Aciu mergaites, minti pagavau, tik iskur pavadinima pajamt?

QUOTE(Prancuzyte @ 2011 03 29, 08:12)
Taigi iš nuorodų sukeltų

o neturi issisaugojusi nuorodu? nuorodose buna pavadinimas.
Pagooglinau, taip apsidziaugiau kai ismete, jog yra visu dydziu ir spalvu, bet neleidzia nieko daryti
O paspaudus ant tiesiogines nuorodos dydziai dingsta
Pe ve ze google
Jcrew nuoroda

Pe ve ze google
Jcrew nuoroda
QUOTE(Mangale @ 2011 03 29, 08:22)
Pagooglinau, taip apsidziaugiau kai ismete, jog yra visu dydziu ir spalvu, bet neleidzia nieko daryti
O paspaudus ant tiesiogines nuorodos dydziai dingsta
Pe ve ze google
Jcrew nuoroda

Pe ve ze google
Jcrew nuoroda
is google jus ikelet tik puslapio kopija, ne originala, todel ir jokiu veiksmu neleidzia atlikti..i sita psl geriau nekreipti demesio

geras, tris metus SM statusas mano buvo naujokas, o vien del postu jcrew temoje patapau atkakliu dalyviu

QUOTE(savita1 @ 2011 03 29, 08:05)
as turiu sita, modelis atrodo vienodas, medziaga irgi ta pati

tai sita padidinta, turiu XXS, nesioju XS-S.
O grynai pas jus nuorodoje esancia uzsisakiau kitos spalvos

QUOTE(Pampariskinas @ 2011 03 29, 09:40)
as turiu sita, modelis atrodo vienodas, medziaga irgi ta pati

Gal modelis ir panašus. Bet dėl dydžio drįstu paprieštarauti. Turiu nemažai J.Crew rūbelių (turiu su kuo palyginti) ir būtent ši tikrai nėra padidinta

[/quote]
O kaip Jums tos XXS palaidines rankoves atrodo? Man kazkaip keistai nei 3/4, nei normalios...

QUOTE(bumbuliukas @ 2011 03 29, 08:18)
Net nebuciau sugalvojus dairytis vaiku skyriuje... bet itariua, kad maikeliu tikrai galima ten dairytis... Gal yra dydzius galinciu pakomentuoti... 

Kazkuri mergina dejo suknytes 14 dydzio foto ant saves, nesioja XS siaip. Preliminariai galima speti, kad 14 atitiks XS-S, priklausomai nuo rubo. Bet is berniuku skyriaus maikiukai ilgom rankovem tai grynai paaugliski, vyro neimausit.
QUOTE(tiju @ 2011 03 29, 08:21)
Aš už Picasa albumėlį 

As irgi.
QUOTE(Prancuzyte @ 2011 03 29, 08:31)
Gal per nuorodas pildo?
Jeigu sian nieko nepagausiu ko noriu.. busiu piktas keksas 

Manes nestebina, kad nepildo esant papildomai nuolaidai. Zino, kad ims ta, kas yra, nes gi nuoooolaida.

QUOTE(Dzinte @ 2011 03 29, 09:46)
Gal modelis ir panašus. Bet dėl dydžio drįstu paprieštarauti. Turiu nemažai J.Crew rūbelių (turiu su kuo palyginti) ir būtent ši tikrai nėra padidinta 

Esme, kad ne man vienai taip atrodo, bet ir mergaitems, kurios perpardavinejo. Ta pati rase

Jei reikia galiu padaryti realia foto, pas mane krutine 88 cm.
QUOTE(Pampariskinas @ 2011 03 29, 09:55)
Esme, kad ne man vienai taip atrodo, bet ir mergaitems, kurios perpardavinejo. Ta pati rase
Bet sakau, grynai sio modelio dar neturiu, gal ir skirtusi.

Kaip tik dėl tos rožinės sakau ir ne tik savo nuomonę. Buvo diskuota apie ją ankstesnėse temose jog tikrai nedidinta.
Aš čia kalbu apie Jūsų įkeltą rožinę. Apie tą mėlynai-juodą nieko nežinau.
Ir Jums ta rožinė su 88 XXS dydis geras?

Nors šiaip taip pat mėgstu aptemptus rūbus, kabalai nepatinka. Bet čia buvo per daug

[quote=agise,2011 03 29, 09:47]
[/quote]
O kaip Jums tos XXS palaidines rankoves atrodo? Man kazkaip keistai nei 3/4, nei normalios...
Man taipogi atrodo, kad nera padidinta as nesioju XS-S tai man noretusi didesnes.
[/quote]
Rankoves tikrai tokios per viduri normalaus ir 3/4 ilgio
Na ji tampri tokia, pas mane aptempta, gal jus placiau nesiojat..
Papildyta:
[quote=Dzinte,2011 03 29, 09:58]Kaip tik dėl tos rožinės sakau ir ne tik savo nuomonę. Buvo diskuota apie ją ankstesnėse temose jog tikrai nedidinta.
[/quote]
Skaiciau, yra ir foto viena i albumeli ideta XS. Bet sakau, pas mane su 88 per krutine kaip tik XXS, ir ilgis geras
juk buna, kad tam tikru modeliu drabuziu dydziai mazai skiriasi vienas nuo kito.
[/quote]

[/quote]
Rankoves tikrai tokios per viduri normalaus ir 3/4 ilgio

Na ji tampri tokia, pas mane aptempta, gal jus placiau nesiojat..
Papildyta:
[quote=Dzinte,2011 03 29, 09:58]Kaip tik dėl tos rožinės sakau ir ne tik savo nuomonę. Buvo diskuota apie ją ankstesnėse temose jog tikrai nedidinta.
[/quote]
Skaiciau, yra ir foto viena i albumeli ideta XS. Bet sakau, pas mane su 88 per krutine kaip tik XXS, ir ilgis geras