QUOTE(pim @ 2011 04 07, 00:17)
Pas mane irgi žemas. Stebėsiu save ir jeigu ką, reiks kreiptis į reumatologę
Galėtai ir mano pasidaryti žemas

Seniau su aukštu gerai gyvenosi,tada nebegerai.Tada su vaistais nuo spaudimo ir žemu blogai gyvenosi,o dabar labai gerai.Tai galėtų jis toks pas mane be vaistų nuo spaudimo būt..tada LABAI patenkinta būčiau.
O šiaip va,atėjau pasiguost..po savaitės į Lietuvą grįžtu..
Kaip matau pas jus lietūs ištisi ir dabar dviejų sav.prognozėj 1 diena be lietaus

Košmaras.Vaikščiosiu su botais aišku,bet teks matyt ir pakaitinius batus nuolat nešiotis,nes kaip mat pradės pėdos nuo botų streikuot

Tai sakau,kad bent tokiu oru bus lengva įskaitoms ruoštis-į lauką nesinori visai.Tik sėdėti visą dieną prie židinuko

Na,apart kokių 10 vizitų pas gydytojus per pirmą savaitę

Va,vakar užsireginau savo ške sakant lemtingam vizitui- 27d. pas ortopedą,kuris endoprotezavimu užsiima.Siaubas kaip bijau.Ir noriu ir bijau.
Aišku-gyvenimas labai palengvėtų pasikeitus bent kairį klubą,bet paskaičius apie operaciją ir reabilitaciją-šiurpai eina

Ilga operacija,didelė smarkaus kraujavimo tikimybė,pjūvis didelis (randas koks

),mėnuo ligoninėj (na,šita dalis mane mažiausiai gąsdina-aš pripratus prie to),į normalų gyvenimą grįžt galima tik po 6mėn. (į apynormalį per 3mėn.)

Nu žodžiu,košmaras kažkoks,nes pas mus manau ne privačiai niekas nedaro minimaliai invazinio endoprotezavimo.Tai sumažina ir pjūvį ir skausmą ir reabilitaciją sutrumpina.O Širdies chirurgijos centre op.kainuotų 7700lt.su tuo pačiu paprasčiausiu endoprotezu,o VGPUL galiu pasidaryt nemokamai,tik endoprotezą pati pirktis (galiu tada rinktis kokio noriu),kad nereiktų 2,5 metų eilėj laukt ir dar dalį sumos už endoprotezą (berods apie 1300lt) ligonių kasos grąžina.