Įkraunama...
Įkraunama...

Maudymosi kostiumėliai

QUOTE(Girl. @ 2013 06 26, 09:03)
Aš manau, kad jei pilvas nedailus tinka tik vientisi bikiniai, o ir tikrai dailių jų yra rolleyes.gif  aišku, kitos  nekompleksuoja ir su atskirais gana minimaliais cool.gif

Žinokit, labai nuo figūros priklauso... Aš labiau obuolio figūros, nedidele krūtine, tai man tinka tik atskiri su gana uždarom kelnaitėm (ne aukštu liemeniu, bet aukštesniu, keli cm po bamba). O man taip gražu vientisi maudymukai... Ne kartą ieškojau tokio pirkti, bet su visais atrodau ne kaip moteris, o kaip DIDŽIULIS PINGVINAS biggrin.gif
Atsakyti
Sveikoss,
turiu nusipirkusi gera maudimosi kostiumeli didelei krutinei - uzsegaamas nugaroj, su pamusalu, kauseliai su pakietinimu.. Bet prasitampe, reikia naujo.. Uzsimusdama ieskai internete - kad ka rasciau apkunesnems.. biggrin.gif Ant senojo rase resot.. tipo firmos pavadinimas? Visai pamirsau is kur siunciausi.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2016 03 18, 13:35)
Sveikoss,
turiu nusipirkusi gera maudimosi kostiumeli didelei krutinei - uzsegaamas nugaroj, su pamusalu, kauseliai su pakietinimu.. Bet prasitampe, reikia naujo.. Uzsimusdama ieskai internete - kad ka rasciau apkunesnems..  biggrin.gif Ant senojo rase resot.. tipo firmos pavadinimas? Visai pamirsau is kur siunciausi..  verysad.gif

Bikiniai putlesniai krutinei: cia
Atsakyti
as uzsisakinejau sita http://www.amazon.de...%...arel&sr=1-2
Atsakyti
O as nelabai randu.. Man reikia vietiso, su uzsegimu nugaroje, su pakietinimais..
Atsakyti
Rekomenduoju Belle Lingerie parduotuvę. Turi pačių įvairiausių dydžių (UK dydžių skalė). Lenga paieška.
Galima užsakyti arba iš jų puslapio tiesiai (čia), arba per ebay (čia).

Pati užsisakiau (per ebay) ne taip seniai Panache vientisą maudomuką su įmontuotu liemenuku (šitokį). Dydis atitiko ir pats liemenukas tikrai geras. Atsiuntė greit (iš Anglijos), gavau nuolaidos kodą sekančiam prekinimuisi. Asmeniškai patikrinta, rekomenduoju.
Atsakyti
QUOTE(kycka @ 2016 04 05, 21:12)
Rekomenduoju Belle Lingerie parduotuvę. Turi pačių įvairiausių dydžių (UK dydžių skalė). Lenga paieška.
Galima užsakyti arba iš jų puslapio tiesiai (čia), arba per ebay (čia).

Pati užsisakiau (per ebay) ne taip seniai Panache vientisą maudomuką su įmontuotu liemenuku (šitokį). Dydis atitiko ir pats liemenukas tikrai geras. Atsiuntė greit (iš Anglijos), gavau nuolaidos kodą sekančiam prekinimuisi. Asmeniškai patikrinta, rekomenduoju.

labai aciu! biggrin.gif
Atsakyti
Ziuriu va i toki - idomu, kauseliai turi pakietinima? kiek supratau, tai priekis turi pamusala..
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2016 04 06, 10:42)
Ziuriu va i toki - idomu, kauseliai turi pakietinima? kiek supratau, tai priekis turi pamusala..

Jeigu klausiat būtent apie mano variantą, taip pakietinimo, tokio kaip poroloniuko neturi. Bet jei gerai pamenu (tiesiog darbe, ir neturiu po ranka, kad pažiūrėti), tai jis toks dvisluoksnis ties krūtine, kaip su pamušalu. Tai nieko ten nesimato ko nereikia. Gražiai pridengia iškirptę smile.gif Vienžo, pati tuo maudimuku labai patenkinta. Išbandytas jau vandens parke, krūtinę gerai laiko. smile.gif

O vat seniau esu tokį tankinį pasiėmus, tai va ten jau su pakietinimu, kaušeliuose toks kaip porolonas jaučiasi. Taip pat yra liemenuko tipo užsegimas.
Atsakyti
Va, pagaliau radau savo maudymosi kostiumeli:
user posted image
Pasirodo Resort gamybos.. Bandau ieskoti ko nors panasaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2016 01 25, 20:50)
Žinokit, labai nuo figūros priklauso... Aš labiau obuolio figūros, nedidele krūtine, tai man tinka tik atskiri su gana uždarom kelnaitėm (ne aukštu liemeniu, bet aukštesniu, keli cm po bamba). O man taip gražu vientisi maudymukai... Ne kartą ieškojau tokio pirkti, bet su visais atrodau ne kaip moteris, o kaip DIDŽIULIS PINGVINAS biggrin.gif

aš jau išbandžiau kokie tinka tokioms ale obuolio formos, aš sakyčiau irgi į ta pusę, tai tankiniai, perku iš VS,o ypač margi tinka

user posted image

tada, gali būt ir vientisas, bet šonuos turi būt paraukta, vėlgi tinka ir vienspalvis, bet geriau margas..pvz. turiu pati jcrew-tik gaila, kad man didelis

https://www.jcrew.co...p;bmUID=k.PNW3I

user posted image

na ir toks variantas nuostabus

user posted image

viskas išbandyta, veikia thumbup.gif

realiai tie tankiniai VS yra ilgesni, bent jau man, man kažkur ties kelnaitėmis jie baigias, lieka tarpelis gal, jau neatsimenu net, bet jei ir taip-tai labai nedidelis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dives: 12 balandžio 2016 - 17:05
Merginos,kaip atrodo šie maudomi mažai krūtinei,ar neatvimpa viršus g.gif ?
user posted image
Atsakyti