu man nebuti nescia lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Va va tai gal vistik ryt bandysi ? mirksiukas.gif o tai jei dar ilgiau lauksi tai sapnuosi ir gimdymus lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Saunuolis TB biggrin.gif Ir as prisidedu prie gasdinimu, ne nebandyk nebuti nescia bigsmile.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 03 31, 15:22)
O! nu fsio, gavom paselio rezultatus - viskas oki-doki  thumbup.gif

Tai pilnu pajegumu pirmyn thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 03 31, 04:22)

Super!!!!!!! thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 03 31, 15:22)

didis.gif Tai šiandien pradėsi?
Atsakyti
Zubriuka, Citas wub.gif
egk schmoll.gif deja, deja, tik antradieni blink.gif 20 CD...
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 03 31, 12:03)
Mergaites turiu klausimeli kurios esate praeje ilgaja programa - Kiek dienu jums stimuliacija truko? Per pirmus du ivf man naudojo trumpaja, t.y nuo 2cd, viso 8 dienas. O dabar ryt man tik pirmas scanas bus o jau 8 stimuliacijos diena  blink.gif

stimuliuojama labai ivairiai. Dažniau punktuojama 13-15 c.d. iki 17 dienos. Latvijoj kažkam buvo punkcija išvis labai labai anksti, ar ne 9 c.d. kas man atrodo iš fantastikos srities.
man gavosi truputį ilgiau nei daugeliui, nes sunkiau stimuliavosi:
1. vizitas antrą ciklo dieną (apžiūrai ar gerai viskas išivalė, ar gleivinė tinkamai išplonėjo)
2. vizitas po 7 dienų, t.y. 8 ciklo dieną
3. vizitas po 3 dienų, t.y. 12 ciklo dieną
4. vizitas po 2 dienų, t.y. 15 ciklo dieną
5. vizitas po 2 dienų, t.y. 17 ciklo dieną punkcija
6. vizitas, įsodinimas

QUOTE(Warwara @ 2011 03 31, 12:06)
Man irgi baisiai idomiai, nes kiek skaiciau Internete, tai punkcija buna  apie 17 cd. O dar plius min 3 dienas paaugti embrioniukams, tai jau isodinimas 20 diena, tai jau iki mano naturalio siklo pabaigos tik savaite. Gal po blokojansiu jau ciklas priklauso tik nuo vaistu...
po blokuojančių viskas kitaip dėliojasi..

QUOTE(Zubriuka @ 2011 03 31, 12:38)
Oho... Kiek skaitineju sita skyreli, dar nei viena mergaite nerase, kad jai taip velai butu punkcija dare  blink.gif
biggrin.gif tau taip nebus, nebijok. tu su trumpute schemyte varai. O aš savo dešinę pusę tinginiukę auginausi, nes kairioji iššoko į priekį, o dešinioji miegojo.. va ir užtrukom kol mažieji foliai užaugo 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2011 03 31, 16:12)
stimuliuojama labai ivairiai. Dažniau punktuojama 13-15 c.d. iki 17 dienos. Latvijoj kažkam buvo punkcija išvis labai labai anksti, ar ne 9 c.d. kas man atrodo iš fantastikos srities.
man gavosi truputį ilgiau nei daugeliui, nes sunkiau stimuliavosi:
1. vizitas antrą ciklo dieną (apžiūrai ar gerai viskas išivalė, ar gleivinė tinkamai išplonėjo)
2. vizitas po 7 dienų, t.y. 8 ciklo dieną
3. vizitas po 3 dienų, t.y. 12 ciklo dieną
4. vizitas po 2 dienų, t.y. 15 ciklo dieną
5. vizitas po 2 dienų, t.y. 17 ciklo dieną punkcija
6. vizitas, įsodinimas
po blokuojančių viskas kitaip dėliojasi..

Aciu uz detalu atsakyma smile.gif 4u.gif
Aisku, vadinasi ryt ryte po apziuros kas kaip bus daug daugiua galima pasakyti

Atsakyti