QUOTE(katinas Cinamonas @ 2012 09 10, 22:24)
Be abejones, demes liko ne tiek del saules poveikio, kiek nuo per stiprios rugsties.
Su kosmetologe apie tai nera prasmes kalbeti, nes ji arba nesupranta ka daro, arba jai visai neidomu koks proceduru poveikis. Rezultatas juk akivaizdus, sugadinta oda. Tuo labiau, kad mano atvejis ne pirmas ir, matyt, ne paskutinis. Kokie dar gali buti paaiskinimai?
Cia apie tai kalbame tam, kad merginos butu atsargesnes ir isvengtu galimo pavojaus, pvz paprasytu pries procedura, kad nebutu naudojama labai stipri rugstis. Arba visai ten neitu
Jei merginos ir bando kazka pasakyti, tai labai jau puolamos buna sioje temoje... taip kas jos susiraso per AS pasiguodzia ir toliau gyvena..
Lahja kaip zmogus tikrai miela ir maloni, taip pat manau tinkama turincioms normaliai oda drekinancioms proceduroms ir panasiai...
Pas Vita Kristianoje nebuvau, susirgau tuo metu, o veliau grizau pas Viktorija Buraciok is Kosmedijos

ji man is esmes patinka ir proceduru spektras pas juos platus... Oda jau apsigydziusi esu, kadangi meciau KT kazkiek paberia, bet siaip situacija nebloga.. aisku kapiliarai like po rugsciu jau nebedings, bet gyventi galima

kokia mano pamoka, tai labai atsakingai rinktis zmogu, priemones ir nesimetyti, gal todel kazkaip ir nebenuejau pas Vita... Siaip tik vienas minusas Kosmedijoje kad man nelabai tinka ju Cristina ir Gernetic... noreciau kazka is priemoniu kitu pabandyti daugiau jautriai odai...