Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Estela_ @ 2011 04 17, 21:05)
Na taip, ryškesnių netobulumų ji nemaskuoja, bet nėra visai  "vandenėlis" tik spalvai suteikti, kaip 10h sleep effect pvz, sutinku, kokia EL DWL, Dior Nude.. maskuoja tikrai geriau  smile.gif

Gal kam teko matyti kur galima naujosios H. Mix Serum rasti 51 nr?
Mačiau ją Droge bet šviesiausia buvo 52 nr  g.gif

Rimtai 10h sleep effect kaip vandenukas? Turėjau minty, kad reik ją pabandyt, nes girdėjus gerų atsiliepimų iš seniau, visai vasarai gal neblogai būtų bigsmile.gif Tik kažin kaip ji mišriaodėms, gal visai nuplaukia g.gif

QUOTE(Maserati. @ 2011 04 18, 10:28)
O kaip su HM atspalviais? Tos naujosios kitoki numeriuka pirkai ar toki pati,ir ar jie identiski pvz.patepus viena prie kito?

Bandžiau tą Serum iš Cosmo, mėginukas pridėtas, 53 Nr. tai man liuks smile.gif Senąją HM tai naudoju 54, ji man užtepus gal ir vos tamsesnė, nei turėtų būti, bet poto idealiai susivienodina su odos atspalviu. Serumo 53 atitinkamai vos šviesesnis nei senosios 54, tad manau atspalviai turėtų atitikti. Dar parduotuvėje nesidairiau, bet manau pirksiu tą Serumuką. Beje, kvepia irgi labai skaniai wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
mamkos nu parekomenduokit kokią tikrai gerai drėkinančią pudrą doh.gif doh.gif nebežinau ką pirkti doh.gif doh.gif doh.gif nenoriu labai matinės, noriu gerai drėkinančios su lengvu blizgesiuku gal net vidutiniškai maskuojančios g.gif Clairins everlasting man per sausa Healthy mix irgi prie sausesnių man doh.gif nesijaučiu labai komfortiškai su jomis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2011 04 19, 01:23)
Rimtai 10h sleep effect kaip vandenukas? Turėjau minty, kad reik ją pabandyt, nes girdėjus gerų atsiliepimų iš seniau, visai vasarai gal neblogai būtų  bigsmile.gif  Tik kažin kaip ji mišriaodėms, gal visai nuplaukia  g.gif

Turėjau anksčiau "10h sleep effect" - lengvutė, skysta ir labai greit nuo veido, kaip rašei, "nuplaukdavo" doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 19 balandžio 2011 - 09:48
QUOTE(eveeez @ 2011 04 17, 10:12)
Nesu didele krempudru gerbeja, pastaruosius metus naudojau tik minerale kosmetika, taciau galiu pasidalinti ispudziais apie paskutinius pirkinius

MAKE UP FOREVER HD sakyciau nuvyle ir net labai, tepasi sunkiai, graziai atrodo tik nuotraukose ir vakare, prie saules sviesos tiesiog baisu  doh.gif , is vyro gavau 'komplimenta' kad atrodau kaip balzamuota  blink.gif , sako kam ta pudra kad naturali labai graziai atrodai  bigsmile.gif , reiskia ankstesniu jis net nepastebedavo, jeigu pastebi aplinkiniai, tai manau pats didziausias minusas pudrai.

BOURJOIS HEALTHY MIX maloniai nustebino, patenkinta 100%, kainos ir kokybes santykis  thumbup.gif , kol kas minusu nematau, nebent maskavimas bet man jo kaip ir per daug nereikia, beto sarmoj dabar visiems bourjois produktams 20 % nuolaida.

Dar pamirsau pamineti, jog esu sausaode

keisti atsiliepimai del HD.........bet turbut kaip kam.
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2011 04 19, 11:38)
mamkos nu parekomenduokit kokią tikrai gerai drėkinančią pudrą doh.gif  doh.gif nebežinau ką pirkti doh.gif  doh.gif  doh.gif nenoriu labai matinės, noriu gerai drėkinančios su lengvu blizgesiuku gal net vidutiniškai maskuojančios g.gif Clairins everlasting man per sausa Healthy mix irgi prie sausesnių man doh.gif nesijaučiu labai komfortiškai su jomis doh.gif

o bandete Chanel Pro Lumiere g.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 04 18, 11:54)
Kuri konkreciai krempudra? Kokio tipo jusu oda?

Mano oda misri 4u.gif , o tiksliai vadinasi SALLY HANSEN NATURAL SKIN FOUNDATION 4u.gif Galit nete atsiliepimus pasiskaityti - tai tikrai labai giriama, aisku kiekvienas turi savo nuomone susidaryti, bet man tai atradimas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2011 04 19, 09:53)
o bandete Chanel Pro Lumiere  g.gif

g.gif neteko blush2.gif Man kai darė makiažą vizažistė tepė kažkokią Make up.... pudrą, tik nebepamenu ar tai buvo factory ar store ar for ever, kažkodėl atrodo, kad make up factory, bet neesu tikra, nu tokia maloni, labai natūraliai atrodė ir taip man patiko, galvoju kokia čia galėtų būti g.gif Kažin kokioj kristianoj yra šios kosmetikos?? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 19 balandžio 2011 - 10:41
QUOTE(žvarba @ 2011 04 19, 09:38)
mamkos nu parekomenduokit kokią tikrai gerai drėkinančią pudrą doh.gif  doh.gif nebežinau ką pirkti doh.gif  doh.gif  doh.gif nenoriu labai matinės, noriu gerai drėkinančios su lengvu blizgesiuku gal net vidutiniškai maskuojančios g.gif Clairins everlasting man per sausa Healthy mix irgi prie sausesnių man doh.gif nesijaučiu labai komfortiškai su jomis doh.gif

Hm, jei iš brangesnių Guerlain Parure Aqua, Chanel Vitalumiere gal tiktų g.gif Arba tiesiog riebesnio, gerai drėkinančio kremuko prieš pudrą reikia, ar naudojat visad tokį?

QUOTE(Victorious @ 2011 04 19, 09:48)
Turėjau anksčiau "10h sleep effect" - lengvutė, skysta ir labai greit nuo veido, kaip rašei, "nuplaukdavo" doh.gif

O koks odos tipas, primiršau? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2011 04 19, 12:37)
g.gif neteko blush2.gif Man kai darė makiažą vizažistė tepė kažkokią Make up.... pudrą, tik nebepamenu ar tai buvo factory ar store ar for ever, kažkodėl atrodo, kad make up factory, bet neesu tikra, nu tokia maloni, labai natūraliai atrodė ir taip man patiko, galvoju kokia čia galėtų būti g.gif Kažin kokioj kristianoj yra šios kosmetikos?? g.gif

Make up for ever HD arba Make up factory Luxury sios dvi is Make up tinka sausai odai..
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2011 04 19, 12:18)
Make up for ever HD  arba  Make up factory Luxury sios dvi is Make up tinka sausai odai..

bet virsuj mergaite su sausa oda ispeike MUFE... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2011 04 19, 13:13)
O koks odos tipas, primiršau?  smile.gif

Oda mišri smile.gif Tą pudrą naudojau šiltuoju sezonu - šaltuoju gal būtų kitaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 19 balandžio 2011 - 11:33
QUOTE(Tutia @ 2011 04 19, 00:23)
Rimtai 10h sleep effect kaip vandenukas? Turėjau minty, kad reik ją pabandyt, nes girdėjus gerų atsiliepimų iš seniau, visai vasarai gal neblogai būtų  bigsmile.gif 

Lengvesnė ji nei Healthy Mix ir tekstūra labai skysta tokia, na man per lengva jinai šaltiesiems sezonams, vasarai manau toks lengvumas - kaip tik , žinoma jei nereikia labai smarkaus maskavimo smile.gif
Atsakyti