Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 12 tema

QUOTE(Chloja @ 2011 03 25, 23:13)
Natalija, o Jus emet ta 8 dydi be raideles M? Nes ,kiek supratau, jei tas paprastas 8 dydis lygus 25cm, tai 9 turetu atitikt 26cm? g.gif

p.s: nes pvz lietaus balerinos,pasirodo,mazumel mazintos...

8 medium , be raideles H 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***Natalija***: 25 kovo 2011 - 23:27
QUOTE(***Natalija*** @ 2011 03 25, 22:58)
Taip gavau nemazai rubeliu jau

O, kiek kelnyciu bigsmile.gif Man tos pirmos wub.gif
Jei tik galesit, pasirodykit 4u.gif Ir bateliai baisiai idomu kaip gyvai atrodo rolleyes.gif

QUOTE(Chloja @ 2011 03 25, 23:13)
Pazadejau,tai reikia teseti....
mano lietaus batukai wub.gif

Labai dailu 4u.gif Ilindau i factory apsiziureti spalvu dydziu, bet neblogai prasluota per pora dienu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputa @ 2011 03 25, 23:32)
O, kiek kelnyciu  bigsmile.gif Man tos pirmos  wub.gif
Jei tik galesit, pasirodykit  4u.gif Ir bateliai baisiai idomu kaip gyvai atrodo  rolleyes.gif

tai man su mano gabaritais doh.gif geda cia rodytis blush2.gif , visos tokios lieknos, grazios figuros rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(***Natalija*** @ 2011 03 25, 22:58)
Taip gavau nemazai rubeliu jau

Ačiū user posted image

O kokį dydį ėmėte Knotted starfish dress

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksuole: 25 kovo 2011 - 23:45
QUOTE(***Natalija*** @ 2011 03 25, 23:39)
tai man su mano gabaritais  doh.gif  geda cia rodytis  blush2.gif , visos tokios lieknos, grazios figuros  rolleyes.gif

Yra kam labai patinka apvalumai ir tikrai neverta del to gedytis 4u.gif 4u.gif O sis moteryciu klubas isvis draugiskas group.gif
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2011 03 25, 14:23)
Gražus, bet brangus-bent nuolaidos reikūtų palaukt 4u.gif

Tai ir palauksiu nuolaidos, patiko jis man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2011 03 25, 23:43)
Ačiū user posted image

O kokį dydį ėmėte Knotted starfish dress

10 dydi 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Laputa @ 2011 03 25, 23:57)
Yra kam labai patinka apvalumai ir tikrai neverta del to gedytis  4u.gif  4u.gif O sis moteryciu klubas isvis draugiskas  group.gif

rolleyes.gif
na neturiu tokio veidrodzio kad galeciau pati save nufotkinti, tai reik prasyti vyra, tai kai padarysiu tai pasirodysiu mirksiukas.gif
o jisai nezino kad as tiek turiu doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(***Natalija*** @ 2011 03 25, 22:09)
o as gavau tokius

http://www.jcrew.com...D=1296988523541

pirkau 8, mano peda 25, tiko  thumbup.gif

eik tu sau kokia as dabar patenkinta ir laukiu ramiau nes mano peda irgi 25cm bigsmile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Kokie skūpailos, vėl nuolaidos nėr mad.gif
Atsakyti
perpirkau cia SM megztinuka su plunksnom, (Dulphine boa cardigan)
http://www.jcrew.com...D=1295692625209

tai jis man realybeje dar grazesnis, ir tos plunksnos kaip dailiai atrodo, visai ju ne per daug wub.gif del tu 3 sagyciu tai tiesa,mazoka, bet dabar galvoju kadangi ir viena saga atsargine, tai gal nunesti i mezgykla kad ismustu papildoma kilpute ir ta sagyte dar viena isiusti? g.gif kaip manot realu?
Atsakyti
QUOTE(pgituke @ 2011 03 26, 09:50)
tai jis man realybeje dar grazesnis, ir tos plunksnos kaip dailiai atrodo, visai ju ne per daug wub.gif del tu 3 sagyciu tai tiesa,mazoka, bet dabar galvoju kadangi ir viena saga atsargine, tai gal nunesti i mezgykla kad ismustu papildoma kilpute ir ta sagyte dar viena isiusti? g.gif kaip manot realu?

Visiskai realu ir, sakyciau, puiki ideja, gal ir man taip reiks padaryti gavus. bigsmile.gif
Atsakyti
Permeciau nuorodu nemazai.. nieko nepapildyta.. kazi gal jau ir nebepapildys per nuorodas? g.gif
ar randa kuri ka? ax.gif
Atsakyti