QUOTE(Citas @ 2011 03 31, 12:03)
Mergaites turiu klausimeli kurios esate praeje ilgaja programa - Kiek dienu jums stimuliacija truko? Per pirmus du ivf man naudojo trumpaja, t.y nuo 2cd, viso 8 dienas. O dabar ryt man tik pirmas scanas bus o jau 8 stimuliacijos diena
stimuliuojama labai ivairiai. Dažniau punktuojama 13-15 c.d. iki 17 dienos. Latvijoj kažkam buvo punkcija išvis labai labai anksti, ar ne 9 c.d. kas man atrodo iš fantastikos srities.
man gavosi truputį ilgiau nei daugeliui, nes sunkiau stimuliavosi:
1. vizitas antrą ciklo dieną (apžiūrai ar gerai viskas išivalė, ar gleivinė tinkamai išplonėjo)
2. vizitas po 7 dienų, t.y. 8 ciklo dieną
3. vizitas po 3 dienų, t.y. 12 ciklo dieną
4. vizitas po 2 dienų, t.y. 15 ciklo dieną
5. vizitas po 2 dienų, t.y. 17 ciklo dieną punkcija
6. vizitas, įsodinimas
QUOTE(Warwara @ 2011 03 31, 12:06)
Man irgi baisiai idomiai, nes kiek skaiciau Internete, tai punkcija buna apie 17 cd. O dar plius min 3 dienas paaugti embrioniukams, tai jau isodinimas 20 diena, tai jau iki mano naturalio siklo pabaigos tik savaite. Gal po blokojansiu jau ciklas priklauso tik nuo vaistu...
po blokuojančių viskas kitaip dėliojasi..
QUOTE(Zubriuka @ 2011 03 31, 12:38)
Oho... Kiek skaitineju sita skyreli, dar nei viena mergaite nerase, kad jai taip velai butu punkcija dare

tau taip nebus, nebijok. tu su trumpute schemyte varai. O aš savo dešinę pusę tinginiukę auginausi, nes kairioji iššoko į priekį, o dešinioji miegojo.. va ir užtrukom kol mažieji foliai užaugo
Ten, kur protas padeda tašką, viltis visada padeda dar du.[FONT=Times]