QUOTE(snapper @ 2011 03 25, 21:13)
Domke labai labai graziai aprasei savo gimdymo istorija, sugraudinai iki asaru  
Dekui, Snapper

QUOTE(zaki @ 2011 03 25, 21:49)
Labai grazu  ir tuo paciu graudina  Kazkiek panasu i mano zuikeliaus gimima, skaitau ir pamenu kaip man viskas vyko   
Sveikatytes judviem abiem
Sveikatytes judviem abiem
Aciu, Zaki
 Galetum ir tu savaja parasyt
 Galetum ir tu savaja parasytQUOTE(Annia @ 2011 03 25, 22:00)
Domke, labai jautriai ir gražiai papasakojai savo gimdymo istoriją     Kiek jums teko iškentėti 
Aciu, Annia

QUOTE(rasabraske @ 2011 03 25, 22:08)
Labai grazi istorija 
Dekoju rasabraske

QUOTE(nojucka @ 2011 03 25, 22:54)
 Nuostabi ir nepakartojama tavo gimdymo istorija  
Aciu Nojucka

QUOTE(Kuoduotoji @ 2011 03 25, 23:04)
Aciu Kuoduotoji

QUOTE(Krendel' @ 2011 03 25, 23:04)
Sakes, kiek tu iskentejai, siaubiakas kazkoks!
Apsiverkiau ir as.
Taip ir norisi tiem daktaram reples kur nors ikist, mesininkai..
Aukit sveikuciai!
Apsiverkiau ir as.
Taip ir norisi tiem daktaram reples kur nors ikist, mesininkai..
Aukit sveikuciai!
Oi kad prajuokinai Krendel

Jo, pradzioj ir as pykau, nekenciau tu daktaru, kurie priiminejo mano gimdyma, verkiau ir galvojau: nu kodel taip nutiko man
 Dabar jau susitaikiau su tuo, aisku, prisiminimai turbut isliks visada kaip is siaubo filmo, ypac  del tu repliu
  Dabar jau susitaikiau su tuo, aisku, prisiminimai turbut isliks visada kaip is siaubo filmo, ypac  del tu repliu QUOTE(rudenssaule @ 2011 03 25, 23:51)
Jei buciau istorija rasius iskart po gimdymo, turbut visa istorija butu vien keiksmazodziai, skirti airiu medikam
 Bet laikas gydo zaizdas, kazkiek pasimirso tas skausmas - tas mazas musu dziaugsmelis atperka visas kancias
 Bet laikas gydo zaizdas, kazkiek pasimirso tas skausmas - tas mazas musu dziaugsmelis atperka visas kancias   
 QUOTE(viltis29 @ 2011 03 26, 00:04)
skaiciau ir zliumbiau ,ir mano pacios sukilo visi gimdymo prisiminimai,o jis taip pat buvo sudetingas.....bet visa ta skausma ir nerima  atperka dabar mano auksytukas ....
Aciu Viltis 29

Neverkit, nes ir as tuoj pradesiu
 Galetumet ir jus parasyt savaja
    Galetumet ir jus parasyt savaja   
 QUOTE(lina-linutia @ 2011 03 26, 00:22)
labai jaudinanti ir svelni istorija 
Dekui Lina-Linutia