Merginos, o kaip del vyrisku megztuku dydziu, ar atitinka? Anksciau i vyrisku rubu skyreli net neuzsukdavau, o dabar galvoju koki vilnoni megztuka paimti saviskiui .
Merginos, o kaip del vyrisku megztuku dydziu, ar atitinka? Anksciau i vyrisku rubu skyreli net neuzsukdavau, o dabar galvoju koki vilnoni megztuka paimti saviskiui .
Nes esu visai pasimetus ir nebezinau koki dydi imti su 100cm krutine,jus man patarete 8,norejau perpirkti cia is SM vienos mamytes butent 8,o kai parase ju ismatavimus,issiziojau,per krutine tik 48cm*2,tai ir galvoju kaip jus su 98cm krutine telpat?? Is anksto dekoju
Mieloji LINAMOG,turiu jusu dideli dideli prasyma Gal galetumet ismatuoti savo siuos 8 dydzio marskinukus? Nes esu visai pasimetus ir nebezinau koki dydi imti su 100cm krutine,jus man patarete 8,norejau perpirkti cia is SM vienos mamytes butent 8,o kai parase ju ismatavimus,issiziojau,per krutine tik 48cm*2,tai ir galvoju kaip jus su 98cm krutine telpat?? Is anksto dekoju
Vakare galiu ismatuot, bet kame sokas, 48*2=96cm, tie pora cm pasiskirsto ir viskas normaliai.
Nes esu visai pasimetus ir nebezinau koki dydi imti su 100cm krutine,jus man patarete 8,norejau perpirkti cia is SM vienos mamytes butent 8,o kai parase ju ismatavimus,issiziojau,per krutine tik 48cm*2,tai ir galvoju kaip jus su 98cm krutine telpat??
Is anksto dekoju