Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 12 tema

Aciu mergaites, minti pagavau, tik iskur pavadinima pajamt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Prancuzyte @ 2011 03 29, 08:12)
Aciu mergaites, minti pagavau, tik iskur pavadinima pajamt?  g.gif

Taigi iš nuorodų sukeltų mirksiukas.gif Kopijuoji ir goglini 4u.gif
Atsakyti
o neturi issisaugojusi nuorodu? nuorodose buna pavadinimas.
Atsakyti
Pagooglinau, taip apsidziaugiau kai ismete, jog yra visu dydziu ir spalvu, bet neleidzia nieko daryti doh.gif biggrin.gif O paspaudus ant tiesiogines nuorodos dydziai dingsta verysad.gif
Pe ve ze google
Jcrew nuoroda
Atsakyti
QUOTE(Mangale @ 2011 03 29, 08:22)
Pagooglinau, taip apsidziaugiau kai ismete, jog yra visu dydziu ir spalvu, bet neleidzia nieko daryti  doh.gif  biggrin.gif  O paspaudus ant tiesiogines nuorodos dydziai dingsta  verysad.gif
Pe ve ze google
Jcrew nuoroda

is google jus ikelet tik puslapio kopija, ne originala, todel ir jokiu veiksmu neleidzia atlikti..i sita psl geriau nekreipti demesio smile.gif

geras, tris metus SM statusas mano buvo naujokas, o vien del postu jcrew temoje patapau atkakliu dalyviu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vuolia: 29 kovo 2011 - 08:41
QUOTE(savita1 @ 2011 03 29, 08:05)
Ar sita kuri turit? Kaip realai, dydis padidintas ar atitinka?
user posted image

as turiu sita, modelis atrodo vienodas, medziaga irgi ta pati

user posted image

tai sita padidinta, turiu XXS, nesioju XS-S.

O grynai pas jus nuorodoje esancia uzsisakiau kitos spalvos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pampariskinas: 29 kovo 2011 - 08:44
QUOTE(Pampariskinas @ 2011 03 29, 09:40)
as turiu sita, modelis atrodo vienodas, medziaga irgi ta pati

user posted image

O grynai pas jus nuorodoje esancia uzsisakiau kitos spalvos  smile.gif

Gal modelis ir panašus. Bet dėl dydžio drįstu paprieštarauti. Turiu nemažai J.Crew rūbelių (turiu su kuo palyginti) ir būtent ši tikrai nėra padidinta schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzinte: 29 kovo 2011 - 08:46
user posted image

O grynai pas jus nuorodoje esancia uzsisakiau kitos spalvos smile.gif
[/quote]

O kaip Jums tos XXS palaidines rankoves atrodo? Man kazkaip keistai nei 3/4, nei normalios... g.gif Man taipogi atrodo, kad nera padidinta as nesioju XS-S tai man noretusi didesnes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agise: 29 kovo 2011 - 08:55
QUOTE(bumbuliukas @ 2011 03 29, 08:18)
Net nebuciau sugalvojus dairytis vaiku skyriuje... bet itariua, kad maikeliu tikrai galima ten dairytis... Gal yra dydzius galinciu pakomentuoti... ax.gif

Kazkuri mergina dejo suknytes 14 dydzio foto ant saves, nesioja XS siaip. Preliminariai galima speti, kad 14 atitiks XS-S, priklausomai nuo rubo. Bet is berniuku skyriaus maikiukai ilgom rankovem tai grynai paaugliski, vyro neimausit.
QUOTE(tiju @ 2011 03 29, 08:21)
Aš už Picasa albumėlį  mirksiukas.gif

As irgi.
QUOTE(Prancuzyte @ 2011 03 29, 08:31)
Gal per nuorodas pildo?  g.gif Jeigu sian nieko nepagausiu ko noriu.. busiu piktas keksas  doh.gif

Manes nestebina, kad nepildo esant papildomai nuolaidai. Zino, kad ims ta, kas yra, nes gi nuoooolaida. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2011 03 29, 09:46)
Gal modelis ir panašus. Bet dėl dydžio drįstu paprieštarauti. Turiu nemažai J.Crew rūbelių (turiu su kuo palyginti) ir būtent ši tikrai nėra padidinta schmoll.gif

Esme, kad ne man vienai taip atrodo, bet ir mergaitems, kurios perpardavinejo. Ta pati rase mirksiukas.gif Bet sakau, grynai sio modelio dar neturiu, gal ir skirtusi.

Jei reikia galiu padaryti realia foto, pas mane krutine 88 cm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pampariskinas: 29 kovo 2011 - 08:56
QUOTE(Pampariskinas @ 2011 03 29, 09:55)
Esme, kad ne man vienai taip atrodo, bet ir mergaitems, kurios perpardavinejo. Ta pati rase  mirksiukas.gif Bet sakau, grynai sio modelio dar neturiu, gal ir skirtusi.

Jei reikia galiu padaryti realia foto, pas mane krutine 88 cm.

Kaip tik dėl tos rožinės sakau ir ne tik savo nuomonę. Buvo diskuota apie ją ankstesnėse temose jog tikrai nedidinta.

Aš čia kalbu apie Jūsų įkeltą rožinę. Apie tą mėlynai-juodą nieko nežinau.

Ir Jums ta rožinė su 88 XXS dydis geras? g.gif Na pas mane 86, turėjau taip pat XXS dydį. Tai galiu pasakyti atrodė tragiškai. Jaučiausi kaip su vaiko rūbu doh.gif biggrin.gif
Nors šiaip taip pat mėgstu aptemptus rūbus, kabalai nepatinka. Bet čia buvo per daug biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzinte: 29 kovo 2011 - 09:01
[quote=agise,2011 03 29, 09:47]
[/quote]
O kaip Jums tos XXS palaidines rankoves atrodo? Man kazkaip keistai nei 3/4, nei normalios... g.gif Man taipogi atrodo, kad nera padidinta as nesioju XS-S tai man noretusi didesnes.
[/quote]

Rankoves tikrai tokios per viduri normalaus ir 3/4 ilgio smile.gif
Na ji tampri tokia, pas mane aptempta, gal jus placiau nesiojat..
Papildyta:
[quote=Dzinte,2011 03 29, 09:58]Kaip tik dėl tos rožinės sakau ir ne tik savo nuomonę. Buvo diskuota apie ją ankstesnėse temose jog tikrai nedidinta.

Aš čia kalbu apie Jūsų įkeltą rožinę. Apie tą mėlynai-juodą nieko nežinau.
[/quote]

Skaiciau, yra ir foto viena i albumeli ideta XS. Bet sakau, pas mane su 88 per krutine kaip tik XXS, ir ilgis geras smile.gif juk buna, kad tam tikru modeliu drabuziu dydziai mazai skiriasi vienas nuo kito.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pampariskinas: 29 kovo 2011 - 09:03