Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(vetruze @ 2011 07 01, 12:53)
o nuo ko laikinai serpetoja?dregmes truksta?

Matyt, kad drėgmės, nes po žiemos dažnai taip būna, kad pradeda šerpetoti, bet čia sutvarkoma kelių savaičių bėgyje. Tai geriu daug vandens ir tepu drėkinamąjį kremą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shelly @ 2011 07 01, 12:24)
Galima aišku

O nieko tokio,kad ji itin drekinanti? Pvz.kai lauke minusas,negalima teptis drekinanciu kremu,tai ar pudrai sitas negalioja? Vaikscioti tenka nemazai..
Atsakyti
QUOTE(Fleur de force @ 2011 07 01, 14:29)
O nieko tokio,kad ji itin drekinanti?

Man tai ji itin džiovinanti pasirodė, vien alkoholio koks kiekis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 07 01, 14:19)
Matyt, kad drėgmės, nes po žiemos dažnai taip būna, kad pradeda šerpetoti, bet čia sutvarkoma kelių savaičių bėgyje. Tai geriu daug vandens ir tepu drėkinamąjį kremą mirksiukas.gif

bet dabar jau turetu but susitvarke?
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2011 07 01, 16:57)
bet dabar jau turetu but susitvarke?

Sakyčiau apsitvarkė, nes kasdien šerpetojimų ir sausumo vis mažiau. Kitą savaitę bus visai liuks ir keliausiu į kokį Douglasą prazonduoti pudrų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleur de force @ 2011 07 01, 15:29)
O nieko tokio,kad ji itin drekinanti? Pvz.kai lauke minusas,negalima teptis drekinanciu kremu,tai ar pudrai sitas negalioja? Vaikscioti tenka nemazai..

Kaip konsultantė sakė - pudra ale vandens pagrindu. Man tai ji tokia daugiau šiltam metų laikui atrodo skirta. Mūsiškiam šaltajam gal kažko labiau apsaugančio ir kiek labiau pamaskuojančio (pvz., raustančią odą) reiktų. Tai iki šalčių ir naują užgyvensi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 01 liepos 2011 - 16:49
QUOTE(Fleur de force @ 2011 07 01, 15:29)

As visa praejusia ziema ja naudojau smile.gif irgi galvojau, kad issausins oda, kad reiktu kazko labiau apsaugancio nuo salcio, bet nieko neatsitiko, jokiu serpetojimu, laikesi normaliai, maskavimo didelio nereikejo, atspalvi toki rozini buvau issirinkus, tai labai naturaliai atrodziau smile.gif sunaudojau 2 buteliukus jos. Dabar mastau, kad vel jos pasiilgau.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika_puika @ 2010 12 02, 21:39)
As naudoju Chanel Vitalumiere aqua, bet problema kaip ir daugumai- per salcius ji neapsaugo pakankamai odos, atsiranda vietomis pasausejimu. Nors mano oda misri, taip, kad sausai nelabai tiks. As jau ja ruosiuosi atideti vasarai, o dabar bandysiu gal Guerlain naujaja, nors itariu kad tas sviesiausias atspalvis man per tamsus bus..  Chanelio irgi spalva nelabai esu patenkinta, truputi patamseja ant veido. Tik matiskuma tai puikiai islaiko, neturiu priekaistu del to. Maskuoja vidutiniskai.  mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2011 07 02, 22:04)

biggrin.gif bet taip ir neatidejau, nes nieko geresnio neradau iki siol. Kazkaip oda prisitaike gal, nebeserpetojo, nors ir abejojau ar ji apsaugo pakankamai, bet pirkau vel ta pacia ir visa ziema naudojau aqua. (Is Guerlain nebuvo sviesaus atspalvio). Dabar turiu Clarins, ir laukiu kada isbaigsiu ir vel grisiu prie Chanel. Man ji ir vasara ir ziemai tinkama mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2011 07 01, 15:55)
Man tai ji itin džiovinanti pasirodė, vien alkoholio koks kiekis biggrin.gif

Visiškkai pritariu,nieko ji ten nedrėkina biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas zinotu atsakyma i mano klausimeli 4u.gif Kai pabaigsiu dabartine pudra ruosiuosi nusipirkti geresnes firmos pudra ( noriu isitikinti , kad verta moketi didesnius pinigelius, nors siaip iki siol naudojama TBS beveik tenkina) . Pasiskaiciau tema ir daug maz zinau ko noreciau. Bet kilo klausimas kurios pudros geresnes MAC ar Chanel,Guerlain,Dior. Nes atrodo visos zinomos, liaupsinamos, bet kainus kirtumas pas mane apie 10 svaru, kas yra jau visai nemazai g.gif Gal cia kalta sudetis, ar efektas , ar cia tuos papildomus svarus moka uz dizainerio varda g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shelly @ 2011 07 04, 10:48)
Visiškai pritariu,nieko ji ten nedrėkina  biggrin.gif

Nėra ten kam drėkinti, vanduo nedrėkina gi smile.gif O alkoholis sausina ir išvis aš jo bijau kaip velnias kryžiaus cool.gif

QUOTE(Cherry_ @ 2011 07 04, 11:18)
Gal kas zinotu atsakyma i mano klausimeli  4u.gif  Kai pabaigsiu dabartine pudra ruosiuosi nusipirkti geresnes firmos pudra ( noriu isitikinti , kad verta moketi didesnius pinigelius, nors siaip iki siol naudojama TBS beveik tenkina) . Pasiskaiciau tema ir daug maz zinau ko noreciau. Bet kilo klausimas kurios pudros geresnes MAC ar Chanel,Guerlain,Dior. Nes atrodo visos zinomos, liaupsinamos, bet kainus kirtumas pas mane apie 10 svaru, kas yra jau visai nemazai g.gif Gal cia kalta sudetis, ar efektas , ar cia tuos papildomus svarus moka uz dizainerio varda g.gif

Pudrų pasirinkimas juk labai individualus dalykas, kas tinka vienai, kitai gali visiškai netikti ir nepatikti smile.gif
Iš savo patirties galiu parašyti, nuo MAC pudros labai bėrė veidą, Chanel pudros man nepatinka (bandžiau/turėjau dvi), Guerlain nebandžius, nes esu labai šviesi ir netinka atspalviai, Dior visai patinka (turėjau/naudojau tris), šiuo metu naudoju Forever presuotą pudrą, net nežinau kelintą 4u.gif
Siūlau dar pabandyti Lancome Teint Miracle, man ji nuostabi pudra, gaila, kad vėlgi atspalviai visai netinka verysad.gif Ir Clinique Anti Blemish kreminė pudra gėrių gėris bigsmile.gif Maskuoja lengvai/vidutiniškai, nesimato ant veidelio, jokio sunkumo, lygiai dengiasi, nesausina, neišryškina pasausėjimų, ilgai išlieka, blizgesys greitai neišlenda ax.gif
Atsakyti