Įkraunama...
Įkraunama...

Kengūra

O gal kas galetu pasidalinti matematikos kenguros uzduotimis siu metu. Mano pirmokele dalyvavo ir neparsinese tu lapu su uzduotimis, net nezino kur dingo doh.gif o taip rupi paziureti kas per uzdaviniai.
Atsakyti
Matematikos atsakymų lentelė bus paskelbta kovo 29 d.
Rezultatai – gegužės mėn. pradžioje.

Atsakyti
QUOTE(varnikė @ 2013 03 25, 12:34)
O gal kas galetu pasidalinti matematikos kenguros uzduotimis siu metu. Mano pirmokele dalyvavo ir neparsinese tu lapu su uzduotimis, net nezino kur dingo  doh.gif o taip rupi paziureti kas per uzdaviniai.

turiu užduočių lapą, bet neturiu skanerio. O gal jos bus paskelbtos kartu su atsakymais? Trys dienos beliko, tada ir pamatytumėt mirksiukas.gif

Turėtų šiandien kalbų kengūros rezultatus pranešt, ar ne? Laukiu labiau už vaikus biggrin.gif
Atsakyti
Man nepradaro rezultatu doh.gif biggrin.gif
http://www.vkif.lt/
Atsakyti
Jau yra.
Atsakyti
Mano trečiokei nelabai pasisekė - lietuvių k. - 183, 5, anglų k. (vienintelė iš trečiokų dalyvavo mokykloje) - 189,25 verysad.gif
Bet šaunuolė - vistik manau rezultatai neblogi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2013 03 26, 20:33)
Mano trečiokei nelabai pasisekė - lietuvių k. - 183, 5, anglų k. (vienintelė iš trečiokų dalyvavo mokykloje) - 189,25  verysad.gif
Bet šaunuolė - vistik manau rezultatai neblogi  4u.gif

pas maniškius beveik identiškai smile.gif Manau, kad rezultatai tikrai geri.
Dabar lauksim matematikos kengūros rezultatų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(varnikė @ 2013 03 25, 12:34)
O gal kas galetu pasidalinti matematikos kenguros uzduotimis siu metu. Mano pirmokele dalyvavo ir neparsinese tu lapu su uzduotimis, net nezino kur dingo  doh.gif o taip rupi paziureti kas per uzdaviniai.

Mes taip pat prisijungtume prie prasymo smile.gif Atsakymai maciau jau yra, bet nera uzduociu. Sunus noretu ispresti. Mes ne LT ax.gif Mums reiketu 1-2 kl., visai smalsu butu ir 3-4 4u.gif
Aciukas 4u.gif
Atsakyti
As esu labai pasipiktinus anglu k. kengura siemet. Gal daugiau nuliudus, nei pasipiktinus.

As niekaip nesuprantu kaip pvz. mokiniai is Kauno specialiosios mokyklos surinko po 200 tasku, ir net ne vienas? Kai tuo tarpu apie mokykla ju puslapyje parasyta Mokykla skirta judesio ir padėties sutrikimų bei kompleksinės negalios didelių ir labai didelių specialiųjų ugdymosi poreikių turintiems vaikams ir jaunuoliams . Tai kaip galit buti vaikai is spec.poreikiu mokyklos tokie super protingi? Aisku, kad mokytojos issprende tas uzduotis uz juos laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2013 03 30, 15:36)
As esu labai pasipiktinus anglu k. kengura siemet. Gal daugiau nuliudus, nei pasipiktinus.

As niekaip nesuprantu kaip pvz. mokiniai is Kauno specialiosios mokyklos surinko po 200 tasku, ir net ne vienas? Kai tuo tarpu apie mokykla ju puslapyje parasyta Mokykla skirta judesio ir padėties sutrikimų bei kompleksinės negalios didelių ir labai didelių specialiųjų ugdymosi poreikių turintiems vaikams ir jaunuoliams . Tai kaip galit buti vaikai is spec.poreikiu mokyklos  tokie super protingi? Aisku, kad mokytojos issprende tas uzduotis uz juos  laugh.gif

Aš irgi manau, kad kartais ir mokytojai padirba......., ypač kai keli mokiniai padaro tas pačias klaidas.... Maniškis 5-okas paskaičiavo pagal savo atsakymus ir pateiktus internete surinko 87,75 balus - na, nedaug, bet...........
Atsakyti
QUOTE(Dykuma5 @ 2013 03 30, 20:59)
Aš irgi manau, kad kartais ir mokytojai padirba......., ypač kai keli mokiniai padaro tas pačias klaidas.... Maniškis 5-okas paskaičiavo pagal savo atsakymus ir pateiktus internete surinko 87,75 balus - na, nedaug, bet...........

Todėl aš labiau kreipiu dėmesį, kaip mano vaikai pasirodė ne visos Lietuvos mąstu, o savo mokykloje. Iš mokyklos dalyvauja nemažai vaikų, yra labai protingų, dalyvaujančių įvairiuose projektuose. Tai va pažiūriu, kaip maniškiai prie jų atrodo. O rezultatai visai neblogi, va ir dabar matematikos vos po porą klaidelių padarę. Aišku, vieta bus ne prizinė, na bet džiaugiuosi saviškiais.
Atsakyti
labai laukiu ir as matematikos rezultatu, bet pagal uzduotis kurias parsinese ir suskaiciavom gaunasi 111.25 (nykstukas) dziaugiuos, nes surinko daugiau balu nei praeitais metais, bent jau tokia pazanga smile.gif idomu kaip mokyklos lygmenyje atrodys, ne kaip jau minejo mamyte ankstesniame poste - respublikos mastu nelabai aktualu, juk nezinia kaip ir kas ten su tom uzduotim....

dziaugiuos kad yra toki konkursai - mano dukrai irgi patinka.

Beje NYKSTUKO uzduoteles turim, tik labai jau pripiestas lapas, jeigu aktualu dar kazkam - galesiu atsiusti ( su korektorium patvarkysiu) mirksiukas.gif
Atsakyti