Trumpai papasakosiu, kad butu aisku kas ir kaip, nors jau prisneketa daug.
Kazkaip pastaruoju metu tarpusavio santykiai nebuvo idealus. Buvo ir pykciu ir taikymusi... Vyras daug dirba, as namie su vaiku... Jis grizta paprastai gan velai ir dar ne idealios nuotaikos, o pas mane ta nuotaika irgi ne pati geriausia... Kazkaip as tas visas jo nenuotaikas nurasydavau persidirbimui, o, kad reikia pasikalbeti ir kazka issiaiskinti tai kazkaip pasimirso. Dar prie visu bedu prisidejo neperseniausiai nesekmingai pasibaiges nestumas... Jau vien del to stogas vaziavo man...
Viena diena vyras pareiske, kad jis prades ieskotis mergu, nes jam truksta sekso. Po to jau aiskino, kad pasijuto man nebereikalingas... bla bla bla... Ir paaiskejo, kad matyt prisiieskojo, nes be tu visu kalbu, juokeliu ir pan. dar dabar abiems reikia gydytis kazkokia s... Vyras kazka paaiskinti nesiteikia, atsiprasyti ar pan reikalo turbut nemato, o as neturiu supratimo ka man su juo ir apskritai ka toliau daryti...
Tiesa, vyrui mergos, jau tipo neberupi, jis jau tipo vel jauciasi reikalingas ir laimingas namuose. Bandem cia kazkaip bandyti gyventi toliau, nes kaip ir nebuvo vyras paciuptas uz rankos, jau netgi sekesi visai neblogai. Nuotaikas pavyko susigrazinti vis kazkur iseinant, gyvenimas vel atgavo spalvas, netgi pas mb pradejom pavydo gaideles reikstis, namo pradejo griineti normaliu laiku, perspeti, jei uztrunka... zodziu isssiaiskinom kas kam nepatinka ir bandem keisti elgesi ir kaip tai bebutu keista abu...