Įkraunama...
Įkraunama...

Maudymosi kostiumėliai

user posted image

user posted image
Atsakyti
user posted imageuser posted image
Atsakyti

i 
Dėl citavimo: stenkimės cituoti taip, kad citata neužimtų didžiosios dalies žinutės. Paprastai juk atsiliepiama į vieną ar kitą mintį nario žinutėje, todėl vertėtų citatą tumpinti. Nėra prasmės cituoti keliasdešimties eilučių žinutę tik tam, kad didelės citatos apačioje parašytumėte: "Pritariu", "Jėga " ir pan. Tokios žinutės laikomos SPAM'u ir bus trinamos be perspėjimo.

! 
Draudžiama cituoti nuotraukas, ypač daugiau nei vieną.

i 
Žinutės, neatitinkančios taisyklių trinamos.
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted imageuser posted image
Atsakyti
inrinke, man tas gėlėtas labai fainutis wub.gif
Atsakyti
Turbūt tik aš galiu du sykius užklausti apie maudymukus skirtingose temose ir tik paskui surasti maudymukų temą doh.gif Tai va, renkuosi šiuo metu maudymuką, apžiūrėjau visas apatinių drabužių parduotuves akropolyje, tai bent mano akiai gražiausi "Miglėj", tik va, nežinau, kaip ten su kokybe, dažnai neperku tokių dalykų unsure.gif Gal kuri pasidalinsit patirtimi, nepirksiu tų, kur virš 200 Lt, man įkandama kaina iki 150 blush2.gif Ir dar kaip manot, ar verta laukti iki vasaros dar porą mėn, ar pirkti dabar, ta prasme kainos atžvilgiu? unsure.gif
Atsakyti
user posted image-user posted image
user posted image-user posted image
Atsakyti
Yra be galo daug gražių nertų maudymosi kostiumėlių, o šitame tiesiog mūsų lietuviškam skoniui spalvų per daug
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jeta: 04 balandžio 2011 - 20:47
O gal kuri pirkote is cia maudymuka? http://www.swimwear360.com kaip su dydziai kazin g.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti