Įkraunama...
Įkraunama...

Nervinis tikas

QUOTE(bevardė @ 2016 10 12, 13:54)
Ačiū už jūsų pasidalintą patirtį. O kaip tikas pasireiškė? Irgi kosuliu? Ir kas tas Pheniut, nerandu tokio internete. Phenibut'as? Kur pirkote? žinau, kad iš Baltarusijos jį vežasi. Ar ten jis parduodamas tik su receptu?

Musu tikas - tai kosciojimas, krensktimas, kartais niuniavimas (net nezinau kaip paaiskinti, tokie tipo burbejimas sau po nosim). Bet viskas budavo ant tiek daznai, sulyg kiekvienu atodusiu arba net dazniau, tai as jau galvojau nuo nervu ir man prasides tikai.

Phenibuta mums paskyre gyd. Lescinskiene, uzsirasiau pas ja privaciai. Ji sudare planeli kaip gerti. Israse recepta is kart 4-5 dezutems. Pirkti galima Latvijoje ir Baltarusijoje. Bet mums atveze is Baltarusijos ir be recepto.

Jai norite , vakare atsiusiu foto , kaip tikslaii vadinasi, kiek mg. Tik siulau pasitarti su neurologu, nes Phenibut geiamas su neurologo prieziura, paciai nedozuoti.

Atsakyti
Žinau, kad su neurologo. Jo konsultacijos laukiame spalio 24 d. Iki tol dar Lor pasirodysim dėl visa ko.
O tas nuolatinis kosulys ir man jau tiką baigia įvaryt. O nuo kurio momento prasidėjo kosėjimas. Maniškiui grynai po viruso.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2016 10 13, 08:32)
Žinau, kad su neurologo. Jo konsultacijos laukiame spalio 24 d. Iki tol dar Lor pasirodysim dėl visa ko.
O tas nuolatinis kosulys ir man jau tiką baigia įvaryt. O nuo kurio momento prasidėjo kosėjimas. Maniškiui grynai po viruso.

pas mus gal jis buvo prasidejas jau seniau, bet kadangi dukra nuolat sirguliavo, tai ir galvojau, arba ligos pradzia, arba ligos pabaiga. Ir tik praeita vasara tai pasidare labai stipriai pastebima, reze ausi, pradejom ieskoti priezasciu . Del ko suintensyvejo, negaliu atsakyti, pati nesuprantu, nes jokiu stresu neturejo vaikas, ligu irgi ne. Perejom begale gydytoju, padarem kruva tyrimum issioperavome net tonziles ir adenoidus ( !! ), o kosciojimas liko. Tada ir patvirtino mums , kad tai tikru tikriausias nervinis tikas.
Atsakyti
Ačiū dar kartą už patirtį. Stebėsiu, kaip baigsis mano vaikui. O Fenibutas turi kokių šalutinių poveikių į ką reikėtų atkreipti dėmesį.
Atsakyti
Sveikos, mergaitės
Aš net temutę buvau sukūrusi nervinio tiko....Taip blogai mano sūnui buvo....Jis irgi kosčiojo, lyg kas gerklėje kutentų...be perstojo - ir troleibuse, ir darželyje, ir namie, ir dieną, ir naktį...LOR sakė - ne jos problemos. Bakterijos negali tokio tipo kosėjimo sukelt. O sūnus pas mane labai sergantis buvo. Bronchitas po bronchito...Tada mes privačiai pasidarėme mikoplazmų tyrimus - norma viršijo kelis kartus.
Kadangi antibiotikai neišgydo jų - nieko ir negėrėm. Tik imunitetą stiprinom. Nebeatsimenu po kiek laiko praėjo tas kosčiojimas - kvaksėjimas, kaip aš vadinau.
Jam dar buvo akių nervinis tikas - žiūrėdavo į teliką ir vartydavo ar išpūsdavo. Irgi buvo priraše cheminių Nootropilą, dar kažkokius - negėrėm, Persen nepadėjo. Sumažinom būrelių krūvius, skaitymo kiekį - prėjo vaikui savaime. Sumažėjo nuovargis - baigėsi ir tikas. Dar pridursiu, kad tie tikai nebuvo vienu metu. Kosčiojimas buvo mažesniam, o akys vyresniam, kai jau ėjo į mokyklą ir būrelius.
Dabar jam 15 metų - jokio tiko ir pamiršom tuos vaikystės sunkumus.
O irgi čia po visas temutes blaškiausi, ieškodama pagalbos, mamoms i AZ rašiau, kurios susidūrusios buvo, patarimų klausiau. Pas LOR ėjau, pas neurologą ėjau..Tas durnius aplamai dar prigąsdino - džiaukitės, kad tik tikas, kad dar epilepsijos priepolių nėra...Baisu buvo, kai nežinai, kad praeis ir dar kai visokių prognozių prisiklausai ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shantal: 15 spalio 2016 - 09:42
Sveikos,

Mano sūnų jau pora metu vargina nerviniai tikai. Dabar jau 9m.Prasidejo krenkšėjimu ,po to sekė akių vartymas ,o dabar susidurėme su tokiu reiskiniu ,kaip sunkus įkvepimas ,dusulys unsure.gif Neurologė tvirtina ,kad tai taip pat nervinio pobūdžio tikai.
Krenkšėjimo ir dusulio vaikas net nejaučia ,bet va dusulys jį labai vargina,vakare net bijo užmigti blink.gif
Tai dabar net nežinau ,ką ir galvot ,labai bijau ,kad nebūtų kas blogai su širdele,nes dar laukia kardiologo konsultacija.

Jokių cheminių vaistų dar nevartojo,tik žolinius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edicike: 15 spalio 2016 - 19:03
QUOTE(bevardė @ 2016 10 13, 08:50)
Ačiū dar kartą už patirtį. Stebėsiu, kaip baigsis mano vaikui. O Fenibutas turi kokių šalutinių poveikių į ką reikėtų atkreipti dėmesį.

nepastebejau visiskai jokiu salutiniu poveikiu . Siam mometui jau esame nustoje gerti fenibut. Ziuresiu ar neatsinaujins.
Tikas pasireiskia rytais, ir kai filmukus ziuri, todel bandau mazinti si malonuma.
Atsakyti
QUOTE(edicike @ 2016 10 15, 20:01)
Sveikos,

Mano sūnų jau pora metu vargina nerviniai tikai. Dabar jau 9m.Prasidejo krenkšėjimu ,po to sekė akių  vartymas ,o dabar susidurėme su tokiu reiskiniu ,kaip sunkus įkvepimas ,dusulys unsure.gif Neurologė tvirtina ,kad tai taip pat nervinio pobūdžio tikai.
Krenkšėjimo ir dusulio vaikas net nejaučia ,bet va dusulys jį labai vargina,vakare net bijo užmigti blink.gif
Tai dabar net nežinau ,ką ir galvot ,labai bijau ,kad nebūtų kas blogai su širdele,nes dar laukia kardiologo konsultacija.

Jokių cheminių vaistų dar nevartojo,tik žolinius.

Važiuokit pas Lesinskienę, mano galva tai vienintelė dirbanti su tikais ir išmananti savo darbą. Jei kas domins rašyk per fb.
Atsakyti
Na galiu ir aš jau nurimus parašyti. Neveikė mano vaikui nei Sedativ, nei Persen, ir nenuostabu, nes esu visiškai tikrai, kad šis tikas nesusijęs su nerviniais vaiko išgyvenimais. Kas padėjo? Ogi prancūziškas Magne B6, jau po dviejų parų kosčiojimas ženkliai sumažėjo. Dabar jei išgirstu jį kosčiojant, bet jo pačio nematau jau šaukiu, kad padėtų į vietą savo išmanųjį telefoną. Jei jo į rankas žaidimams neima, tai ir nekosėja visai. Netikėjau, kad magnis gali turėti tokį poveikį. Geria jį dar tik gera savaitė, bet gers dar ilgai, bent jau mėnesį ar du. Tiesa, geria po 4 tabletes per dieną. Rekomenduojama po dvi du kart dienoj, bet aš duodu po vieną ir 4 kartus.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2016 10 18, 08:25)
Na galiu ir aš jau nurimus parašyti. Neveikė mano vaikui nei Sedativ, nei Persen, ir nenuostabu, nes esu visiškai tikrai, kad šis tikas nesusijęs su nerviniais vaiko išgyvenimais. Kas padėjo? Ogi prancūziškas Magne B6, jau po dviejų parų kosčiojimas ženkliai sumažėjo. Dabar jei išgirstu jį kosčiojant, bet jo pačio nematau jau šaukiu, kad padėtų į vietą savo išmanųjį telefoną. Jei jo į rankas žaidimams neima, tai ir nekosėja visai. Netikėjau, kad magnis gali turėti tokį poveikį. Geria jį dar tik gera savaitė, bet gers dar ilgai, bent jau mėnesį ar du. Tiesa, geria po 4 tabletes per dieną. Rekomenduojama po dvi du kart dienoj, bet aš duodu po vieną ir 4 kartus.

smagu kad jau geriau!

del ismaniuju - pilnai sutinku, plansetes, telefonus tokiems vaikam sreik riboti, nes tikrai paastrina tikavima.
Atsakyti
QUOTE(edicike @ 2016 10 17, 21:03)

Mamytes, o Lesinskiene privaciai priima ar valstybinej istaigoj? Gal galit kontaktus imest kur priima? Ir kiek vizitu turejot?

Aciu
Atsakyti
QUOTE(mamulenka @ 2016 10 19, 21:13)
Mamytes, o Lesinskiene privaciai priima ar valstybinej istaigoj? Gal galit kontaktus imest kur priima? Ir kiek vizitu turejot?

Aciu

mes privaciai ejom, tel - 868617550.
konsultacijos kaina 50eur / 1 val.

Siaip yra labai daug jos straipsniu internete, tai praktiskai viska ji atkartojo is ju per konsultacija.
Bet siiap as nesigailiu, nes gavau greita pagalba - recepta. grafika, kaip gerti phenibut.
Konsultuoja galbut ir kokios valstybinej istaigoj, tik kad nepakliusit ten taip greit kaip privaciai.
Atsakyti