QUOTE(Jolkuce @ 2011 07 22, 17:20)
As i ta pati dabar vaikshtau irgi
Kuria kabina pamegai?
As sakiau visas isbandysiu po karteli, reik atsirinkt kurioj geriausia kaitina 
Ir dar noriu pagaut akcijini plauku kirpima, kaip cia dabar nenusvilt, kai visos tiek ivairiausiu nuomoniu prideje....Gal kuri esat siaip buvusi Vilniuje lenku namuose esancioje kirpykloje kas ten kaip ir uz kiek
, kaip tik yra akcija 30 lt uz kirpima..? 

3 stovimam labai karsta ir siauroka
2 - sakau suprastejo intensyvumas, bet irgi karsta
1 - brangiausias, bet geriausias, yra purskimas
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2011 07 23, 17:26)
Neturiu su kuo palyginti, pirma karta dariausi gelini lakavima.
Manikiurininke visai nieko pasirode (nors keista, kad toki darba dirbancio zmogaus nagai nera kokia labai grazus
), sutvarke odeles, nagai trumpi mano buvo, tai nelabai buvo ka daryti su jais, tik siek tiek pakoregavo forma.
Ziuresiu kaip laikysis man tas gelinis lakavimas, isrisinkau ryskia raudona spalva, tai gal ir greitai matysi nuaugimo linija.
Ai ir grizus namo ziurejau simta kartu i tuos nagus, tai radau, kad vieno nago odeles ne itin gerai nuimtos ir vienas nagas sone nedailiai nulakuotas, jau tokius dalykus turejo matyti ji manau pati
Bet uz standartine ju kaina tikrai neiciau, juo labiau, kad kitur tikrai toks lakavimas zymiai pigiau
O kuris gulimas geriausias?
kelis kartus tik buvau, bet man patinka visai jis, be to, arciausias namu soliariumas
Papildyta:
po 50 ir buna tik? maza nuolaida
Ir kazi ar buna koks normalus laikas,po darbo ta prasme
Manikiurininke visai nieko pasirode (nors keista, kad toki darba dirbancio zmogaus nagai nera kokia labai grazus

Ziuresiu kaip laikysis man tas gelinis lakavimas, isrisinkau ryskia raudona spalva, tai gal ir greitai matysi nuaugimo linija.
Ai ir grizus namo ziurejau simta kartu i tuos nagus, tai radau, kad vieno nago odeles ne itin gerai nuimtos ir vienas nagas sone nedailiai nulakuotas, jau tokius dalykus turejo matyti ji manau pati

Bet uz standartine ju kaina tikrai neiciau, juo labiau, kad kitur tikrai toks lakavimas zymiai pigiau

O kuris gulimas geriausias?

Papildyta:
po 50 ir buna tik? maza nuolaida

Ir kazi ar buna koks normalus laikas,po darbo ta prasme

man geriausias 1 gulimas, kur 2lt min, ten purskia
o 2 - suprastejo lempos, nepurskia, buna karsta