Įkraunama...
Įkraunama...

Reumatoidinis artritas II tema

QUOTE(rimulėėė @ 2011 08 21, 16:11)
Nu o mano pablūdijimas prie jūros jau baigėsi....ligonine. Iškėlė visu dantis šia nakt ir tempa sukilo iki 38,5  doh.gif Nuvažiavom i priėmima, nes kitur daktarų tai nėr.Nu ir vos ligoninėn neikišo.

console.gif
Yra toks natūralus antibiotikas (vienas stipriausių) bičių pikis
http://www.alavijopr...u-pikis-57.html
Aš ir savo mamai jį paėmiau, kad negertų chemijos kokios
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarelele: 21 rugpjūčio 2011 - 19:13
QUOTE(rimulėėė @ 2011 08 21, 15:11)
nu jo mūsų Ra visų skirtingas. Daktarė sakė kad yra šaltį mėgstantys  ar šiluma...pasirodo ir neutralių yr.

Nu o mano pablūdijimas prie jūros jau baigėsi....ligonine. Iškėlė visu dantis šia nakt ir tempa sukilo iki 38,5  doh.gif Nuvažiavom i priėmima, nes kitur daktarų tai nėr.Nu ir vos ligoninėn neikišo. Sakau neblūdykit , duokit antibiotiku ir namo varau, gult. Nes ligoninėn teks puse šildymo įrangos suvežt ir kokiotis su visais aplink ,kad skersvėjų nedarytų.Tai va kraujas rodo uždegima nedideli, laiukocitai pakile ir CRB -6 . nu sakė virusa pasigavau.
Aš tai suprantu sušalau...tik kur neaišku.Matyt paskutine diena ant tilto.Labai akršta buvo ir savo megstini nusirengaiu, matyt perpūtė.
Tai guliu plempiu arbatą, danti skauda (dabar tik 1 ) nu gal ryt bus geriau.
o apie vėžį galiu pasakyt, anksčiau manaiu kad jo gydyme svarbu noėrt pasveikt. Mano uošvienė niekaip po operacijos nesikabino į gyvenimą.... aišku ir nepasveiko.Nors daktarai dievagojosi,akd jai tik 1 stadija ir pasveikstama nuo jos. o Va mano draugė  labai kabinosi į gyvenimą, noėrjo sūnų užaugint, gydėsi viskuo,kur tik aks ką patardavo ir jokio rezultato....

UZJAUCIU,kad susirgai bet cia man atrodo palanga cia nieko deta,nes mano visa seimyna ir as gulim su~ 38,5
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2011 08 21, 13:21)
pastogę suteiktum keliom dienom?

Kadangi dar esu moksleivė ir gyvenu su tėvais, tai negaliu tiksliai garantuot, bet tikrai pakalbėsiu mirksiukas.gif
Papildyta:
Mano sąnariai tai labai reaguoja į šaltą, o ypač drėgną orą, visad be problemų išpranašauju lietų, tai mama juokauja, kad bent tokia nauda iš to artrito. lotuliukas.gif Užjaučiu, mergytės, kurios apsirgot, sveikatos jums ir gero nusiteikimo 4u.gif Aš tai tikiuos, kad kaip nors bent kelis mokslo metų mėnesius istempsiu su savo sanariais, nes 12 klase, mokytis ***** juk reikia.
Atsakyti
QUOTE(Mnisoria @ 2011 08 21, 20:19)
Mano sąnariai tai labai reaguoja į šaltą, o ypač drėgną orą, visad be problemų išpranašauju lietų, tai mama juokauja, kad bent tokia nauda iš to artrito. 

Jo, atsimenu mano močiutė irgi orus taip nuspėdavo drinks_cheers.gif Bet taip spėja ir nesirgdami man atrodo. Pradeda skaudėti ir sako, kad keisis oras. Gal kokia drėgmė atsiranda, o dar taip neina pajausti g.gif
O man tai antra diena nugarą skauda, gal kokio skersvėjo gavau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarelele @ 2011 08 21, 00:21)

Nu nesamoniu - nesamone doh.gif . Tai ko tada a.a. Brazauskas mire nuo vezio rolleyes.gif Juk galejo pasigydyt visokiom jusu priemonem doh.gif

QUOTE(Ahama @ 2011 08 21, 13:24)
Bet keista liga tas RA. Kiekvienai vis kazkas kitaip. Man pvz. absoliuciai jokio skirtumo, ar siltas oras, ar saltas ir dregnas. Na, nebent tik psichologiskai veikia. Nebuna jokio pagerejimo per karscius, nepablogeja ziema  schmoll.gif Vienodai sviecia tiems mano sanariams  tongue.gif Juos teigiamai veikia tik vaistai ir miegas bei ivairaus pobudzio tinginiavimas smile.gif

pas mane tas pats rolleyes.gif , visada vienodai skauda. ir geriu vaistus kiekviena diena, tada normaliai. Ziema biski daugiau pasaugau kelius. O anksciau visada dzinsus nesiodavau be pedkelniu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunrayja: 22 rugpjūčio 2011 - 10:37
QUOTE(Sunrayja @ 2011 08 22, 11:37)

O čia jau kiekvieno valia - tikėti, ar nesąmone vadinti mirksiukas.gif
Ne vien Brazauskas mirė nuo vėžio....
Atsakyti
Mnisoriaačiū ,kad paguodei. o tai maniškis rėkai ,kad sušalau. Nors nebuvo ten kur sušalt.

Mergikės jei jums pikio prireiks kreipkitės pas mane... pas mane tai tiktai tikras ir natūralus.............tikk kotai nepadeda jis man. jei jau toks stebūklingas tai per teik metų,kiek mes jį vartojam, turėjau sveika likt. čia tik peršalimams paedda...daugiau nesitikėkit.

QUOTE(Mnisoria @ 2011 08 21, 21:19)
tikiuos, kad kaip nors bent kelis mokslo metų mėnesius istempsiu su savo sanariais, nes 12 klase, mokytis ***** juk reikia.

nu tu man paaiškink, draugiškai, ką ten mokinsies ax.gif O tai man sūnus aiškina,kad jam tai nieko mokintis nereik. Kad jis jau 11 emtų mokėsi o paskutiniais nebereik. doh.gif
Aš kaip mamka jau ji krutinu,kad prisimintų,jog rugsėjis tuoj pat, o tai į žaidimus per vasara įniko. o tas aiškina,kad jam mokintis nereiks....... g.gif

Kas leičia pėdkelnes po džinsais..... man taip juokingai skamba. Man toks apdaras vasarai. Šeip džinsai net ir po apačia užsimovus šiltas kelnytes traukia šaltį. Šeip dabar ,kai taip drėgna aš šeip saulės nėr, nešioju velvetkes, kartais ir keleinu šildančiuus įtvarus deduos, nes paskutiniu metu kelienus sopa. O rudeniui yra 3 skirtingo storio šiltos kelnės o žiemai dar termo kelnės nu jau keliu sluoksniu ir dar tokios neperpučiamos kelnės.
Atsakyti
sveikos visos
vsi uzeinu i jusu skyreli, pasiguodziu, man jus atsakot, aciuka visoms smile.gif
noriu paklausti-ar buna taip, ka atsikelus ryte, soti ant koju ir pradedi slubuoti, na viena koja, issivaikstai-nieko, lyg neskauda, ar gali buti seronegatyvus man artritas?
san kol kas netinsta
ar buvo nors vienai taip, kad CRB per 1.5 men nukristu nuo 172 iki 20?
va nuseimas mazeja kitaip-buvo 64, kukrito iki 49

Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2011 08 22, 11:59)
sveikos visos
vsi uzeinu i jusu skyreli, pasiguodziu, man jus atsakot, aciuka visoms smile.gif
noriu paklausti-ar buna taip, ka atsikelus ryte, soti ant koju ir pradedi slubuoti, na viena koja, issivaikstai-nieko, lyg neskauda, ar gali buti seronegatyvus man artritas?
san kol kas netinsta
ar buvo nors vienai taip, kad CRB per 1.5 men nukristu nuo 172 iki 20?
va nuseimas mazeja kitaip-buvo 64, kukrito iki 49

Cia su kraujo tyrimais visoms skirtingai , manau ax.gif . mano nusedimas tai normalus.,.. bet nuo to negeriau doh.gif . O slubuodavau is ryto tol kol neisgerdavau nakciau movalio. Kai gerdavau tik medroli (kai planavau nestuke.gif ) tai is ryto isgerdavau medroli ir kol jis suveikdavo ( apie 11-12) tol ir slubuodavvau. jai ilgiau pasededavau ir nemankstindavau koju, tai irgi sumku budavo atsistoti ir is karto pradeti eiti doh.gif . Viena koja tai is viso labiau skaudejo, tai slubuodavau kaip reiklas unsure.gif , darbe visi ziuredavo ir klausdavo kas man atsitiko blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunrayja: 22 rugpjūčio 2011 - 11:54
QUOTE(Sunrayja @ 2011 08 22, 12:53)
Cia su kraujo tyrimais visoms skirtingai , manau ax.gif . mano nusedimas tai normalus.,.. bet nuo to negeriau doh.gif . O slubuodavau is ryto tol kol neisgerdavau nakciau movalio. Kai gerdavau tik medroli (kai planavau  nestuke.gif ) tai is ryto isgerdavau medroli ir kol jis suveikdavo ( apie 11-12) tol ir slubuodavvau. jai ilgiau pasededavau ir nemankstindavau koju, tai irgi sumku budavo atsistoti ir is karto pradeti eiti  doh.gif . Viena koja tai is viso labiau skaudejo, tai slubuodavau kaip reiklas unsure.gif , darbe visi ziuredavo ir klausdavo kas man atsitiko blush2.gif

keista, bet tyrimai del RA neigiami.....
o ar dare rentgena jums? buvo rasti kokie nors pakitimai?
gyd juk pro pirstus ziuri......
Atsakyti
Rimule-pirmą pusmetį tai dar šūdmaliavimas vyksta.Mes atėjom į 12 klasę ir vis mąstom,ko gi visi sakė,kad sunku mokytis....antrą semestrą duoda garo jau mokytojai.Pirmą semestrą tik kartoja kasdien,kad egzus laikyt reiks lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2011 08 22, 14:06)
keista, bet tyrimai del RA neigiami.....
o ar dare rentgena jums? buvo rasti kokie nors pakitimai?
gyd juk pro pirstus ziuri......

vakar ligoninėj mane apžiūrėjo labai faina jauna daktarė..... tai va ji kalusė koks mano RA , tai sakau nežinau. Seroakytus ir kažkoks kitoks. Pasakiau kad man rodo RF ir CRB tai tada sakė bus seroakyvus Ra o jei nerodo RF tai tas kitoks. Bet abu jie Ra

O sustingimai man visalaik būdavo rytais, kol prasivaikštau. Trukdavo kaip kada.Kai prasčiau jauties, tai iki kokių 14 val raišuoju, jei geriau jaučiuso tai ir per 1 val išsivaikštau.Tiesa anksčiau raišuot pradėdavau,kai pavarkdavau ir kai ilgiau pasėdžiu sustingsta viskas,kojos nugara pirštai.Oi keik kartų vakarop pirštai yra įgavę pelės formą lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Dįl medrolio sakė kad ir 4 tabletės po 4mg yra labai mažai ir nebijot gert ..... pasirodo tie lapelai su šalutiniu poveikiu labai neigiamai mus veikia. Mes prisiskaitom, mums iškart labai baisu. ebt ten juk nepaaiškinta ,akd 1 tabletka tai išvis mikro dozė o keturios ir tai mažai..... o aš teik gėriau ir baisiausiai bijojau šalutiniu poveikių. seniai sakaiu kad reik gert vaistus irmažaiu tu lapukų skaityt.Sveikesnės būsim.

Ai jo mano sūnaitėlis aiškino ,kad jei viską mokykloj pasikartos.... tipo jam neiko papildomai nereik. O aš dar ji užsipuolaiu,akd gal erik kokio leituviu repetitorius.Nes užpernai tai pats verkšleno,kad jam šakės bus su leituviu. doh.gif

Parašiau ir galvoju..... kaip būtų juokinga ,jei ne graudu. Mus čia subūrė viena liga, o amžiaus skirtumas doh.gif kai pagalvoji, puse jūsų man į dukras tinkat. VIsos kas šiemet į 12-tą varysit mano mažiaus amžiaus..... košmaras kaip anksti tos ligos jus visas užpuolė. Kažkaip man jau net dejuot neišeina. Visgi visus vaikus pasigimdžiau sveika būdama, galėjau lakstyt paskui juos keik lindo, tampiau dvynes abi iš karto.... o dabar jei reiktų tai nežinau kaip būtų. Ale už kokių 8 metų visteik lauksiu anūkų. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimulėėė: 22 rugpjūčio 2011 - 13:26