QUOTE(Lialondra @ 2011 06 20, 23:17)
Sveikuciai, siaip ir as zinokit prarandu vilti cia ka nors susirasti. Esu teisininke, baigusi VU teises magistra, turiu 10 metu darbo patirti, taciau, deja...ka tik netekau darbo ir kazkaip nesiseka surasti...mes cia esame nevertinami...gaila ir liudna....idomu, ar su mano diplomu imanoma butu isitvirtinti uk ar usa, ar kitoj kokio valstybej.
Siaip baisoka pradeti nuo nulio, bet esu tam pasiryzusi, tik nezinau kokia valstybe pasirinkti. Siaip moku tik rusu ir anglu kalbas.
Siaip baisoka pradeti nuo nulio, bet esu tam pasiryzusi, tik nezinau kokia valstybe pasirinkti. Siaip moku tik rusu ir anglu kalbas.
kaip teises magistre, turetumet zinoti, kad Lietuvos ir UK, USA teisines sistemos yra kardinaliai skirtingos, tai siaip situacija nera palanki. UK teisininkai po magistro studiju dazniausiai specializuojasi i solicitors, barristers, jeigu nori gauti geriau apmokamus darbus. gal jums butu galima kazkaip issilyginti taip pat. kazkaip galvoju, kad palankiau butu Skandinavijos salys, bet kaip zmones sako, nera nieko neimanomo, gal kas labiau su teise susijes atsilieps