Įkraunama...
Įkraunama...

Portugalija

QUOTE(Bjjanka @ 2013 06 03, 18:41)
Norint neskubant pasivaikščiot po miestelį, visas pilis aplankyti, papietauti , tai jau dvi dienas imčiau.
Aš Portugalijoj du kart buvau, tai Sintroj per abi keliones buvome, nes labai žavu ten. Abu kartus po vieną dieną. Pirmą kart važiavom traukiniu iš Lisabonos. Pasivaikščiojom po miestelį, aplankėm dvi pilis, pasivaikščiojom parke, papietavom.
Antrą kart su mašina nuomota buvom, aplankėm jau ir trečią pilį, visus jos sodus ir požemius išvaikščiojom, pietavom , ir dar važiavom į pakrantę, į Cabo da Roca.

Būtent, neskubant to pasivaikščiojimo mums labai trūko ir kitą kartą tikrai planuočiau Sintrai dvi dienas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Salote @ 2013 06 04, 08:21)
Būtent, neskubant to pasivaikščiojimo mums labai trūko ir kitą kartą tikrai planuočiau Sintrai dvi dienas  ax.gif

taip ir padarėm...rezervavom nakvynę prie Sintros 2 naktim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotė @ 2013 06 04, 11:21)
taip ir padarėm...rezervavom nakvynę prie Sintros 2 naktim 4u.gif

thumbup.gif
Kaip norėčiau dar kartą nuvažiuoti, net perverčiau pernai metų kelionės nuotraukas ax.gif
Atsakyti
Sveikos patarėjos. Sakykit, ar teko parsivežti kriauklių iš Portugalijos? Pačių rinktų, ne pirktų.Ar niekas nesikabinėjo? Iš Maroko vežiausi, bet nedrąsiai- neprikibo niekur.
Atsakyti
Aš vežiausi kriauklių. Niekas neprikibo. Bet ir neskaičiau, kad negalima g.gif , gal nežinojau.
Atsakyti
QUOTE(Bjjanka @ 2013 06 04, 15:53)
Aš vežiausi kriauklių. Niekas neprikibo. Bet ir neskaičiau, kad negalima g.gif , gal nežinojau.

Aš taip pat vežiausi kriauklių, bet gal daugiau buvo ne pilnos kriauklės, bet skeveldros ax.gif Niekas neprikibo, sumestos buvo lagamine, kažkaip net nepagalvojau, kad negalima.
Atsakyti
O kaip su automobilinėm kėdutėm. Pas mus bus 3 vaikai 4, 5, 10 metų...gal 10 - metei jau nereikia? Ar griežtai jie į tai žiūri. Labai jau brangi nuoma tų kėdučių, čia temoje skaičiau, kad nusiperka už 13 eurų prekybos centruose.
Atsakyti
QUOTE(Agotė @ 2013 06 05, 19:37)
O kaip su automobilinėm kėdutėm.  Pas mus bus 3 vaikai 4, 5, 10 metų...gal 10 - metei jau nereikia? Ar griežtai jie į tai žiūri. Labai jau brangi nuoma tų kėdučių, čia temoje skaičiau, kad nusiperka už 13 eurų prekybos centruose.

per pusę metų nei mentai netikrino nei karto, nei ten prie ko nors kabinėjasi ar už kampų laukia, viso gal tik pora kartų matem ale "už kampo" stovėjo, bet kadangi visi ten lekia 20-40 viršydami greiti tai nebūsit pirmi eilėje kai "šaudys".. visada galima sakyt, kad 12 metų vaikui ar pan.
Atsakyti
QUOTE(keshake @ 2013 06 06, 02:29)
per pusę metų nei mentai netikrino nei karto, nei ten prie ko nors kabinėjasi ar už kampų laukia, viso gal tik pora kartų matem ale "už kampo" stovėjo, bet kadangi visi ten lekia 20-40 viršydami greiti tai nebūsit pirmi eilėje kai "šaudys".. visada galima sakyt, kad 12 metų vaikui ar pan.

Dėkui už žinutęsmile.gif 4u.gif

Bet vis tiek pirkti pigiau nei nuomotis? Gal dar pasakysit kur pirkti...tarkim Porte išsinuomosim mašinas.
Atsakyti
QUOTE(Agotė @ 2013 06 07, 01:11)
Dėkui už žinutęsmile.gif 4u.gif

Bet vis tiek pirkti pigiau nei nuomotis? Gal dar pasakysit kur pirkti...tarkim Porte išsinuomosim mašinas.

Per google maps pažiūrėkite didesnių prekybcentrių, aplink Lisaboną tai ten belenkiek tokių ir vaikų prekių pilna. Pirkti nėra pigu taip pat (vieną kart matėm prie šiūkšlių dėžės visai padorę išmestą, bet čia jau išimtis smile.gif ), plius turint mintyje, kad tik laikinai reikės..
pabandykit čia parašyti https://www.facebook...etuviai?fref=ts gal kas patars iš kur pirkti ir gal kas Porte ar aplink gyvena, kad vos ne savo parduot galėtų smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti