sveikos, nesuvokiu vieno dalyko, kaip didzioji dauguma patiki visokiais ale papildais, o netiki musu lietuviskom zolem, pvz, Balvociute, diplomuotu zmogumi
man asmeniskai padejo jos arbatos,
kada gulejau ligonineje, paskambinau jai asmeniskai, pasakiau ka geriu, kas yra-ji is karto pasake ka nutraukti is jos arbatu, ka papildomai gerti reikia
sergu autoimunine liga, kabinasi kita.....
QUOTE(maskatukas @ 2011 08 20, 12:07)
sveikos, nesuvokiu vieno dalyko, kaip didzioji dauguma patiki visokiais ale papildais, o netiki musu lietuviskom zolem, pvz, Balvociute, diplomuotu zmogumi
kada gulejau ligonineje, paskambinau jai asmeniskai, pasakiau ka geriu, kas yra-ji is karto pasake ka nutraukti is jos arbatu, ka papildomai gerti reikia
Ką reiškia "ale papildai"? Jeigu jie yra patvirtinti ir sertifikuoti, vadinasi yra ne "ale".
Vat, vaistinėj tai yra TIK 10%, sertifikuotų gaminių. Ten yra tikrai daug "ale" papildų. Kitas dalykas, su visa pagarba Balvočiūtei, na ne ji viena diplomuota

QUOTE(vasarelele @ 2011 08 20, 12:13)
Ką reiškia "ale papildai"? Jeigu jie yra patvirtinti ir sertifikuoti, vadinasi yra ne "ale".
Vat, vaistinėj tai yra TIK 10%, sertifikuotų gaminių. Ten yra tikrai daug "ale" papildų. Kitas dalykas, su visa pagarba Balvočiūtei, na ne ji viena diplomuota
Kad vien arbatos padėtų, na irgi ne visiškai tiesa 

uzduosiu labai ziauru klausima-jus sergate rimta liga, gydotes, gydetes prednizolonu, priesveziniais vaistais?
as rasau tai ka isbandziau pati, o ne tai kas ka sake....
QUOTE(maskatukas @ 2011 08 20, 12:26)
uzduosiu labai ziauru klausima-jus sergate rimta liga, gydotes, gydetes prednizolonu, priesveziniais vaistais?
Ne. Bet gi nebūtinai sirgti pačiam, kad būtų galima papasakoti, pasidalinti ką žinai. Ne turguje girdėjau visa tai

Ir dar galėčiau papasakoti, bet matau sunku patikėti...o kita vertus nesu tikra, kad ir aš taip greitai patikėčiau. Aplink visko tiek daug, kad sunku pasirinkti, atsirinkti...
Linkiu visoms sveikatikės, stiprybės ir tikėjimo, nes tai turbūt yra labai labai svarbus dalykas...
tai jei alavijų sultys taip padeda,tai kokio velnio dar yra sergančių artritu?
QUOTE(Magnifique @ 2011 08 20, 12:36)
tai jei alavijų sultys taip padeda,tai kokio velnio dar yra sergančių artritu?
O kiek žino apie jas? ir kiek naudoja? Aš anksčiau buvau viena ausim girdėjusi ir viskas. Nuo tokio "girdėjimo" pasveikstama?
Miela Vasaraėle...
Nebalamūtikit žmonių. Jei jūsų sultys būtų tokios stebuklingos ir sertifikuotos medikų, tai medikai jomis mus ir gydytų ir nesirgtume mes....
Ant jūsų kabliuko gali užkibt tik žmogus ligos pradžioj, kol smegenys depresijos suspaustos.... bet mūsų tarpe tokių nėra.
Negi nesuprantat kad mergaitės jūms gražiai parašė "ačiū nereik" .
QUOTE(vasarelele @ 2011 08 20, 12:38)
O kiek žino apie jas? ir kiek naudoja? Aš anksčiau buvau viena ausim girdėjusi ir viskas. Nuo tokio "girdėjimo" pasveikstama?
jei veiksmingumas toks milžiniškas,tai reklamuotų ant kiekvieno kampo.ir visi apie tai žinotų
sveikos dar karta, gal kuri esate girdejusi apie antifosfolipidini sindroma?
man ji itarineja, men gale pas prof Dadoniene konsultacijai....
internete ne per daugiausia info....
QUOTE(rimulėėė @ 2011 08 20, 12:47)
Miela Vasaraėle...
Nebalamūtikit žmonių. Jei jūsų sultys būtų tokios stebuklingos ir sertifikuotos medikų, tai medikai jomis mus ir gydytų ir nesirgtume mes....
Ant jūsų kabliuko gali užkibt tik žmogus ligos pradžioj, kol smegenys depresijos suspaustos.... bet mūsų tarpe tokių nėra.
Kokio dar kabliuko?

O jūs gydytojų paklauskit apie tai

O apie farmacijos pramonę galima info pasiskaitinėti
Galiu duoti kontaktą ir pačios pasiskambinti ir paklausti apie rezultatą

QUOTE(vasarelele @ 2011 08 20, 13:10)
Kokio dar kabliuko?
Bet kad būtų artimas žmogus.

jus rasote, kad pasiklausti mediku,
net nusijuokiau, ne visi medikai dar savo srityje viska zino, o jau apie papildus zino tik tai, uz ka gauna priemoka, tai niekam ne paslaptis
neisizeiskite, bet cia lankosi zmones , kurie serga, dalijai savo patirtimi, savo isgijimu ar pablogejimu , kuriems kai kada reikia issikalbeti, nes buna sunku ir slogu....
o jau reklamu papildams per tv ziurejimas prie pykinimo veda, nes nesako, kad viu pirma reikia ieskoti priezasties, o ne maskuoti simptoma....
toms moterims, kurioms kaip jus rasote padejo alavijas, buvo nustatytas RA ar kiti sanariniai strukturiniai ar degeneraciniai pakitimai? daryti spec tyrimai, magnetiniai rezonanasai?
esu tikra, kad ne....
beje, yra vaistu tema, tem galite reklamuoti savo papilda...
QUOTE(maskatukas @ 2011 08 20, 13:03)
sveikos dar karta, gal kuri esate girdejusi apie antifosfolipidini sindroma?
esu girdėjus truputį.tai autoimuninis sindromas,kuris gan dažnai būna kartu su vilklige.kraujas būna tirštas ir dažnai visur atsiranda trombai.tik žinau,kad pas mane jo tikrai nėra,nes kraujas pas mane blogai kreša