QUOTE(Betelgeiz @ 2011 05 11, 21:15)
Dar vienas kavos aparatas likęs Šeškinės Iki. ir aš nusipirkau galų gale, ačiū už žinutę kad jų užvežė

. Kol radau pervažiavau dar tris ikius - duonkepių tikrai niekur nebuvo
Dėl lyginimo sistemos. Iki šiol lyginau Tefal ultragliss diffusion 60 lygintuvu. tai padai su lyginimo sistema visai identiški, tik truputį daugiau garo paduoda sistema. Bet užtat lygintuve lygini o garas eina savaime, o toj sistemoj mygtuką spausti reikia kad eitų garai nuolat ir vietos kiek užima - griozdas. Geriau marškinių tai konkrečiai nelygina - tas pats. Tiesa marškiniai ne super kokybės - kur parduotuvėj iki 60 Lt kainuoja. Bet tie kur gerokai brangesni tai su bet kokiu lygintuvu išsilygina. O tuos pigius brūžinau brūžinau su sistema, išleidau kalnus garo o šonu žiūrint vis tiek man matosi kad nelygu
Patalynei lyg ir patogiau lyginti nes pralygina daugiau sluoksnių nei lygintuvas, bet iš principo tai kai sulankstytą lygini vis tiek raukšlių bent jau man prisidaro ir man nepatinka. Aš beviltiška perfekcionistė

. pakabintų ant pakabos nebandžiau antrą kartą bet akivaizdu - man ne panacėja. Aš rinkčiausi naują savo lygintuvą o ne šitą sistemą

. Pigiau, mažiau vietos ir beveik ta pati kokybė.
O šiaip tai ko gero reikia man rūbų džiovyklės - mažiau lamdysis, tai gal ir lyginimo kokybė bus geresnė.
na gal ir neverta tokiu pinigu
bet kai jau kokius 3 men neturiu ligintuvo namie
o kai turejau nelabai naudojau

( turiu rubu dziovikle namie)
tai man kaip ir nelabai buvo skirtumas koki lygintuva pirkt paprsta geresni uz 200 ar sistema uz 300
pasirinkau sistema kolkas nesigailiu , juolab kad dzinsus 1 brukstelejimu issilygino ,

na laiko atzvilgiu apsimokejo (joks paprastas lygintuvas tiek garo nepadaro)