Įkraunama...
Įkraunama...

Work & Travel USA 2011 (3)

QUOTE(Mantas887 @ 2011 04 12, 00:19)
Nusistatai Gmaile kalba English(US) ir prie chato zenkliuko atsiranda telefono zenkliukas, ten paspaudus nemokamai skambini. smile.gif

Dekui, susiradau, reikes bandyti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ozkiki @ 2011 04 10, 22:43)
vixtorija, Orange beach, tu irgi? smile.gif

PS. gal kas esat pirke bilietus is www.kayak.com arba www.cheapoair.com ? kokie atsiliepimai? Aciu smile.gif

na taip turbut, kiek maciau zemelapyje tai jis netoli visai smile.gif tai kartu dirbsim gal smile.gif kada zadi pirkti bilietus ir kada planuoji buti alabamoje? wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Da_Master @ 2011 04 10, 23:12)
Kayak nieko nepardavinėja, tai tik paieškos sistema, kuri po to nukreipia į vietas, kur jau galima pikrti. Kaip bebūtų, tai labai dideli ir rimti puslapiai, todėl jaudintis dėl kažko labai nereikėtų.

Skrydžiams iš Lietuvos į JAV ir atgal, o ne vidiniams dabar rekomenduoju užmesti akį į http://www.avia-bilietai.lt/ visiškai šviežia nedidelės kelionių agentūros Vilniuje internetinė sistema, kurios paleidimo proga netaikomi agentūros mokesčiai, t.y. dabar čia pigiausia. Bilietų paieška vyksta per Amadeus, kaip ir visur kitur.

O patikima si kelioniu agentura? nes jau itartinai mazos kainos.
Atsakyti
Sveiki keliautojai! smile.gif
Gal cia yra tokiu, kurie sia vasara nusiteike daaaug keliaut? bigsmile.gif Ieskau, bendraminciu. biggrin.gif Sia vasara labai noreciau su masiniuku nuo rytines JAV dalies nuriedet iki Didziuju kanjonu. Beda ta, kad keliaujant vienam arba dviems tokia kelione neapsimoka. Jeigu atsirastu entuziastu, susidomejusiu tokia kelione, rasykit man i AZ arba i el pasta ekuterol@gmail.com smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loryee @ 2011 04 12, 19:33)
Sveiki keliautojai! smile.gif
Gal cia yra tokiu, kurie sia vasara nusiteike daaaug keliaut?  bigsmile.gif  Ieskau, bendraminciu.  biggrin.gif Sia vasara labai noreciau su masiniuku nuo rytines JAV dalies nuriedet iki Didziuju kanjonu. Beda ta, kad keliaujant vienam arba dviems tokia kelione neapsimoka. Jeigu atsirastu entuziastu, susidomejusiu tokia kelione, rasykit man i AZ arba i el pasta ekuterol@gmail.com smile.gif

Kaip kazkas sake is buvusiu JAV pernai ir daug keliavusiu, kad idomiau ir linksmiau butu nuskrist i LasVegas, L.A ar dar kazkur i vakarus ir ten issinuomavus masiniuka keliauti, per kokias 4-6 valstijas.. Mes kadangi ten dirbsim tai niekur skrist nereikes... wink.gif) Bet siaip sake kad daugelyje vidurio ar rytu valstiju nera ka pamatyti ar kur pakeliauti, per kai kurias valstijas sake istisas valandas fermom smirda, mazas malonumas smile.gif) Minejo kad tik nuo Colorado Denver prasidejo smagumai smile.gif Paskaityk, kazkur anksciau pasakojo apie savo kelione ir ispudzius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mantas887: 12 balandžio 2011 - 19:44
QUOTE(vixtorija @ 2011 04 12, 18:08)
Papildyta:

Kainos mažesnės, nes kaip jau minėjau, jie šiuo metu neima agentūros mokesčio. Nėra jos DAUG mažesnės nei kitur. Dabar LOT, tikrai nerealių pasiūlymų buvo pateikę, dėl to kainų tikrai ypač patrauklių buvo, bet jų buvo visur. Asmeniškai aš, nuo varianto, kurį jau buvau nusižiūrėjęs pirkti sutaupiau 100Lt, bet čia dviems bilietams į abi puses. Dėl patikimumo, na nežinau, aš pasitikėjau. Šiaip čia nedidelis specializuotas knygynas ir nedidelė kelionių agentūra drauge. Veiklą jau kuris laikas vykdo, jokių blogų atsiliepimų neradau. Įsikūrę Totorių g. senamiestyje, buvau užsukęs pas juos, su pačiu direktoriumi teko bendrauti, normalus savo darbą išmanantis žmogus pasirodė smile.gif.
Atsakyti
sveiki, pildau ds-160 forma ir man iskilo toks klausimas: kokius asmenis pvz nurodot, kurie patvirtins info apie jus? cia galima rasyt draugus (tuos kurie nevyksta kartu i JAV)? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(blueberry21 @ 2011 04 13, 19:24)
sveiki, pildau ds-160 forma ir man iskilo toks klausimas: kokius asmenis pvz nurodot, kurie patvirtins info apie jus? cia galima rasyt draugus (tuos kurie nevyksta kartu i JAV)? ax.gif

Jo, as irasiau 2 draugus
Atsakyti
QUOTE(vixtorija @ 2011 04 12, 18:08)
na taip turbut, kiek maciau zemelapyje tai jis netoli visai smile.gif tai  kartu dirbsim gal smile.gif  kada zadi pirkti bilietus ir kada planuoji buti alabamoje? wink.gif
Papildyta:

amm... mes planuojame pirkti bilietus gal jau sia savaite, nes ziuriu, kad kainos kyla, tai reikia suktis jau. Tik niekaip neissirenkam agenturos. Su draugu pabandem uzsisakyti is doleris.com ir bandem su ta kortele, kur nera pinigu, tai veliau pradejo skambineti kazkoks vyriskis tipo is amerikos, bet is lietuvisko numerio ir dabar pasimeciau... niaugi normali kompanija rasinetu koki 10 laisku i emaila ir skambinetu? smile.gif nu nznau... tai wat... o siaip turim jau pradeti dirbti 28 diena, tai bilietus ziurim apie 25diena. o tu kada zadi skristi? Manau, kad musu darbas ne tas pats, nes maciau, kad pati susiradai lyg ir ,o mes is pasiulymu pasiemem. smile.gif tai tiek. smile.gif
Atsakyti
Ei, ar bendraujat su savo darbdaviais??? Dažnai jum parašo?

Mano tai toks įdomus... Aš vis brūkštelnu kai būna kokių naujienų, tai jis taip trumpai ir aiškiai atrašo, visiškai priešingai nei kiti amerikonai, kur vos ne visą savo gyvenimą pradeda pasakot biggrin.gif
Na taip maloniai atrašinėja, bet kad pats parašytų dar nebuvo. Įdomu ar žmogus jis toks, ar nenori kad į akis lysčiau jam per daug, gal tingi rašyt ;DD
Atsakyti
paskambina kas dvi savaites minutė į minutę. kai laiškais susirašinėdavom, tai man net neatrašydavo, į kas trečią laišką geriausiu atveju.
Atsakyti
QUOTE(ozkiki @ 2011 04 14, 12:26)
amm... mes planuojame pirkti bilietus gal jau sia savaite, nes ziuriu, kad kainos kyla, tai reikia suktis jau. Tik niekaip neissirenkam agenturos. Su draugu pabandem uzsisakyti is doleris.com ir bandem su ta kortele, kur nera pinigu, tai veliau pradejo skambineti kazkoks vyriskis tipo is amerikos, bet is lietuvisko numerio ir dabar pasimeciau... niaugi normali kompanija rasinetu koki 10 laisku i emaila ir skambinetu? smile.gif nu nznau... tai wat... o siaip turim jau pradeti dirbti 28 diena, tai bilietus ziurim apie 25diena. o tu kada zadi skristi? Manau, kad musu darbas ne tas pats, nes maciau, kad pati susiradai lyg ir ,o mes is pasiulymu pasiemem. smile.gif tai tiek. smile.gif

ziurim lektuvu bilietus mazdaug geguzes 25-26 diena. ne mes ne patys susiradom, irgi paeme pasiulyma, taigi jauciu bus tas pats darbas wink.gif o del bilietu pirkimo, nebijot kad pvz vizos neduos? gal reiktu kaip nors kitaip susirasyt, nes cia man nlb patinka wink.gif
Atsakyti
sveiki, norejau paklausti kaip amerikoj pirkti kompus,telefonus internetu? ten butina turet kazkokia id card ir banko kortele?
Atsakyti