Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro neistikimybe ir pasekmes...

Na va, bus nauja atskira tema.

Trumpai papasakosiu, kad butu aisku kas ir kaip, nors jau prisneketa daug.

Kazkaip pastaruoju metu tarpusavio santykiai nebuvo idealus. Buvo ir pykciu ir taikymusi... Vyras daug dirba, as namie su vaiku... Jis grizta paprastai gan velai ir dar ne idealios nuotaikos, o pas mane ta nuotaika irgi ne pati geriausia... Kazkaip as tas visas jo nenuotaikas nurasydavau persidirbimui, o, kad reikia pasikalbeti ir kazka issiaiskinti tai kazkaip pasimirso. Dar prie visu bedu prisidejo neperseniausiai nesekmingai pasibaiges nestumas... Jau vien del to stogas vaziavo man...
Viena diena vyras pareiske, kad jis prades ieskotis mergu, nes jam truksta sekso. Po to jau aiskino, kad pasijuto man nebereikalingas... bla bla bla... Ir paaiskejo, kad matyt prisiieskojo, nes be tu visu kalbu, juokeliu ir pan. dar dabar abiems reikia gydytis kazkokia s... Vyras kazka paaiskinti nesiteikia, atsiprasyti ar pan reikalo turbut nemato, o as neturiu supratimo ka man su juo ir apskritai ka toliau daryti...

Tiesa, vyrui mergos, jau tipo neberupi, jis jau tipo vel jauciasi reikalingas ir laimingas namuose. Bandem cia kazkaip bandyti gyventi toliau, nes kaip ir nebuvo vyras paciuptas uz rankos, jau netgi sekesi visai neblogai. Nuotaikas pavyko susigrazinti vis kazkur iseinant, gyvenimas vel atgavo spalvas, netgi pas mb pradejom pavydo gaideles reikstis, namo pradejo griineti normaliu laiku, perspeti, jei uztrunka... zodziu isssiaiskinom kas kam nepatinka ir bandem keisti elgesi ir kaip tai bebutu keista abu... bigsmile.gif bet islindo dabar dar ta bakterija, kuri yra priskiriama prie lpl... ir mano mazam vidinam pasaulelyje vel bardakas.... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luttuke: 23 kovo 2011 - 16:03
QUOTE(Luttuke @ 2011 03 23, 15:51)
. Vyras kazka paaiskinti nesiteikia, atsiprasyti ar pan reikalo turbut nemato

as ir nesiteikiu aiskintis ir atsiprasyneti tu,kurie man nulio vietoj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2011 03 23, 16:51)
Vyras kazka paaiskinti nesiteikia, atsiprasyti ar pan reikalo turbut nemato,

O tau palengvėtų, jei jis atsiprašytų? g.gif
Atsakyti
man užtektų jei pasakytų kad eina kitų ieškot.nekalbant apie parneštas ligas
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2011 03 23, 16:05)
man užtektų jei pasakytų kad eina kitų ieškot.nekalbant apie parneštas ligas

nezinau.. as daznai pagalvoju gal smegenyse ivyksta kazkokia reakcija moterims kai vyrai pradeda varynet? nu atrodo juk suvoki kas vyksta,kuom baigsis ir prasmes nerasta,bet vistiek va sedi,masto,myli.. barscius verda,po savaites sekso duos.. KAS IVYKSTA? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 03 23, 17:06)
nezinau.. as daznai pagalvoju gal smegenyse ivyksta kazkokia reakcija moterims kai vyrai pradeda varynet? nu atrodo juk suvoki kas vyksta,kuom baigsis ir prasmes nerasta,bet vistiek va sedi,masto,myli.. barscius verda,po savaites sekso duos.. KAS IVYKSTA?  doh.gif

neįsivaizduoju. gal čia ta akla meilė? save guodžia kad visi eina? ar kad nemuša? ar kad va vaikui tėvo reikia? pinigai? nežinau smile.gif neturiu supratimo
Atsakyti
Na, niekaip nesuprantu - o tai kokia tada iseitis? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2011 03 23, 16:10)
neįsivaizduoju. gal čia ta akla meilė?

bet taip visoms.. retai kuri padaro sprendima unsure.gif reiskia tikrai esam lievos babces,be diedu kiausu ne zingsnio? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 03 23, 17:13)
bet taip visoms.. retai kuri padaro sprendima  unsure.gif reiskia tikrai esam lievos babces,be diedu kiausu ne zingsnio?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ir dar su ligom tie kiaušai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2011 03 23, 17:10)
neįsivaizduoju. gal čia ta akla meilė? save guodžia kad visi eina? ar kad nemuša? ar kad va vaikui tėvo reikia? pinigai? nežinau smile.gif neturiu supratimo

o aš žiūrėčiau giliau. Jokia ne akla meilė, o vaikystėje tėvų įskiepyta savivertė. šeimos modelis, motinos bei tėvo pozicija. Tiesiog žmonės net netiki, kad būna neinančių į šoną, tai yra norma. kodėl? Nes jie nematė kitokio pavyzdžio. O jei tu tiki, a dvisi vyrai tokie, tai automatiškai tokį ir išsirenki, į tokią vertybę kaip ištikimybė per daug neinvestuoji ir nereaguoji, tiesiog tikiesi, kad tai gausis savaime arba "pasiseks". Tą patį modelį galima pritaikyti ir aukoms šeimoje ir pan.
Yra tokių, kurių neišdrįsta apgaudinėti, nes ji moka save pastatyti (tiksliau jai net nereikia) į tokią poziciją, kad vyras mano, jog gavo lobį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2011 03 23, 16:15)
ir dar su ligom tie kiaušai lotuliukas.gif

bet tai savi kiausiai wub.gif
tpfu ka as rasau cia.. lotuliukas.gif

kastruot cool.gif tada galime gyvent,bet kam tu man bekiausis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 03 23, 17:13)
bet taip visoms.. retai kuri padaro sprendima  unsure.gif reiskia tikrai esam lievos babces,be diedu kiausu ne zingsnio?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nea, tiesiog tos su kiaušais arba neapgaudinėjamos, arba kai jau apgauna, tai forume nieko nesprendžia ir išsiskiria. Tai vat ir automatiškai, apie ką šnekėti. Juk nekursi temos: "mano antras vyras ištikimas, manęs neapgaudinėja, ir mes visai gražiai gyvenam. Pirmas buvo svolačius tai išsiskyrėm iš karto"
Atsakyti