Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(anytė @ 2011 04 17, 20:34)
Aš tai nesuvokiu kaip toks žmogus važinės gatvėmis, gi nei moka vairuot nei ką, pavojus tik sau ir aplinkiniams doh.gif

tai per tokius "kietus" vairuotojus ir zusta zmones, duzta masinos... manes su sunum vos nenutrenke per zalia sviesofora einant penktadieni. tai gal irgi teises pirktos. is tokiu vairuotoju nieko gero nereikia tiketis. ir kaip regitros egzaminuotojai nebijo del savo ir kitu gyvybiu suteikdami teises tokiems nemoksoms doh.gif
Atsakyti
kita vertus ka vairavimo mokyklos galvoja,isleisdamos tokius vairuotojus egzaminu laikyt-nepasirasytu pazymejimo,lieptu papildomus vairavimus imt-tai bent zmogus ismoktu ir be streso vazinetu.
man tai pikta,kaip esu turejusi du instruktorius,abudu sake kad tikrai gerai vaziuoju,ir greitai mokausi,ir pasitaisau jei kas ne taip- o atejau i regitra is spyga gavau.

ir dar nemalonu bendravima.
Atsakyti
mergaites vaziavau as tuo golfu 105. jautri sankaba tikrai, bet kai pasibandai pradet vaziuot- viskas kaip ir nieko. uzgesau kelis kartus-bet tas nesutrukde islaikyti is pirmo karto-nors tikrai nesijauciau kieta. svarbiausia - nesutrikti-nepasimesti-zinoti ka reikia daryti-orientuotis situacijoje.nesigasdinkit ir viena kitos negasdinkit. sekmes ir iki susitikimu keliuose ! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jursima @ 2011 04 17, 21:35)
mergaites vaziavau as tuo golfu 105. jautri sankaba tikrai, bet kai pasibandai pradet vaziuot- viskas kaip ir nieko. uzgesau kelis kartus-bet tas nesutrukde islaikyti is pirmo karto-nors tikrai nesijauciau kieta. svarbiausia - nesutrikti-nepasimesti-zinoti ka reikia daryti-orientuotis situacijoje.nesigasdinkit ir viena kitos negasdinkit. sekmes ir iki susitikimu keliuose ! thumbup.gif

sveikinu 4u.gif
Atsakyti

Aš irgi taip sakau thumbup.gif Gal tikrai laimingas tas golfiukas bigsmile.gif Linkiu visoms jį gauti clap_1.gif
Atsakyti

Sveikinu thumbup.gif gero kelio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(antanina22 @ 2011 04 17, 20:11)
na tai isejo uzsiregistruoti i regitra?

nea, ta vieta taip ir neatsilaisvino schmoll.gif bandysiu taip eit i ir laukt kol duos laikyt biggrin.gif o siaip vieta susimedziojau dar penktadieniui ax.gif
Papildyta:

sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anytė @ 2011 04 17, 21:34)
Aš tai nesuvokiu kaip toks žmogus važinės gatvėmis, gi nei moka vairuot nei ką, pavojus tik sau ir aplinkiniams doh.gif

Sunku ir man suvokti, tačiau yra kaip yra. Bent jau iš savo rato pažįstu kokius 3-4 žmones, kurie važinėja su nupirktomis teisėmis ir nemanau, kad yra kažkuo pavojingesni vairuotojai nei tie, kurie išlaiko iš pirmo karto atsitiktinumo dėka.
Aš jokiu būdu nepateisinu tų, kurie perka arba išlaiko pažinčių dėka, bet kartais, nori nenori, tokios kvailos mintys lenda į galvą, ypatingai kai nesiseka kelis kartus iš eilės. Sudegčiau iš gėdos, jei reiktų duoti kyšį arba žinoti, kad kažkas už tave užtarė žodelį.
Atsakyti
Aciu uz sveikinimus smile.gif pradzioj laaaabai norejau gauti teises-dabar jau jauciu didele atsakomybe blink.gif kas dar link to golfo-tai ir jo "instruktorius"pasirode zmoniskas-paaiskino klaidas ir pan. sekmes visoms laikancioms!
Atsakyti
QUOTE(jursima @ 2011 04 18, 11:18)
Aciu uz sveikinimus smile.gif  pradzioj laaaabai norejau gauti teises-dabar jau jauciu didele atsakomybe  blink.gif kas dar link to golfo-tai ir jo "instruktorius"pasirode zmoniskas-paaiskino klaidas ir pan. sekmes visoms laikancioms!

ar visada tas pats instruktorius vairuoja ta pacia masina? ax.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti