Įkraunama...
Įkraunama...

Kengūra

QUOTE(erikuza @ 2013 05 03, 16:45)
tiesa ne i tema,bet smalsu pasidare.jei vaikas uzeme savo mokykloj 2 vieta o rajone 4 vieta tai tik diplomas prikause?

Mano sūnaus panašūs rezultatai ir pernai, ir šiemet, tai tikrai stovyklos negaus, dėl kurios jis tik ir dalyvavo biggrin.gif Pirmieji 50-uke kviečiami į stovyklas.
Atsakyti
QUOTE(prettiness @ 2013 05 06, 13:08)
Mano sūnaus panašūs rezultatai ir pernai, ir šiemet, tai tikrai stovyklos negaus, dėl kurios jis tik ir dalyvavo  biggrin.gif Pirmieji 50-uke kviečiami į stovyklas.

Kad į stovyklas tik nuo 5 klasės tie "prizininkai" kviečiami g.gif . O pradinukų 50-tukai tik prizus gauna (maniškis marškinėlius yra gavęs, termopuodelį).
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2013 05 06, 13:20)
Kad į stovyklas tik nuo 5 klasės tie "prizininkai" kviečiami g.gif . O pradinukų 50-tukai tik prizus gauna (maniškis marškinėlius yra gavęs, termopuodelį).

Pernai gavo pradinukai termopuodelį...
Atsakyti
o čia už kokius pasiekimus pradinukai kažkokį apdovanojimą gauna? Maniškis irgi antras mokykloje. Įdomu pasidarė smile.gif
Ai, supratau jau, tie, kurie 50-tuke smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 06 gegužės 2013 - 17:10
QUOTE(Baltike @ 2013 05 06, 13:20)
Kad į stovyklas tik nuo 5 klasės tie "prizininkai" kviečiami g.gif .

Gali būti, nors nėra parašyta, kad ne pradinukai g.gif
Atsakyti
O kada ta stovykla? Ir kaip vaikus pakviečia? Per mokyklą?
Kur jūs randat info apie tai? unsure.gif
Atsakyti
paskaičiau, kad kažkieno vaikas buvo 55 ar 67-as Lietuvoj. Kur tokią info galima pamatyti? Kažkaip randu tik penkiasdešimtuką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 05 08, 18:31)
paskaičiau, kad kažkieno vaikas buvo 55 ar 67-as Lietuvoj. Kur tokią info galima pamatyti? Kažkaip randu tik penkiasdešimtuką  ax.gif

Prie vaiko pavardės mokykloje rašo ir vietą respublikoje, maniškis buvo 131
Atsakyti
QUOTE(Dykuma5 @ 2013 05 08, 19:22)
Prie vaiko pavardės mokykloje rašo ir vietą respublikoje, maniškis buvo 131

aš turbūt kažkur ne ten žiūriu.. Atsidarau mokyklą, matau pavardę, taškus, klasės balus ir grupės balus.
Ai, o gal nykštukams nerodo? Žiūriu, kad prie vyresnių yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 08 gegužės 2013 - 19:48
QUOTE(saintlina @ 2013 05 08, 19:47)
aš turbūt kažkur ne ten žiūriu.. Atsidarau mokyklą,  matau pavardę, taškus, klasės balus ir grupės balus.
Ai, o gal nykštukams nerodo? Žiūriu, kad prie vyresnių yra.

Pirmos klases nereitinguojamos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(veriru @ 2013 05 08, 21:39)
Pirmos klases  nereitinguojamos wink.gif

prie šitos išvados galų gale ir aš vakar priėjau smile.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Laba,

Taškų skaičiavimas aiškus. Tačiau norėjau pasitiksinti, ką parodo klasės balas ir kokia jo reikšmė? Nesuprantu, kas ta klasės dalis procentais? Tarkim pirmas vaikas 75 proc. klasės balų, antras - 73 ir pan.
Atsakyti