Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 12 tema

QUOTE(savita1 @ 2011 03 29, 18:02)
Rodau ka gavau:

viskas gražiai žiūrisi wub.gif

QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 03 29, 18:37)
o ka dar pasiimet? ax.gif laukiam fotoreportazo ,nesvarbu kad jau buvo komentuoti biggrin.gif idomu kaip ant kitu ziurisi ax.gif ant jusu taip grazu dar viskas buna biggrin.gif

Negėdinkit blush2.gif gal ryt foto padarysiu, šiandien labai tingiu smile.gif
dar gavau tokią tik mano balta:
user posted image
ir šviesiai žydrą megztuką, kur visos pirkom biggrin.gif
Atsakyti
Graži visai apyrankė, realiai dailesnė susirodė, tie karoliukai gražiai metalu apkantuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 03 29, 18:07)
savita, superine apyranke  thumbup.gif
kiek ji atsiejo tau?  ax.gif
imesk nuoroda..  bigsmile.gif
ir bliuzeles grazios.. pirmoji galetu siauresne but, bet vistiek labai grazu  thumbup.gif

Dabar tiksliai nepasakysiu, bet apie 70Lt kazkur smile.gif Nuoroda neaktyvi http://www.jcrew.com...D=1301416547533

QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 03 29, 18:37)
Savita,patiko maikeles,papuosalas man nelabai ax.gif pigokai atrodo g.gif ir irma maikyte taip tau tinka,as ja pardaviau,nzn kazkaip kaklas man per aukstai buvo unsure.gif o kurios dienos cia uzsakyma gavai? ax.gif nes as laukiu kovo9 is rudaplaukes,temos jos nelabai seku,tai nzn ar gavo ja jau ar ne g.gif

Kovo 2 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 03 29, 17:02)

3. Ir Factory crystal corona bracelet, net nzn, ir grazi ir negrazi lotuliukas.gif Labai jau tokia "auksine", apyranke lengva, plastasiniai tie stikliukai.

Man factory papuosalai nepatinka, surizikavau karta ir nebepirksiu daugiau schmoll.gif Pigus tokie, plastmasiniai rolleyes.gif

QUOTE(Vonios Fane @ 2011 03 29, 17:54)
Merginos, noriu sito grozio (kasmyrinio megztuko) labai wub.gif

Jei nesioju xs/s dydi, labiau linksta i xs, tai man imti xxs? Nes ziuriu sis atitinka eu38, ar nebus didelis g.gif Gal kas turite, kaip nesiojasi?  ax.gif

Turiu toki, bet as pernai pirkau, nebuvo dar ju XXS. Turiu XS, tai toks gal i didesne puse, nes ilgokas. Bet siaip fainas, nesiojasi, kaip ir visi Jcrew kasmyriniai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Siges @ 2011 03 28, 17:54)
Panos, o kaip vyriški? Jei tokia paprastą bliuskę jamti, visada perka L dydį, tai kažin čia jamti L ar XL (pagal lentelę panašiai gautųsi unsure.gif ), ar gal irgi čiut didintos šmutkės ir pirkti L, kaip visada? 4u.gif

maniskis turi is factory, tai visiskai atitinka, del j.crew atsake maciau jau.
Atsakyti
QUOTE(evelinki @ 2011 03 29, 19:40)
maniskis turi is factory, tai visiskai atitinka, del j.crew atsake maciau jau.

Vyrui pirkau maikes ir megztukus, mums dydziai atitiko 4u.gif
Dabar laukiam kelniu, ziuresiu ar atitinka mirksiukas.gif
Papildyta:
Kaip manote ar rytoj bus geras papildymas g.gif
Nes 31 negalesiu buti prie PC, tai vienintele diena man rytoj liks ka nors pagauti rolleyes.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Komentuoju, ką pasiėmiau:
J. Crew Factory luxe ruffle tux slub tank, ėmiau M, nešioju pilną L, tai labai laisvas, tokia skysta medžiaga, galvojau nešioti į darbą po švarkeliu, bet netiks schmoll.gif Labai smarkiai iškirptos pažastys, visa liemenėlė šonuose matosi, žodžiu, ne kas...
user posted image
J. Crew Factory merino rose corsage scoopneck sweater, dried rchid spalva, labai plonytis, ėmiau L, tai polaisvis, sakyč, kokį pusę dydžio didintas. Patiko smile.gif
user posted image
Atsakyti
Pasiemiau sita http://www.jcrew.com...~~~~~/37907.jsp
0 size, galvoju nebus didelis verysad.gif baisiai patinka man jis. Nesioju XS-S..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pampariskinas: 29 kovo 2011 - 21:22
QUOTE(savita1 @ 2011 03 29, 18:02)
Rodau ka gavau:
3. Ir Factory crystal corona bracelet, net nzn, ir grazi ir negrazi lotuliukas.gif Labai jau tokia "auksine", apyranke lengva, plastasiniai tie stikliukai.

o man apyranke labai daili wub.gif , bent jau foto, galvojau kad tie karoliukai yra mazesni, ir tikrai graziai apkantuoti, kaip jau viena nare sake.
1. Maikyte labai daili,o kad per liemeni laisva, tai visai nieko baisaus, man labai graziai ziurisi thumbup.gif , tiesiog apatine dalis, sijonukas ar kelnes tada turetu buti dailiai apglude ir ziuresis puikiai rolleyes.gif
Papildyta:
Jei rytoj papildys NUSISAUSIU doh.gif siandien prabudejau visa diena ir nieko, o jau ryt negalesiu verysad.gif
Atsakyti
kas seniai perkat is jcrew -ar yra buve tokiu bajeriu, kad normaliai nepapildo? g.gif
Atsakyti
Ei, mergiukai, priminkit/patarkit su ~94cm storaja kokį dydį imti šių kelnyčių? 4 ar 6 4u.gif ?
Atsakyti
QUOTE(liepa99 @ 2011 03 29, 23:13)
Ei, mergiukai, priminkit/patarkit su ~94cm storaja kokį dydį imti šių kelnyčių? 4 ar 6  4u.gif ?

Tikrai ne 6 g.gif Maximum 4 arba gal net 2 ax.gif
Atsakyti