Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 12 tema

QUOTE(Mangale @ 2011 03 27, 17:33)
Pora nuotrauku kaip realiai rubai atrodo. Tik gaila didoki  verysad.gif
Petal stream tank

Labai gražūs rūbeliai wub.gif O šita bliuzelės spalva tai iš viso wub.gif kaip ji vadinasi? Nes aš iš viso mačiusi kreminę ir navy.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksuole: 27 kovo 2011 - 18:50
mergaites padekit issirinkti biggrin.gif ar si imti xxs ar xs su 88 cm krutine?
http://www.jcrew.com...~~~~~/38055.jsp

o mangales ir derinukai grazus ir pati atrodo man femme fatale bigsmile.gif 4u.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pampariskinas @ 2011 03 27, 19:59)
mergaites padekit issirinkti biggrin.gif ar si imti xxs ar xs su 88 cm krutine?
http://www.jcrew.com...~~~~~/38055.jsp

o mangales ir derinukai grazus ir pati atrodo man femme fatale  bigsmile.gif  4u.gif  rolleyes.gif

Ikisiu savo trigrasi ax.gif Pampariskinai, gal Vvaiva nesupyks,kad vel pasikartosiu- ji pirko si megztinuka, tai galetu Jums pakomentuoti is savos patirties 4u.gif berods jau turetu buti gavusi si grozi... ax.gif
Atsakyti
Tikrai, kad labai gražios Mangales nuotraukos smile.gif ypač tas su sijonuku derinukas visas patiko wub.gif
Atsakyti
bis.gif Turiu dekinga siena namie, tinka tokiom foto biggrin.gif

O spalvos, net nepamenu ir negaliu dabar paziureti. Linamog gales atsakyti i si klausima hihihi.gif
Atsakyti
user posted image

Sakykit, o buvo papilde dydziu sito grozio? Niekaip tokio nepagaunu, reikia S d., jau kai atsikeliu,tai buna tik M d., tai ir nezinau ar buvo papilde ar ne doh.gif Parduotuvese seniai ju nera,o siaip is vis nieko gero nera parduotuvese sale prekiu, visko zymiai daugiau online.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cikada7: 27 kovo 2011 - 21:03
QUOTE(Chloja @ 2011 03 27, 19:25)
Ikisiu savo trigrasi ax.gif Pampariskinai, gal Vvaiva nesupyks,kad vel pasikartosiu- ji pirko si megztinuka, tai galetu Jums pakomentuoti is savos patirties 4u.gif  berods jau turetu buti gavusi si grozi... ax.gif

Nesupyksiu biggrin.gif Negavau dar jo, tik saskaitele kol kas ax.gif Ilgokai uztruko... Emiau XXS 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Mangale @ 2011 03 27, 18:47)
Kaip gaila.. Sitaip laukiu Jcrew prekiu, tai puse ju Jcrew neatsiunte tarpininkei doh.gif  Daznai cia taip buna? As galvojau, jei jau prikrauni krepsi, nuperki, tai psio.. sedi sau rami ir lauki rubu.

Man turbut ne karto nera buve, kad Jcrew neatsiustu g.gif Neseniai nuliudino tarpininke, kad neatsiunte vieno labai pigiai pagauto megztuko... Visgi, su sekancia siunta ir ji atsiunte thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangale @ 2011 03 27, 19:47)
Kaip gaila.. Sitaip laukiu Jcrew prekiu, tai puse ju Jcrew neatsiunte tarpininkei doh.gif  Daznai cia taip buna? As galvojau, jei jau prikrauni krepsi, nuperki, tai psio.. sedi sau rami ir lauki rubu.

Man tik viena karta buvo, kad tases neatsiunte ax.gif
Atsakyti
QUOTE(anj @ 2011 03 27, 21:52)
Man tik viena karta buvo, kad tases neatsiunte ax.gif

Man pedkelniu ir maikes neatsiunte. Bet daiktai buvo is ispardavimu su papildoma nuolaida 4u.gif
Atsakyti
O kažin tokia kaina už šį maikiuką jau gera skaitosi ar įmanoma dar geriau pagauti blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(liepa99 @ 2011 03 27, 22:57)
O kažin tokia kaina už šį maikiuką jau gera skaitosi ar įmanoma dar geriau pagauti  blush2.gif ?

žinoma įmanoma pagauti pigiau su 40prc. nuolaida rolleyes.gif tik kaži ir bebus ji.
o ir šiaip aš susidariau nuomonę, jog factory rūbeliai daug prastesnės kokybės, nepirkčiau pati iš ten blush2.gif
Atsakyti

Gal kuri turite felted wool mini sijonuko 6 ar 8 dydį ir galėtumėte pamatuoti ilgį...Ačiū 4u.gif

http://www.jcrew.com...~~~~~/28260.jsp
Atsakyti