Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro neistikimybe ir pasekmes...

QUOTE(Forget @ 2011 03 23, 17:00)
Luttuke, mes iš tavęs nesijuokiam, tik šiaip linksma biggrin.gif

Man tai pavyzdžiui nejuokinga. Aš kai pamenu, kai man reikėjo Vendispnaceryje su pilvu stovėti eilėje su atitinkamomis personalijomis ir po to dar išklausyti apie galimus apsigimimus ir komplikacijas... žinokit nejuokinga tada buvo.

Jeigu man dar kartą kada nors tai pasikartos gyvenime - nu nepavydžiu vyrui. Prieš tai, kad pateikti dokumentus skyryboms iš iš namų iššliaužti turėtų. O vėliau, įrodinėsiu kaltę jo teisme. Plius padaryčiau taip, kad basas, net ir be triusikų išeitų iš namų.
Ir yra atviru tekstu perspėtas apie tai, supažindintas su galimom pasekmėm ir žino, kad aš tai padarysiu.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2011 03 23, 18:05)
Man tai pavyzdžiui nejuokinga. Aš kai pamenu, kai man reikėjo Vendispnaceryje su pilvu stovėti eilėje su atitinkamomis personalijomis ir po to dar išklausyti apie galimus apsigimimus ir komplikacijas... žinokit nejuokinga tada buvo.

Jeigu man dar kartą kada nors tai pasikartos gyvenime - nu nepavydžiu vyrui. Prieš tai, kad pateikti dokumentus skyryboms iš iš namų iššliaužti turėtų.  O vėliau, įrodinėsiu kaltę jo teisme. Plius padaryčiau taip, kad basas, net ir be triusikų išeitų iš namų.
Ir yra atviru tekstu perspėtas apie tai, supažindintas su galimom pasekmėm ir žino, kad aš tai padarysiu.

Siaip reimtai galvojant nejuokingi tokie dalykai apskritai...

Nu o kaip irodyt ta kalte? AS realau irodymo neturiu ne vieno.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luttuke: 23 kovo 2011 - 17:56
O kokiu ,brangute, Tau irodymu reikia ? Kiek zinau visos tos "malonios " dovanos uzkreciamos lytiniu budu.Ne gripas ,gi , kad kazkas autobuse apciaudejo .Ar as kazko nesupratau.Lytiniu keliu plintancios ligos neatsiranda is niekur.Ir jeigu pati nemiegate i "sona" , tai kokie dar turi buti irodymai ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tangomanija @ 2011 03 23, 19:09)
O kokiu ,brangute, Tau irodymu reikia ? Kiek zinau visos tos "malonios " dovanos uzkreciamos lytiniu budu.Ne gripas ,gi , kad kazkas autobuse apciaudejo .Ar as kazko nesupratau.Lytiniu keliu plintancios ligos neatsiranda is niekur.Ir jeigu pati nemiegate i "sona" , tai kokie dar turi buti irodymai ? bigsmile.gif

bet teismui tai nebus irodymai, jei ka...
Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2011 03 23, 18:19)
bet teismui tai nebus irodymai, jei ka...

o kam teismui tokie irodymai?? kitaip neisskirs ar kazka norite prisiteisti cia?
Vyras gi pasake einu pas kitas.. kokiu irodymu reikia dar? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 03 23, 19:24)
o kam teismui tokie irodymai?? kitaip neisskirs ar kazka norite prisiteisti cia?
Vyras gi pasake einu pas kitas.. kokiu irodymu reikia dar?  bigsmile.gif

pateisinimų, o ne įrodymų reikia...
Atsakyti
Vyras gavo riebu antausi, daiktai uz duru, o nesiteikia issinesdint lauk. Su vaiku zaidzia...
Ka daryt..?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luttuke: 23 kovo 2011 - 19:43
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 03 23, 16:17)
kastruot  cool.gif tada galime gyvent,bet kam tu man bekiausis  bigsmile.gif

Jo, seimas kuria zmones, o skiriasi - organai.
Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2011 03 23, 20:41)
Vyras gavo riebu antausi, daiktai uz duru, o  nesiteikia issinesdint lauk. Su vaiku zaidzia...
Ka daryt..?

jei butas jūsų bendras tai jis ir neis niekur
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2011 03 23, 21:18)
jei butas jūsų bendras tai jis ir neis niekur

Na taip, bet vertejo pabandyt... Bent jau nebetoks tiesuolis atrodo kai apsizliumbes sedi. Tokiose situacijose bent jau sazines balsas prabyla....

Aj pasakiau, kad atgal tegul susinesa...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luttuke: 23 kovo 2011 - 21:24
QUOTE(Luttuke @ 2011 03 23, 21:47)

Aj pasakiau, kad atgal tegul susinesa...

Po viso to dar turėtumėt jam kojas savo ašaromis numazgoti, plaukais nušluostyti ir tą vandenį vietoj arbatos išgerti.
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė. @ 2011 03 23, 22:35)
Po viso to dar turėtumėt jam kojas savo ašaromis numazgoti, plaukais nušluostyti ir tą vandenį vietoj arbatos išgerti.

aciu kaipnors be to apsiesiu bigsmile.gif
Atsakyti