Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos nuo jaunųjų

QUOTE(welkom1 @ 2007 08 07, 17:37)
mes pirsliams nieko nedovanojome ir gerai, nes tokiems kaip jie butu labai gaila, vestuvems isvis nesiruose, pasake pora zodziu ir visas vestuves pravede muzikantai, o be to isejo patys pirmi is vestuviu, zodziu pirsliai nekokie verysad.gif

Kiek pamenu tai tavosios vestuves turejo buti thumbup.gif , ruosos kiek pamenu buvo daug (tik labai gaila, kad neteko pamatyti nuotrauku), o ka pirsliai sau sugalvojo tai nelabai suprantu...blink.gif gal tiesiog pasirinkimas netinkamas buvo?

Sia vasara su vyru pirsliavome du kartus, darbo buvo iki kaklo pusei metu...
Tai is vienu jaunuju kaip padeka gavome, buteli sampano su etikete ant kurios buvo uzrasyti "patiems sauniausiems pirsliams" ir apklijuotas saldainiukais. Iteike mums su salyga, kad kiekviena diena valgysim su vyru po saldainiuka ir po metu kai jie baigsis su jaunaisiais isgersim sampana (jau puse saldainiuku nulaupeme biggrin.gif ) (tai is esmes nieko vertinga, taciau labai miela)
Na kiti jaunieji buvo dosnesni. Gavome savaitgali su jais kartu pasibuvoti Palangoje thumbup.gif buvo ir dar foto albuma toki superini....
Atsakyti
mes tai prsliams galvojam padovanoto kristalus su nuotrauka arba cia man priimtinesnis variantas ir uzsakyti viesbutuki, su keliom procedurom kambary... nors parai laiko.... biggrin.gif
Papildyta:
beja kiek domejausi tai per vestuves jaunieji dovaneles dovana tevams, pirsliams ir kriksto tevams!!!!!! mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
Aš maniau, kad dovanas reikia dovanoti tik tėvams doh.gif , dar rūpestėlio prisidėjo.
Atsakyti
QUOTE(wioletukas @ 2008 02 27, 00:16)
Aš maniau, kad dovanas reikia dovanoti tik tėvams  doh.gif , dar rūpestėlio prisidėjo.

neee, pirsliams irgi.. Dar kartais dovanoja kokias nors mazytes smulkmenystes pamergems su pabroliukais. Mes turbut visiems po mini smulkmena dovanosim smile.gif
Atsakyti
Mes pirsliams nupirkome toki diiiiideli bata-vazona statoma lauke sode, darzelyje gelei istatyti smile.gif
o po suvenyra nedideli poroms patys pirsliai nupirko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kleckiukas @ 2008 02 28, 16:57)
Mano psliai bus sesuo su vyru, labai gerai sutariam nesumastau ka pirkt  doh.gif

g.gif na jei tokie geri santykiai, tai galima kazkokia linksma dovana pdovanoti - pvz. gal kokia kamasutra, kad neisblestu ikvepimas,na kazka gal linksmo manau tokio su kokiu pasisakymu deranciu visai gal nieko butu g.gif arba kvietimus tarkim kur nors, pvz i koki vandens parka, arba i masazus dviems rolleyes.gif
Atsakyti
na o mes padovanojom moline skulptura,arklys tempia backutes alaus,patiko jiems!
Atsakyti
nepykit, bet negaliu pakesti visokiu molinuku, todel ir pati ju niekam nedovanoju blush2.gif man jie tik dulkems kaupti ax.gif
man atrodo, jei pirsliai artimi zmones, geriau dovanoti kokia nors pramoga ar savaitgali! arba dar mastau apie vidutinio dydzio skrynia, prikalti lentele su musu vardais,vestuviu data ir prikrauti visokiu gerybiu: gerimu, saldumynu, skilandi ir tt... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reduxe: 20 balandžio 2008 - 12:53
o sakykit jaunieji turi pirkti pisliui juosta ir tuo paciu ja padovanoti, ar pirsliai patys turi tureti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(wilma22 @ 2008 04 22, 12:43)
o sakykit jaunieji turi pirkti pisliui juosta ir tuo paciu ja padovanoti, ar pirsliai patys turi tureti. g.gif

Čia susitarimo reikalas. Šiaip jaunieji turėtų parūpinti. Bet kartais mes , piršliai, išsiversdavome su ta pačia juosta keliose vestuvėse. Kainuoja išausti tokią juostą. Ir nei viena jaunoji nesupyko ie neįsižeidė. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(reduxe @ 2008 04 20, 13:50)
nepykit, bet negaliu pakesti visokiu molinuku, todel ir pati ju niekam nedovanoju  blush2.gif  man jie tik dulkems kaupti  ax.gif
man atrodo, jei pirsliai artimi zmones, geriau dovanoti kokia nors pramoga ar savaitgali! arba dar mastau apie vidutinio dydzio skrynia, prikalti lentele su musu vardais,vestuviu data ir prikrauti visokiu gerybiu: gerimu, saldumynu, skilandi ir tt...  4u.gif

As irgi visomis keturiomis uz tokia minti...
Tos visokios statulos tik tuo atveju jei tikrai zinai, kad zmonems jos reikia...
Seip tai kai pati pirsliavau, dovanu nesitikejau, nors man ju ir nereikejo, bet kai gavau buvo labai malonu... Nors maloniausia aisku kai gauni zodine padeka, o ne kazkokia apciuopiama dovana...
Atsakyti
nagi mergaites, mamos ir zmonos duokit dar kokiu geru ideju.
musu vestuves jau uz menesio, o dar nieko neturim pirsliam nupirke.. o jie yra mano brolis su zmona, tad esam jiems labai dekingi kad sutiko buti pirsliais ir norim atsidekoti ne tik zodziais.
jau visa nedidele temele perskiaciau ir tokios idejos:
1. kelione (per brangu)
2. SPA (geros paslaugos per brangu o koki viena masaza dovanot nesinori)
3. molinukai, siuvenyrai (nei mums nei jiems nepatiktu)

nelabai tinka.. sad.gif
Atsakyti