QUOTE(Shelly @ 2011 07 04, 10:48)
Visiškai pritariu,nieko ji ten nedrėkina
Nėra ten kam drėkinti, vanduo nedrėkina gi

O alkoholis sausina ir išvis aš jo bijau kaip
velnias kryžiaus
QUOTE(Cherry_ @ 2011 07 04, 11:18)
Gal kas zinotu atsakyma i mano klausimeli

Kai pabaigsiu dabartine pudra ruosiuosi nusipirkti geresnes firmos pudra ( noriu isitikinti , kad verta moketi didesnius pinigelius, nors siaip iki siol naudojama TBS
beveik tenkina) . Pasiskaiciau tema ir daug maz zinau ko noreciau. Bet kilo klausimas kurios pudros geresnes MAC ar Chanel,Guerlain,Dior. Nes atrodo visos zinomos, liaupsinamos, bet kainus kirtumas pas mane apie 10 svaru, kas yra jau visai nemazai

Gal cia kalta sudetis, ar efektas , ar cia tuos papildomus svarus moka uz dizainerio varda
Pudrų pasirinkimas juk labai individualus dalykas, kas tinka vienai, kitai gali visiškai netikti ir nepatikti

Iš savo patirties galiu parašyti, nuo MAC pudros labai bėrė veidą, Chanel pudros man nepatinka (bandžiau/turėjau dvi), Guerlain nebandžius, nes esu labai šviesi ir netinka atspalviai, Dior visai patinka (turėjau/naudojau tris), šiuo metu naudoju Forever presuotą pudrą, net nežinau kelintą
Siūlau dar pabandyti Lancome Teint Miracle, man ji nuostabi pudra, gaila, kad vėlgi atspalviai visai netinka

Ir Clinique Anti Blemish kreminė pudra gėrių gėris

Maskuoja lengvai/vidutiniškai, nesimato ant veidelio, jokio sunkumo, lygiai dengiasi, nesausina, neišryškina pasausėjimų, ilgai išlieka, blizgesys greitai neišlenda
Moteriška logika sukurta tam, kad sutriktų vyriška psichika.