Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 12 tema

O cia Jcrew pildo kazka, kad nuorodas dedat???
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 03 28, 17:14)
O cia Jcrew pildo kazka, kad nuorodas dedat???

Nepildo aš čia nuorodų radau tai galvoju gal kam įdomu bus koks rūbas rolleyes.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

pries kelias dieneles gavau sita www.jcrew.com bliuskyte (tik balta) realiai zymiai grazesne, emiau XXS dydi (siap nesioju XS-S) tai geriau butu XS buves.
Dar gavau sitas kelnes www.jcrew.com siaip labai malonios, bet nera labai plonos, na sakyciau kaip plonas dzinsas.

Gal zinote kaip merginos sita bliuskyte www.jcrew.com realiai atrodo ir koki dydi imti jei nesioju XS-S?
Atsakyti
QUOTE(minha @ 2011 03 28, 16:56)
gavau siandien si rubeli
http://www.jcrew.com...D=1295091764233
S dydis, bet atitinka geera M dydi smile.gif

Kokios spalvos g.gif , gal parduodate g.gif
Atsakyti
QUOTE(***Natalija*** @ 2011 03 28, 17:27)
Kokios spalvos g.gif , gal parduodate g.gif

as jau rezervavus ja, jei minha pardavines biggrin.gif
Atsakyti
Ateinu su rubeliais realiai:
98/74/98, ugis 172cm.
Cia M dydis, bet gerokai liemenuota:
user posted image
user posted image

Cia Factory silkine palaidine 6 dydis, labai faina ir kokybiska, raukiniai tvarkingi, su kilpelem liemeneles petnesoms, per krutine optimaliai, liemenuosiu:
user posted image
user posted image
Atsakyti
savita1, sijonas labai labai wub.gif

Noriu pakomentuoti gautus grozius. Pagaliau gavau taip ilgai lauktas balerinkes bigsmile.gif
Dydi tikrai atitinka, nesioju USA 7,5, toki ir emiau - idealiai wub.gif Kokybe liuks wub.gif wub.gif wub.gif
Stai tokias:
user posted image

Vyriski rubeliai - tikrai atitinka dydi, emiau MB megztuka su kasmyru ir maikute - nesioja L visada, jcrew L - idealiai thumbup.gif . Kokybe superine thumbup.gif
Dar laukiam kelniu, tada galesiu parasyti ar atitiko mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aniuta241: 28 kovo 2011 - 18:02
QUOTE(aniuta241 @ 2011 03 28, 18:59)

Ar aš tik viena nematau balerinų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2011 03 28, 19:01)
Ar aš tik viena nematau balerinų unsure.gif

Niu man rodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2011 03 28, 18:12)

Situ norejau, kol neradau realiu foto, kokie baisoki blink.gif O cia taip dailiai atrodo g.gif
Atsakyti
linamog, kaip suprasti tunika gerokai liemenuota? as siandien parsinesiiau sia tunika balta, M dydi, tai apie liemeni palaida bala smile.gif
Atsakyti
QUOTE(minha @ 2011 03 28, 19:09)
linamog, kaip suprasti tunika gerokai liemenuota? as siandien parsinesiiau sia tunika balta, M dydi, tai apie liemeni palaida bala smile.gif

Pas siuveja liemenuota, pas mane buvo ne bala, o istisa pelke.
Atsakyti